Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 23 листопада 2022, 14:34
3683
0

Німеччина – Японія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Бундестім вступає у боротьбу на мундіалі

| Оновлено 23 листопада 2022, 14:34
3683
0
Німеччина – Японія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 23 листопада, на «Халіфа Інтернешнл Стедіум» у Досі відбудеться матч першого туру чемпіонату світу 2022 року в групі Е: Німеччина прийме Японію. Стартовий свисток пролунає о 15:00 за Києвом.

Німеччина

Збірна Німеччини за традицією приїхала на чемпіонат світу як один із фаворитів, хоч цього разу Бундестім і не на перших позиціях у цьому списку. І це закономірно: останнє чотириріччя успішним для Бундестіму не назвеш. Чотири роки тому на ЧС-2018 німці не змогли уникнути «прокляття чемпіонів», і вилетіли вже на груповому етапі, посівши останнє місце у групі зі Швецією, Південною Кореєю та Мексикою. Євро-2020 Бундестім теж не може занести собі до активу: виліт у 1/8 фіналу від Англії.

Зміна головного тренера назрівала, і крісло Йоахіма Льова зайняв екс-тренер «Баварії» Ханс Дітер Флік. При ньому команда впевнено виконала завдання кваліфікації на ЧС-2022 і залишила дуже неоднозначне враження в Лізі націй, не зумівши пробитися до Фіналу чотирьох: розкрилися досить серйозні проблеми в обороні.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

На ЧС-2022 у Катарі вже груповий етап стане непростим випробуванням для німців: вони опинилися в одному квартеті з Іспанією, Коста-Рікою та Японією, з якою гратиме вже в першому турі. Тож легкої путівки до плей-оф Бундестіму чекати не варто.

Японія

Участь збірної Японії у чемпіонаті світу вже давно перестала бути екзотикою. З часів свого дебюту в 1998 році японці не пропускають жодного мундіалю, а в трьох випадках із шести навіть виходили до плей-оф. Але зробити це зараз у групі із Німеччиною та Іспанією буде дуже непросто.

Відбір на чемпіонат світу в Катарі команда Хадзіме Моріясу пройшла досить впевнено. У складі команди достатньо гравців, які добре знайомі європейським фанатам футболу: Юто Нагатомо, Такехіру Томіясу, Такумі Мінаміно, Такефуса Кубо, Даїті Камада – все це гравці дуже високого рівня, тому легкого життя європейським грандам чекати не доводиться.

Історія зустрічей

Між собою збірні Німеччини та Японії до цього зустрічалися лише двічі, причому обидва рази – лише у товариських матчах. У грудні 2004 року німці перемогли 3:0, а у травні 2006 року, напередодні домашнього для Бундестіму ЧС-2006, зіграли внічию 2:2.

Прогноз на протистояння

Незважаючи на всі проблеми збірної Німеччини, фаворитами цього матчу німці вважаються по праву. Наша ставка – перемога команди Фліка, коефіцієнт 1,48.

Орієнтовні склади

Німеччина: Ноєр, Раум, Рюдігер, Зюле, Хофманн, Гюндоган, Кімміх, Адеємі, Мюллер, Гнабрі, Хаверц

Японія: Гонда, Нагатомо, Йосіда, Томіясу, Сакаї, Моріта, Ендо, Мінаміно, Іто, Камада, Асано

23 листопада, середа

Німеччина – Японія
Доха. Стадіон «Халіфа Інтернешнл». 15:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:0
Parimatch
  • 1,47
  • 4,80
  • 7,30
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1,46
  • 4,92
  • 7,70
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1,46
  • 4,92
  • 7,70
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.