Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2022, 12:32
1300
0

Інгулець – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Домашня тренерська прем'єра Бартуловича

| Оновлено 21 листопада 2022, 12:32
1300
0
Інгулець – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Інгулець

У понеділок, 21 листопада, у матчі 14-го туру «Інгулець» у Петровому прийматиме турнірних сусідів із «Львова». У разі перемоги «Інгулець» може залишити останній рядок турнірної таблиці чемпіонату, потіснивши туди саме «містян».

Інгулець

У минулому турі колишній півзахисник «Інгульця» Младен Бартулович дебютував уже в ролі виконувача обов'язків головного тренера «жовто-червоних». У першому поєдинку з новим наставником петрівці поступилися у Києві київському «Динамо». Тож цього разу буде домашня тренерська прем'єра хорватського легіонера, який, нагадаємо, свого часу у статусі гравця провів в УПЛ у складі «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу», «Карпат», «Ворскли» та «Інгульця» 252 гри та забив 37 голів.

До битви аутсайдерів «Інгулець» підійшов із домашнім безнічийним клубним рекордним серіалом, який триває 8 ігор: дві перемоги та шість поразок. «Інгулець» може здобути 10-ту перемогу або в 20-й раз зіграти внічию в УПЛ. Дискваліфікованих гравців у таборі «жовто-червоних» немає.

Львів

«Львів» у турнірній гонці випереджає «Інгулець» лише на два очки. У попередніх трьох гостьових матчах чемпіонату львівський клуб очок не набирав. Пропускна серія «містян» з 1 жовтня триває в УПЛ 8 ігор поспіль – 15 голів. Підопічні Олега Дулуба можуть на полях суперників 20-й раз у чемпіонатах зіграти внічию.

«Родзинкою» матчу є те, що гравці «Львова» Михайло Шишка та Павло Полегенько у минулому чемпіонаті виступали саме за «Інгулець». Ніхто із гравців «Львова» через перебір жовтих карток чи вилучення з поля відсторонення на цю гру не має.

Статистика зустрічей

«Львів» в УПЛ ще жодного разу не перемагав команду з Кіровоградської області: дві поспіль поразки від «Інгульця» та одна нічия. Востаннє «жовто-червоні» приймали «містян» 6 травня 2021 року та перемогли з рахунком 1:0. Тоді перемогу господарям приніс точний удар… нинішнього головного тренера петрівців Младена Бартуловича.

Феміда

Арбітром матчу призначено Анастасію Романюк (Івано-Франківськ), яка провела поки що 7 матчів в УПЛ. Раніше «Інгулець» за Романюк провів дві гри в чемпіонатах і ще внічию не грав – одна перемога (до речі, над «Львовом») та поразка. «Львів» за Романюк також проведе третю гру в УПЛ, а в попередніх матчах ще не перемагав: нічия і поразка від петрівців.

Прогноз на протистояння

«Львів» на полях суперників очок не набирає три матчі поспіль. «Інгулець», враховуючи його турнірне становище, у першій домашній грі за нового тренера постарається очок не втрачати. Тож спрогнозуємо мінімальну перемогу петрівців.

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Паламарчук, Нагієв, Ковальов, Смоляков, Саків, Поспєлов, Запорожець, Кухарук, Козак, Коробенко, Сітало.

«Львів»: Ільющенков, Нікітюк, Муравський, Вовкун, Крушинський, Грисьо, Мильченко, Шишка, Полегенько, Бойко, Бугай.

Parimatch
  • 2.75
  • 3.05
  • 2.75
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.75
  • 3.05
  • 2.75
Зробити ставку Зробити ставку
FanSport
  • 2.75
  • 3.05
  • 2.75
Зробити ставку Зробити ставку

21 листопада, понеділок

«Інгулець» – «Львів»
Петрове. Стадіон «Інгулець». 12:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports+»
ІНГУЛЕЦЬ — ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.