Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 22 листопада 2022, 21:06
3839
2

Франція – Австралія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

Чинні чемпіони стартують на мундіалі

| Оновлено 22 листопада 2022, 21:06
3839
2
Франція – Австралія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу
Twitter

У вівторок, 22 листопада, на стадіоні «Аль-Вакра» в однойменному місті відбудеться матч першого туру чемпіонату світу-2022 у групі D, у якому зіграють Франція та Австралія. Стартовий свисток африканського рефері Віктора Гомеса прозвучить о 21:00 за київським часом.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Франція

Франція є чинним чемпіоном світу і від них багато чого очікують на цьому мундіалі. Після тріумфу на ЧС-2018 «сині» мали і злети, і падіння: перемога в Лізі націй 2020/2021, виліт з Євро-2020 на стадії 1/8 фіналу і провал у Лізі націй 2022/2023, де вони мало не знизилися в Дивізіон В. В останніх шести іграх французи виграли лише один матч, обігравши Австрію з рахунком 2:0. Мотивація у «Ле Бле» велика – виграти вдруге поспіль ЧС та стати третьою країною, кому це вдалося (поки що цього досягли Італія та Бразилія).

Дідьє Дешам привіз до Катару одну з найсильніших збірних планети, але вона могла бути ще кращою, якби не травми Канте, Погба та Бензема. Суттєві втрати, але зазначимо, що і з Бензема, наприклад, у французів нічого не вийшло у Лізі націй. Проте Австралія – не європейська команда, а якщо порівнювати, то це десь дивізіон С у тій самій Лізі націй. Перемога тут Франції не те, що потрібна, вона обов'язкова.

Австралія


Вихід до 1/8 фіналу ЧС у 2006 році є найкращим результатом Австралії в історії. «Соккеруз» не становили ніколи великої загрози на мундіалях, проте підопічні Арнольда вирушили до Катару, здобувши п'ять перемог поспіль. Впевненості їм не позичати, але зі складом біда. Практично всі форварди збірної грають у місцевій лізі, а кістяк команди складається з гравців, які виступають у Чемпіоншипі.

Цікаво, що з 2014 року, коли Тім Кехілл забив Нідерландам на ЧС, австралійці більше не відзначалися в матчах на мундіалях. З 2006 року Австралія грала на всіх чемпіонатах світу, але значних успіхів так і не досягла. Австралійцям буде складно грати в обороні проти швидких та технічних гравців Франції.

Франція та Австралія – знайомі вороги на чемпіонаті світу. Чотири роки тому вони також зустрічалися на груповому етапі, де Франція виграла з рахунком 2:1 завдяки пенальті Антуана Грізманна та автоголу Азіза Бехіча. «Соккеруз» виграли лише один раз у п'яти зустрічах у французів.

Орієнтовні склади


Франція: Льоріс – Павар, Конате, Упамекано, Люка Ернандес – Чуамені, Рабйо, Грізманн – Дембеле, Жиру, Мбаппе

Австралія: Райт – Аткінсон, Райт, Роулз, Бехіч – Мабіль, Муй, Хрустіч, Ірвін, Лекі – Макларен

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що французи мають спокійно перемагати південноокеанських суперників. Нашою ставкою буде позиція - Франція виграє у Австралії з форою -1.5 з коефіцієнтом 1.80.

22 листопада, вівторок

Франція – Австралія
Аль-Вакра. «Аль-Вакра». 21:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO и телеканал Суспільне Спорт
Арбітр: Віктор Гомес (ПАР)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Parimatch
  • 1.27
  • 6.20
  • 12.50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.26
  • 6.05
  • 12.50
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1.26
  • 6.05
  • 12.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
после двух нулевок ожидаю ТБ 2.5
Ярослав 999
Прогнози це не твоє