Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 22 листопада 2022, 18:27
3676
0

Данія – Туніс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

«Датський динаміт» готовий «вибухнути» вже зі старту турніру

| Оновлено 22 листопада 2022, 18:27
3676
0
Данія – Туніс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 22 листопада, в Ер-Раяні на стадіоні «Едюкейшн Сіті» відбудеться матч першого туру чемпіонату світу-2022 у рамках групи D, у якому зіграють Данія та Туніс. Стартовий свисток мексиканського рефері Сезара Артуро Рамоса Паласуелоса з Кульякана прозвучить о 15:00 за київським часом.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Данія


Уже кілька років минуло з того моменту, як залишилося позаду епохи, коли збірну Данії навіть у європейському масштабі можна було особливо не брати до уваги за потрапляння цієї команди до групи найбільш іменитих грандів. «Датський динаміт» знайшов своє місце в руках грамотного 50-річного наставника Каспера Г'юлманда, і тепер можна сміливо говорити про те, що чинні чемпіони світу, французи, можуть вважатися фаворитами даного квартету. Що прикметно у поточному скликанні «11 друзів Ольсена», то це те, що потрапити до нього з місцевої ліги є вкрай складним завданням. Тільки провідний форвард «Копенгагена» Андреас Корнеліус зумів це зробити перед турніром у Катарі, тоді як решта 25 виконавців свого часу успішно побудували клубні кар'єри в топ-чемпіонатах Європи.

Живі ікони команди в особі Каспера Шмейхеля, Симона К'єра та Крістіана Еріксена цілком гармонійно виглядають поряд зі шалено талановитими Міккелем Дамсгором, Андреасом Сковом Ольсеном та Єспером Лідстремом, від яких на цьому турнірі очікують виступів найвищого рівня. Відбірну групу данці проскочили лише з однією поразкою в останньому з десяти турів, після чого мало не відправили французів до дивізіону B Ліги націй УЄФА, а тепер хочуть поглумитися з них ще й на чемпіонаті світу. Однак «червоній гвардії» варто було б притримати коней, оскільки вона все ще належить до розряду команд настрою, тому вкрай важливо буде з перемоги розпочати виступи на турнірі.

Туніс


Представники африканського континенту за таких умов потрапляють у незавидне становище, оскільки навіть на тлі тієї ж Австралії Туніс виглядає далеко не очевидним претендентом хоча б на підсумковий третій рядок. Ключова проблема Джалеля Кадрі при цьому полягає в скромному наборі гучних імен, що в групі з таким складом команд може відіграти визначальну роль у підсумковому розподілі місць. Ганнібал Межбрі в свої 19 та досвідом академії «Манчестер Юнайтед», звичайно, виглядає багатообіцяюче, але кістяк команди, що складається з представників внутрішнього чемпіонату, навряд чи дасть йому можливість відкрито демонструвати свій талант у матчах проти топ-суперників.

Із іншого боку, у «орлів Карфагена» на вістрі атаки буде присутній досвідчений Вахбі Хазрі, для якого цей турнір цілком може вважатися заключним у кар'єрі, незважаючи на 31-річний вік виконавця. Є чітка впевненість, що у матчах проти Данії та Франції Туніс гратиме від глибокої оборони, а українські вболівальники зі стажем навіть зможуть згадати у цьому контексті гру нашої збірної проти цієї країни на мундіалі-2006 у Німеччині (1:0). Утім, навіть один факт, що африканська країна потрапляє вдруге поспіль на чемпіонат світу, не маючи при цьому яскраво виражених зірок у складі, повинна викликати повагу. Із іншого боку, у плей-оф тунісцям явно пощастило потрапити на Малі (і при цьому пройти суперників за рахунок одного голу в двох матчах), тоді як серед варіантів були Єгипет, Камерун та Гана.

Орієнтовні склади


Данія: Шмейхель – Мехле, Крістенсен, К'єр, Васс – Ділейні, Хойбьєрг – Ліндстрем, Еріксен, Сков Ольсен – Дольберг.

Туніс: Дамен – Абді, Бронн, Талбі, Дрегер – Шаалалі, Скірі, Лайдуні – Хазрі, Мсакні, Бен Сліман.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку європейська збірна виявиться сильнішою. Нашою ставкою буде позиція Фора. Данія (-1) з коефіцієнтом 1.85 за лінією Parimatch.

22 листопада, вівторок

Данія – Туніс
Ер-Раян. «Едюкейшн Сіті». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO та телеканал Суспільне Спорт
Арбітр: Сезар Артуро Рамос Паласуелос (Кульякан, Мексика)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.59
  • 3.85
  • 7.30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.