Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 листопада 2022, 12:55
2869
4

Дніпро-1 – Олександрія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи зможе команда Юрія Гури відібрати очки в головного претендента на золоті медалі?

| Оновлено 23 листопада 2022, 12:55
2869
4
Дніпро-1 – Олександрія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У середу, 23 листопада, в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбудеться перенесений матч 1-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, в якому «Дніпро-1» прийматиме «Олександрію». Стартовий свисток пролунає о 13:00.

Дніпро-1

Перемога команди Олександра Кучера над донецьким «Шахтарем» (2:1) минулої суботи стала досить несподіваною для більшості експертів. Ще б пак, адже за всю історію протистояння клубів дніпрянам не вдавалося жодного разу навіть зачепитися за нічию. Та й початок того поєдинку складався для «Дніпра-1» не найкращим чином, бо першими забили «гірники». Але голи Артема Довбика та Олександра Піхальонка переламали перебіг гри.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Той результат дозволив підопічним Кучера гарантовано завершити першу частину сезону на першому рядку в турнірній таблиці національної першості. Від «Шахтаря» дніпряни відірвалися на 8 балів, хоч донеччани й мають ще одну гру в запасі. Футболістам «Дніпра-1» залишилося у 2022 році провести лише два поєдинки, у них вони, безумовно, намагатимуться взяти максимум очок. Єдиною перепоною може стати насичений графік.

Олександрія

Команда Юрія Гури грає дуже нестабільно. Часто буває, що олександрійцям вдається відібрати очки у фаворита, як це було з донецьким «Шахтарем» (2:2) в кінці жовтня. Але часом «Олександрія» програє у поєдинках з аутсайдерами, де треба було спокійно брати три очки. Проте клуб із Кіровоградської області все одно веде боротьбу за єврокубкову зону.

За 12 зіграних поєдинків підопічні Гури набрали 23 очки та посідають 5 місце в турнірній таблиці, відстаючи від київського «Динамо», яке йде четвертим, на 3 бали. У минулому турі «Олександрія» зазнала поразки від луганської «Зорі» (1:4). Цікаво, що всі голи у тому поєдинку були забиті в другому таймі.

Кадрова ситуація

Обидві команди підійшли до звітної гри без дискваліфікованих. У лазареті «Дніпра-1» залишаються травмовані Валерій Лучкевич, Еміліано Пуріта, Домінго Бланко та Артем Громов.

У матчі з «Шахтарем» на лаві запасних дніпрян перебував Фарес Балулі, якого деякі ЗМІ відправили назад до «Металіста». Отже, цілком можливо, що француз зможе зіграти проти «Олександрії».

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Валеф – Адамюк, Сваток, Сарапій, Бузанелло, Бабенко, Рубчинський, Піхальонок, Назаренко, Амаш, Довбик.

«Олександрія»: Білик – Цуріков, Бабогло, Мельник, Мірошниченко, Дришлюк, Рибалка, Демченко, Третьяков, Кожушко, Костишин.

23 листопада, середа

«Дніпро-1» – «Олександрія»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
ДНІПРО-1 — ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Parimatch
  • 1.88
  • 3.70
  • 4.00
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.90
  • 3.70
  • 3.96
Зробити ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1.89
  • 3.70
  • 3.95
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Примерно   3 :1)
Фанькин кот
Не смешите мои тапочки! И прогноз ноябрьский, и онлайн текст ноябрьский, и составы полугодичной давности. Вы как-то исправьте, что ли?
А так-то желаю победы Алексам. Им срочно нужно динамку суркисову на 5 место опустить.
Footbulka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Ставка: ТБ 2 общий и ОЗ в матче.
Прогноз: вот тут, как по мне будет нормальное голевое рубилово. С большей долей вероятности ОЗ будет во втором тайме. Счёт: либо результативная ничья (1-1, 2-2...), либо 4-1 в пользу команды Днепр-1.