Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 листопада 2022, 13:22
1347
1

Чорноморець – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди націлені розвинути успіх після переможних результатів

| Оновлено 14 листопада 2022, 13:22
1347
1
Чорноморець – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У понеділок, 14 листопада, в Одесі «Чорноморець» зустрінеться із «Львовом». Обидві команди минулого туру здобули перемоги і постараються розвинути успіх. Крім того, суперників у таблиці розділяють три очки (львів'яни випереджають «моряків»), тож їхнє очне протистояння має стратегічне значення в контексті турнірної боротьби.

Чорноморець

Після поразки від київського «Динамо» головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук сказав, що в п'яти іграх, що залишилися до зимової паузи, його команда повинна взяти 12 очок. Багато українських уболівальників напевно відреагували на ці слова саркастичною посмішкою, адже на той момент «Чорноморець» йшов без перемог у чемпіонаті. І вже у наступному поєдинку проти «Минаю» одесити здобули першу вікторію, причому з 71-ї хвилини зустрічі підопічні Григорчука діяли у меншості. Але цей успіх не дозволив одеському клубу покращити свою позицію у турнірній таблиці: він все ще перебуває на останньому місці.

Незважаючи на позитивні моменти у грі «Чорноморця», які відзначає і Григорчук, одесити мають проблему з логічним завершенням своїх атакуючих дій. Звідси і найнижчий у поточному турнірі показник у графі забитих голів: «моряки» ще жодного разу не забивали більше ніж один м'яч за матч. З персоналій відзначимо гру Максима Брагару, який забив два голи, та молодого Владислава Наумця, який у серпні цього року став гравцем «Чорноморця». До речі, саме Наумець заробив пенальті у ворота «Минаю», завдяки чому одесити забили єдиний гол у матчі. Відзначимо і Сергія Політила, який минулий сезон провів у складі найближчого суперника «моряків». У понеділок зустріч своєї команди пропустить Джеймс Манджрекар, вилучений у попередньому поєдинку «Чорноморця».

Львів

Минулого туру «синьо-золоті» проводили принципове львівське дербі проти «Руху» та здобули важливу перемогу. До речі, «Львів» уперше обіграв рухівців у національному чемпіонаті. Найкращим бомбардиром львів'ян у нинішній першості є Владислав Бугай, який забив 3 голи. Минулого сезону форвард виступав за «Чорноморець». Одеський клуб не чужий і для головного тренера «Львова» Олега Дулуба: 2017-го року білоруський фахівець був наставником «моряків».

Напередодні поєдинку з «Рухом» «Львів» уклав контракт із досвідченим захисником Сергієм Симініним, який одразу був включений до заявки команди на львівське дербі. Щоправда, на полі тиждень тому Симінін не з'явився. Цілком можливо, що він дебютує за «Львів» саме в Одесі. А ось Олександр Васильєв у понеділок не зіграє: півзахисник відбуватиме дискваліфікацію через перебір жовтих карток.

Статистика зустрічей

Команди провели сім очних зустрічей, у яких львів'яни здобули лише одну перемогу. Одесити здобули 4 перемоги, а ще 2 матчі завершилися внічию. Попереднє протистояння суперників відбулося у жовтні минулого року, і переможця команди не визначили, зігравши внічию (1:1). Тоді «моряки» відкрили рахунок завдяки голу Михайленка, але невдовзі Антві зрівняв цифри на табло.

Прогноз на протистояння

Як уже зазначалося, обидві команди перемогли у своїх попередніх матчах та постараються у понеділок розвинути успіх. При цьому підопічні Романа Григорчука мають у своєму пасиві п'ятиматчеву безвиграшну домашню серію. Навряд чи ми побачимо в майбутньому протистоянні велику кількість голів, адже і «Чорноморець», і «Львів» мало забивають. Оцінюючи продемонстроване командами у попередніх зустрічах, віддамо мінімальну перевагу господарям поля.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Непогодов, Єрмаков, Білий, Путря, Салюк, Кравченко, Плакса, Брагару, Бобко, Наумець, Кубемба.

«Львів»: Ільющенков, Муравський, Симінін, Никитюк, Грисьо, Шишка, Мильченко, Полегенько, Бойко, Крушинський, Бугай.

Parimatch
  • 2.10
  • 3.35
  • 3.70
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.09
  • 3.34
  • 3.68
Зробити ставку Зробити ставку
FanSport
  • 2.10
  • 3.35
  • 3.70
Зробити ставку Зробити ставку

14 листопада, понеділок

«Чорноморець» – «Львів»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports+»
ЧОРНОМОРЕЦЬ – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Олександр Омельченко (Слов'янськ)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
CheMP
парни,вперёд! Черноморец - чемпион!