Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 22 листопада 2022, 10:53
812
1

Іван КРУЛЬКО: «Не здали Україну тоді – не здамо і зараз»

Новий президент ФБУ привітав українців із Днем гідності та свободи

| Оновлено 22 листопада 2022, 10:53
812
1
Іван КРУЛЬКО: «Не здали Україну тоді – не здамо і зараз»
Дмитро Євенко. Іван Крулько

Новоспечений президент Федерації біатлону України Іван Крулько опублікував у своєму Facebook привітання з Днем гідності та свободи.

«Не здали Україну тоді - не здамо і зараз.

Дев’ять років тому українці сказали «НІ» російським обіймам і обрали європейський шлях розвитку.

Сьогодні ворог намагається зламати українців більшою силою, бомбардуючи наші міста, позбавляючи людей світла, тепла, урожаю, домівок, рідних.

Але українці вкотре і вкотре доводять, що вони особливі, що вони гідні, що вони сильні духом, що їхню свободу не можна забрати, а гідність – зламати.

Що вони готові жертвувати багато чим, навіть життям, заради свободи і гідності.

Бо це наша цінність, яку виборювали наші нащадки для нас, яку вибороли на двох Майданах ми для наших дітей і яку змушені виборювати зараз під час війни через підступність ворога.

Бо генетична пам'ять жива. Вона передається з молоком матері. І кожен змалечку знає, як москва морила голодом і катувала по гулагах наших дідів і прадідів, і продовжує робити це зараз.

Ми обов'язково вистоїмо. Бо український народ вибрав не хліб, а свободу, і заплатив дуже високу ціну, щоб отримати незалежність, не втратити волю і нашу країну.

Ми не зламались під час Революції гідності – маємо вистояти і зараз, захистити нашу територію від ворогів і гідно пройти всі випробовування.

Сьогодні у День Гідності і свободи, 9-ту річницю Революції гідності і в День Архенгела Михаїла пам'ятаймо Небесну сотню, що поклала життя, за Свободу і Гідність, за Україну і її Незалежність.

І слава Героям, що боронять нашу свободу зараз.

Перемоги, оберегу і помочі Архангела Михаїла», - написав Крулько.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Чернов
Прокремлевская команда АнтиМайдана Зеленский Ермак Татаров кругом расставляет сепаратистов и украиноненавистник .С подачи Зеленского насовали толпы опзж в НОК .Хотят ещё поставить во главе Уаф типичного сепара аниукранца Суркиса который сбежал с братом вначале войны в Монако вывозя внуков чтоб не забрали и горы баксов .Для Зеленского эта сдача интересов добром не кончится .Люди обозлены до предела