Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2022, 21:38
1780
1

Зміна тренера працює. Інгулець мінімально здолав Львів

У битві аутсайдерів УПЛ сильнішими виявились підопічні Младена Бартуловича

| Оновлено 21 листопада 2022, 21:38
1780
1
Зміна тренера працює. Інгулець мінімально здолав Львів
УПЛ

Порівняно з минулим туром головний тренер «Інгульця» Младен Бартуловіч зробив певні зміни у стартовому складі. Замість Коробенка, Саківа і Поспєлова на поле вийшли Клименко, Кучеренко та павлов. У складі «Львова» Олег Дулуб теж вдався до деяких ротацій. Замість Муравського, Крушинського і Шишки у гру вступили Нич, Васильєв та досвідчений новачок «містян» Сімінін.

Обидві команди жваво розпочали битву аутсайдерів чемпіонату. У діях гравці відчувалося хвилювання, а звідси і чимало браку у передачах партнерам. Перший небезпечний момент матчу виник біля воріт гостей, коли Сітало після передачі Запорожця пробив вище воріт. Забракло влучності і дальньому удару Ковальова, коли м’яч пролетів поруч зі стійкою воріт.

Напруга на полі поступово наростала і арбітрині матчу Романюк доводилося втихомирювати пристрасті з допомогою жовтих карток. Численні навісні передачі суперників до штрафних особливої небезпеки не створювали. Тому в хід йшли дальні удари, але і їм бракувало влучності, зокрема удару Запорожця. Після однієї з атак м’яч після удару Сітало таки влетів під поперечину, але асистент арбітра зафіксував в нападника положення поза грою.

Гості під кінець тайму потурбували Паламарчука, який без проблем відреагував на дальній удар Бойка. Натомість петрівці забили красень-гол. Васильєв головою невдало вибив м’яч на Марусича і джокер «Інгульця» дальнім ударом сходу влучно пробив над Ільющенковим – 1:0.

На початку другого тайму Олег Дулуб, намагаючись змінити хід поєдинку, зробив аж три заміни, проте небезпечних моментів біля воріт «Інгульця» не виникало. Натомість після дальнього удару Кухарука м’яч від рук воротаря влучив у поперечину воріт «Львова».

Господарі поля і далі не грали на збереження переможного для них рахунку і намагалися закріпити перевагу, а «містяни» - уникнути поразки. І підопічні Младена Бартуловіча впевнено руйнували атаки суперників а під кінець матчу ще й діяли у чисельній більшості. Після двох жовтих карток був вилучений з поля Грисьо, для якого це вже 3-я червона картка в УПЛ, в тому числі друга в матчах з «Інгульцем».

В підсумку «Інгулець» здобув важку перемогу, яка дозволила петрівцям залишити останнє місце у турнірній таблиці, потіснивши туди саме «Львів». Безпрограшна серія «Інгульця» в матчах з «Львовом» триває 4 матчі: три перемоги та нічия. Домашня клубна рекордна безнічийна серія «Інгульця» триває в УПЛ 9 ігор: три перемоги та шість поразок. «Львів» же зазнав четвертої поспіль поразки на полях суперників.

Українська Прем'єр-ліга. 14-й тур.

«Інгулець» – «Львів» - 1:0

Марусич, 45

Клименко, 12, Марусич, 26 – Грисьо, 29, Васильєв, 64, Крушинський, 81

Грисьо, 84 (друге попередження)

«Інгулець»: Паламарчук – Смоляков, Ковальов, Павлов (Поспєлов, 46), Нагієв – Кучеренко, Кухарук (Головкін, 89) – Запорожець, Клименко, Козак (Марусич, 20, Коробенко, 90) – Сітало (Одарюк, 85).

«Львів»: Ільющенков – Грисьо, Сімінін (Муравський, 53), Вовкун (Шишка, 52), Никитюк, Полегенько (Крушинський, 53) – Бойко (Ременяк, 67), Васильєв, Мильченко – Бугай, Нич.

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Інгулець» (с. Петрове).

Удари (у площину): 9 (3) – 4 (1)
Кутові: 1 – 1
Офсайди: 3 – 2.

ІНГУЛЕЦЬ - ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 8°C

Події матчу

84’
Maksym Hrysyo (Львів) отримує червону картку.
45’
ГОЛ ! М'яч забив Максим Марусіч (Інгулець).
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 01 травня 2024, 20:34 1
Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Стало відомо, чому виник конфлікт між Салахом та Клоппом у матчі АПЛ
Футбол | 02 травня 2024, 03:42 0
Стало відомо, чому виник конфлікт між Салахом та Клоппом у матчі АПЛ

Майкл Антоніо, який грає за «Вест Хем», розповів про сварку Мохамеда та Юргена

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Batya
Інгулець із перемогою, тішить позиція фекалів у турнірній таблиці
.