Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 11 листопада 2022, 18:45
560
0

В’ячеслав КРАВЦОВ: «Гра з Ісландією буде вирішальною»

Центровий збірної України – про матч проти Нідерландів

| Оновлено 11 листопада 2022, 18:45
560
0
В’ячеслав КРАВЦОВ: «Гра з Ісландією буде вирішальною»
fbu. В’ячеслав Кравцов

У п’ятницю ввечері збірна України з баскетболу проведе черговий поєдинок кваліфікації на чемпіонат світу. Команда Айнарса Багатскіса зіграє проти збірної Нідерландів, яка посідає останнє місце в нашій групі.

Центровий збірної України В’ячеслав Кравцов поділився думкою про поєдинок.

«По складу не бачу, щоб ми явно просіли. Тому повинні грати, як завжди, у гарний баскетбол. Нам нема чого втрачати, тому у нас немає тиску за результат. У нас немає недооцінки чи переоцінки збірної Нідерландів. Ми зібралися показати хороший баскетбол. Суперник хоч і вважається аутсайдером, але у нас немає шапкозакидального настрою – є план, напрацювання, які ми виконуватимемо.

Звичайно, шанси потрапити на чемпіонат світу у нас невеликі, не все від нас залежить, але поки у нас є як мінімум 1%, ми будемо намагатись використати його за будь-яку ціну. Ніхто не здаватиметься. Моя думка, ми маємо бути на чемпіонаті світу. Спробуємо брати максимум із цієї ситуації.

У будь-якому випадку під час цього вікна ми маємо брати реванш у Ісландії. Якщо говорити про шанси потрапити на чемпіонат світу, то саме гра з Ісландією буде вирішальною. Тому на гру з Нідерландами ми виходимо спокійнішими, а в наступній грі ми «рватимемо жопу» по максимуму», – сказав Кравцов.

Поєдинок Нідерланди – Україна відбудеться у п’ятницю, 11 листопада, у Нідерландах. Початок матчу о 20:00 за київським часом. Поєдинок покаже телеканал Xsport.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Нідерланди Україна.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.