Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 23 листопада 2022, 12:27
3792
0

Марокко – Хорватія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

Обом збірним важливо розпочати ЧС-2022 з перемоги

| Оновлено 23 листопада 2022, 12:27
3792
0
Марокко – Хорватія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

У середу, 23 листопада, у Ель-Хаурі на стадіоні «Ель-Байт», місткістю 60 000 глядачів, відбудеться матч 1-го туру у квартеті F групової стадії чемпіонату світу 2022 року, в якому стосунки з'ясують збірні Марокко та Хорватії. Стартовий свисток пролунає о 12:00 за Києвом.

Марокко

Збірна Марокко старт у відбірному турнірі ЧС-2022 взяла з другого етапу. У ньому вона у своєму квартеті досягла 100%-го показника – 6 перемог у шести матчах і пробилася до третього – вирішального – етапу. У підсумковій таблиці позаду марокканців залишилися команди Гвінеї-Бісау (6 очок), Гвінеї (4 пункти) та Судану (3 очки).

У рамках третього етапу відбору Марокко отримало в опоненти команду ДР Конго. У першій грі на виїзді «Атлаські леви» здобули нічию – 1:1. У повторній зустрічі на своєму полі марокканці досягли великої перемоги 4:1 і пройшли до фінальної частини чемпіонату світу.

Хорватія

Підопічні Златко Далича путівку на мундіаль у Катарі здобули за підсумками основної кампанії євровідбору. Вони у групі Н посіли перше місце і стали володарями єдиного прямого квитка на ЧС.

У 10 матчах балканці набрали 23 очки. Вони здобули 7 перемог, 2 рази зіграли внічию та зазнали однієї поразки. Свого найближчого суперника – команду рашистів – Хорватія випередила на 1 пункт. Втім, навіть такого мінімуму «клітчастим» вистачило для підсумкового тріумфу.

Вже у статусі учасника майбутнього ЧС команда Хорватії у червні та вересні цього року зіграла у групі Дивізіону А розіграшу Ліги націй УЄФА сезону-2023/2024. І знову, як і у відборі до мундіалю, балканській збірній фартило - вона виграла квартет і здобула путівку до Фіналу чотирьох.

У компанії з Данією, Францією та Австрією команда Далича набрала у 6 матчах 13 очок (4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка). У підсумку вона на 1 пункт випередила данців, які посіли 2 позицію.

Ми вважаємо, що Хорватія у цьому матчі здобудуть перемогу. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 2.20 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

Марокко: Боно – Хакімі, Ях’я, Агерд, Мазраві, Амрабат, Унахі, Амалла, Буфаль, Зієш, Ен Несірі.

Хорватії: Лівакович – Юранович, Шутало, Гвардіол, Соса, Модрич, Брозович, Ковачич, Влашич, Перішич, Лівая.

23 листопада

Марокко – Хорватія
Эль-Хаур. Стадіон «Эль-Байт». 12:00
МАРОККО - ХОРВАТІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
ТБ-трансляція – Суспільне
Прогноз Sport.ua – 0:1

Parimatch
  • 3.85
  • 3.20
  • 2.20
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.