Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 25 листопада 2022, 15:35
3082
0

Уельс – Іран. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

Валлійці зобов'язані перемагати, якщо хочуть виходити у плей-оф

| Оновлено 25 листопада 2022, 15:35
3082
0
Уельс – Іран. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 25 листопада, в Ер-Раяні на стадіоні «Ахмед бін Алі» відбудеться матч другого туру групового раунду чемпіонату світу 2022, в якому зіграють національні збірні Уельсу та Ірану. Стартовий свисток пролунає о 12:00 за Києвом.

Уельс

Збірна Уельсу лише вдруге в історії грає на чемпіонатах світу. Вперше валлійці потрапили на Мундіаль у 1958 році, причому одразу ж вийшли до плей-оф, де на стадії чвертьфіналу мінімально поступилися (0:1) майбутньому чемпіону – Бразилії.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Про те, як Уельс виборював путівку на турнір у Катарі, українським уболівальникам навряд чи варто нагадувати, адже саме «синьо-жовтих» у фіналі плей-оф європейської кваліфікації валлійці й обіграли з рахунком 1:0 завдяки автоголу Андрія Ярмоленка…

У стартовому турі Мундіалю у Катарі збірній Уельсу не без проблем вдалося зачепитися за нічию у матчі з командою Сполучених Штатів Америки (1:1). На гол Тімоті Веа, який є сином президента Ліберії, валлійці відповіли влучним ударом з пенальті у виконанні Гарета Бейла.

Іран

На чемпіонаті світу 2022 збірну Ірану, як і чотири роки тому, тренує екс-асистент Алекса Фергюсона у «Манчестер Юнайтед» Карлуш Кейруш. Примітно, що на ЧС-2018 «Перські леопарди» під керівництвом португальця фінішували на третьому місці в групі з Португалією, Іспанією та Марокко.

Потім наставник провів на своїй посаді трохи більше шести місяців, після чого пішов, невдовзі очоливши національну команду Колумбії. Стартовий поєдинок у Катарі іранці провалили, пропустивши одразу 6 м'ячів від родоначальників футболу – англійців, забивши у відповідь лише двічі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Уельс у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 2.10 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

Уельс: Геннессі – Родон, Мефам, Девіс, Ремзі, Робертс, Моррелл, Вільямс, Джеймс, Вілсон, Бейл.

Іран: Хоссейні – Мохаррамі, Пурліганджи, Канаанізадеган, Мохаммаді, Хажсафі, Чешмі, Нуроллахі, Джаханбакш, Таремі, Азмун.

25 листопада, п'ятниця

Уельс – Іран
Ер-Раян. Стадіон «Ахмед бін Алі». 12:00
УЕЛЬС — ІРАН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:1
Parimatch
  • 2.10
  • 3.20
  • 4.20
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.