Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 листопада 2022, 08:03
6250
36

Не скористалися осічками конкурентів. Динамо зіграло внічию з Колосом

Кияни так і не забили у ворота ковалівців

| Оновлено 14 листопада 2022, 08:03
6250
36
Не скористалися осічками конкурентів. Динамо зіграло внічию з Колосом
УПЛ

Після невдалого відрізку в чемпіонаті київське «Динамо» почало поступово підніматися у турнірній таблиці і до протистояння з «Колосом» підійшло з триматчевою переможною серією. Порівняно з попереднім матчем проти «Олександрії» тренерський штаб Мірчі Луческу зробив п'ять змін у складі. На останньому рубежі вийшов Бущан. У центрі оборони Сироту замінив Попов, а на лівому фланзі замість Дубінчака вийшов Вівчаренко. Праворуч Кендзьору змінив Караваєв. На вістрі атаки «біло-синіх» дискваліфікованого Ваната замінив Бесєдін.

Ковалівці підійшли до сьогоднішнього поєдинку, навпаки, не в кращому настрої, адже попередні дві зустрічі «Колос» програв. Втім, порівняно з програним матчем «Дніпру-1» тренерський штаб ковалівців обмежився лише двома змінами у стартовому складі: Задою та Смирного змінили Оріховський та Ільїн.

Після стартового свистка кияни взяли м'яча під контроль, але не поспішали форсувати події. Ковалівці відсунули великі сили до свого штрафного майданчика, розраховуючи знайти свої шанси біля воріт суперників на контратаках. Одна з них цілком могла увінчатися успіхом, але М'якушко зробив невдалу передачу на хід партнеру.


Фото – УПЛ

Динамівцям явно не вистачало швидкості не лише для того, щоб відкрити рахунок, а й навіть для створення гольового моменту. І попри те, що за перші 25 хвилин кияни чотири рази потривожили Волинця, ці удари не стали проблемними для голкіпера. Тільки перед перервою у «Динамо» пройшла комбінація, яка цілком могла увінчатися успіхом, але Шепелєв з лінії штрафного майданчика пробив трохи вище воріт.

У перерві тренерський штаб «біло-синіх» замінив пасивного Бесєдіна, у гру вступив Гармаш. Але й така перестановка не додала гостроти в'ялим атакам киян. Ковалівці грамотно оборонялися, не дозволяючи суперникам щось створювати біля своїх воріт. У середині другого тайму Луческу зробив ще одну спробу активізувати гру «Динамо», випустивши на поле Дубінчака та Лонвейка. І нідерландець першим же торканням міг завдати неприємностей суперникам, але Волинець упорався з несильним ударом.


Фото – УПЛ

А за кілька хвилин справи киян ще більше ускладнилися: Денис Попов збив М'якушка та отримав другу жовту картку, залишивши свою команду у меншості. Втім, на малюнок гри вилучення особливо не вплинуло. Більше того, саме у чисельній меншості кияни створили свій найкращий гольовий момент у матчі. Після скидки Гармаша Лонвейк бив по воротах з двох метрів і у ціль не влучив. Вирвати перемогу для «Динамо» міг і Сидорчук, але з його сильним ударом впорався Волинець.

Таким чином, кияни втратили очки, не зумівши наблизитися до «Дніпра-1» та «Шахтаря», які також допустили осічки. У наступному турі «Динамо» проведе гостьовий поєдинок проти «Вереса», а «Колос» прийматиме «Ворсклу».

Українська Прем'єр-ліга. 13 тур.

«Динамо» – «Колос» – 0:0

Д.Попов (25), Кабаєв (48) – Оріховський (14), Ільїн (26), Болбат (83), Богданов (95)

Д.Попов (68, друга жовта картка)

«Динамо»: Бущан, Вівчаренко (Дубінчак, 65), Д.Попов, Сидорчук, Кабаєв (Лонвейк, 65), Шепелєв (Сирота, 70), Циганков, Караваєв, Забарний, Буяльський, Бєсєдін (Гармаш, 46)

«Колос»: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Чоботенко, Золотов, Мілько (Задоя, 81), Оріховський (Богданов, 70), Болбат, Мякушко (Соловйов, 95), Ільїн, Безбородько (К.Попов, 70)

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)

Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ)

ДИНАМО – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

68’
Денис Попов (Динамо Київ) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Кроки Ароки – широкі. Що треба знати про відкриття Прімейри останніх років
Футбол | 26 квітня 2024, 13:15 1
Кроки Ароки – широкі. Що треба знати про відкриття Прімейри останніх років

Олексій Рижков – про португальський клуб, який останнім часом пристойно прогресує

Коментарі 36
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Повезло Колосу Лонвейк должен решать
BAD👣BOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Miroslav1981
Пів команди потрібно перевести в третю команду.. Луч ігнорує нормальних виконавців..чому постійно грає Шепелєв, Кабаєв, Бєсєдін? Попов вже заї..в підводить..до Буяльського нема питань. можливо до Сидорчука з Циганковим. решта гравців, які виходять на гру в основі елементарно не готові..  і відбувають номер..
Gargantua
первый тайм с Кабаевым и Бесединым традиционно прошел впустую. А во втором вроде и вышли люди больше напоминающие футболистов, но началась уже нервозность, следствием чего и стало удаление Попова.
Хотя конечно Колос на столько слабая команда, что даже в меньшинстве были шансы вытянуть победу.
Обидно что соперники играли с сильными соперниками и этот тур был шансом сократить отставание. 
DK1961
Как выходит в основе бревно - считай отрицательный результат гарантирован. Луческу. что этого не видит?! Да, первый тайм - впустую - а во втором началась старая песня нервотряски и упущенных возможностей. И как же упросить боженьку удалить деда с тренерской скамейки Динамо навсегда, что надо для этого сделать?
nick07
Змучені напевно, "далеко" прийшлось в автобусі їхати😁
avk2307
Смотрел только второй тайм. Могли и победить в меньшинстве. Но мне кажется потихоньку они выходят из кризиса. Есть динамика и моментов много. Подводит конечно последний нас и реализация. Ну и шахтера бы пенальти такой дали на 90 минуте.
nicksaf
Да, этот судья всегда так судит: не свистит при отборе мяча с нарушением соперника и сразу контратака.   Получается, что он просто отбирает мяч. Луческу прав.
Выталкиватель парашутистов
Будет рубка за третье место в чемпионате, рупь за сто.... Надеюсь, что Динамо в этом будет участвовать.
Aliv
Уровень «Дна» во всей красе
BestOf
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kadaad
Если у Динамо тренер - тормоз, то это закономерно!
mayakovskiy1
В чемпионате Киевской области традиционно все неоднозначно) Судя по комментам фаны ДК уже не особо огорчаются очередному позору
vortex999
sportsman (он же шпрот) ты тут?  твои позорники отскочили с самим колосом! 
Аргумент
Село мощь