Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 листопада 2022, 02:57
3899
9

Динамо Київ – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команда Луческу набрала хід і поступово відкидає конкурентів

| Оновлено 14 листопада 2022, 02:57
3899
9
Динамо Київ – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

У неділю, 13 листопада, у Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбудеться матч тринадцятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють київське «Динамо» та ковалівський «Колос». Стартовий свисток херсонського рефері Ігоря Пасхала прозвучить о 15:00 за київським часом.

Динамо Київ


Ще невідомо скільки часу має пройти до того моменту, як київському «Динамо» перестануть нагадувати щодо провальних виступів у єврокубках цього сезону. Утім, історія ще встигне розставити все на свої місця, бо зовсім неочевидною залишається доля столичного колективу у другій частині сезону. Є всі підстави вважати, що головний тренер «біло-синіх» Мірча Луческу проводить свої заключні матчі на чолі команди, оскільки інтернет все частіше поповнюють чутки про його можливе завершення тренерської діяльності на професійному рівні, та й сама поведінка румунського наставника, нарівні з його рішеннями в технічній зоні під час міжнародних матчів, надто вже схожа на фінальні етапи роботи в донецькому «Шахтарі», командах турецької Суперліги і навіть представнику країни-бензоколонки.

Якщо всі домисли справдяться, то для Луческу зараз настав оптимальний період для того, щоб залишити свій слід у «Динамо» на найближчі кілька років. Матчі проти «Інгульця», «Вереса», «Металіста» та «Металіста 1925», нарівні з майбутньою дуеллю, не бачаться для «Динамо» аж надто непідйомними випробуваннями, тому найкращим рішенням у такій ситуації буде залучення молодих кадрів до стартового складу. Нападник Владислав Ванат, наприклад, вже встиг вистрілити, записавши на свій рахунок 5 голів та один гольовий пас цього сезону.

Для поточного стану атаки київського клубу такий показник – не жарти, але у майбутній грі новоспеченого лідера не буде через дискваліфікацію за перебір попереджень. Напевно, це має стати для Луческу головним болем, оскільки доведеться знову залучати Артема Бєсєдіна із високим ризиком отримати чергову порцію критики за гру підопічного на вістрі. Прогресують і новачки команди, Кахім Перріс та Джастін Лонвейк, а останній навіть забив перший гол у клубі під час минулої гри проти «Олександрії».

Колос


Що стосується майбутнього суперника київського «Динамо», то тут ситуація виглядає значно простішою. Якщо ковалівський «Колос» перебуває у добрій формі, то він становить загрозу для суперника будь-якого рівня в рамках УПЛ. Однак, якщо має місце протилежне, то колектив з Ковалівки стає дуже вразливим на тлі відсутності достатньо кадрового потенціалу. Ярослав Вишняк із останніх сил намагається вичавлювати зі своєї команди максимум ресурсів, але низка матчів проти провідних колективів країни для «чорно-білих» виявилася фактично провальною. «Дніпро-1» (1:3), «Олександрія» (1:4), «Шахтар» (0:3) і тепер ось «Динамо» – у жодного з вищих суперників «Колос» цього сезону ще не вигравав.

Разючу відмінність на тлі цих невдач мали ігри проти «Вереса» та «Чорноморця», які проходили якраз між зустрічами з явними фаворитами. Тут уже ковалівці здобули необхідні чотири очки, тож особливо не провалилися у турнірній таблиці. Звичайно, ситуативним лідером, як це було на початку сезону, «Колос» ми більше цього сезону не побачимо, але якщо Вишняку вдасться провести якісну трансферну кампанію взимку, то навесні його команда реально зміниться. Утім, передумови до цього було б непогано побачити в принциповому матчі проти команди зі столиці, яка має достатньо проблем для того, аби суперники цим могли скористатись.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Динамо» Київ та «Колоса» раніше перетиналися 8 разів у рамках УПЛ та Кубка України. Спостерігається кількісна перевага з перемог із боку господарів – 5 успішних ігор для «Динамо», 2 нічиїх, 1 перемога «Колоса». Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулого літа – матч у Києві завершився перемогою киян із рахунком 7:0. За господарів по два рази голами відзначалися Карлос Де Пена та Віктор Циганков, а також Микола Шапаренко, Томаш Кендзьора та Віталій Буяльський.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 40-річний херсонець Ігор Пасхал, який має вже 73 матчі в рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Денис Марченко та Руслан Єрмоленко, а резервним арбітром відпрацює Віктор Копієвський. Пасхал має досвід проведення матчів за участю «Динамо» Київ – 19 зустрічей (11 перемог, 6 нічиїх, 2 поразки), а з «Колосом» він перетинався шість разів (1 перемога, 2 нічиї, 3 поразки). Зокрема, цього сезону «біло-сині» програли «Зорі» (2:3) і виграли в «Руху» (3:0) під його наглядом.

Орієнтовні склади


«Динамо» Київ: Бущан – Вівчаренко, Сирота, Забарний, Караваєв – Шепелєв, Сидорчук – Кабаєв, Буяльський, Циганков – Бєсєдін.

«Колос»: Волинець – Чорноморець, Чоботенко, Гончаренко, Золотов – Мілько, Задоя – М'якушко, Болбат, Ільїн – Безбородько.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі продовжать успішну серію у майбутній грі. Нашою ставкою буде позиція – Фора. «Динамо» (-1.5) не програє з коефіцієнтом 1.95 за лінією Parimatch.

13 листопада, неділя

«Динамо» Київ – «Колос»
Київ. «Динамо» ім. В. Лобановського. 15:00
Пряма ТБ-трансляція - телеканал 2+2
ДИНАМО КИЇВ – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.30
  • 5.00
  • 11.50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.31
  • 5.00
  • 11.50
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1.31
  • 5.00
  • 11.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 14
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро
Футбол | 03 травня 2024, 09:05 1
Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро

Наставник юнацької збірної України Юрій Мороз визначився з заявкою на Євро U-17

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
Перестраховуються , це ж грізний Колос , пасхал знає як це робить , пам’ятаємо як вибігав Луческу  на поле повчати пасхала , сумнівів не повинно бути , можно ставочку заряджати спокійно . 
⬆️
Argentina - Jamaica  ?
*****
 «Динамо» Киев и «Колос» ранее пересекались 8 раз в рамках УПЛ и Кубка
Украины. Наблюдается преимущество по количеству побед со стороны хозяев –
7 успешных игр для «Динамо», 2 ничьих, 2 победы «Колоса». 
  7+2+2 = 8 Просто ТРИ игры ещё были товарищеские.
Умник
Скажите вашу логику спорт.юа
Ладно Бущан, но каким образом будет впереди беседин если Ванат в каэдом маиче создает голы и моменты.
Перец
Динамо виграє 3:0
Gorok🎧
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dfs2262ar
Динамо вже багато очок взяло в останніх матчах. Тому ставлю 10000 грн на х2. Коеф. 3.6. Норм!