Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2022, 14:13
1046
0

Львів – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Стадіон «СКІФ» вперше прийматиме львівське дербі

| Оновлено 10 листопада 2022, 14:13
1046
0
Львів – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У четвер, 10 листопада, «Львів» на стадіоні СКІФ прийматиме земляків з «Руху», який раніше ще жодного разу у трьох матчах УПЛ не перемагав.

Львів

До нового львівського дербі підопічні Олега Дулуба підійшли з домашнім клубним антирекордом в УПЛ. Містяни пропускають голи на своєму стадіоні впродовж 9-ти ігор поспіль – 19 м’ячів. Загалом гравці «Львова» не знають смаку перемоги в чемпіонаті 6 ігор поспіль: дві нічиї та чотири поразки, а на своєму полі – 5 матчів: дві нічиї та три поразки. Через перебір жовтих карток не зможе вийти на поле захисник «Львова» Артем Вовкун.

Рух

Рухівці в попередніх трьох матчах набрали сім очок, суттєво покращивши своє турнірне становище. Гольова серія підопічних Леоніда Кучука триває в чемпіонаті 4 гри – шість голів. Для Кучука це буде 60-й матч біля керма «жовто-чорних» у всіх турнірах: 26 – в УПЛ, 30 – у Першій лізі та 4 – в Кубку. З особливим настроєм вийде на поле рухівець Олексій Довгий, який в минулому сезоні виступав саме за «Львів». Не братиме участі у грі вилучений в минулому турі півзахисник Марко Сапуга.

Статус дербі майбутнього поєдинку робить його особливим. І це добре усвідомлюють футболісти «Руху». Ось передматчева думка захисника «жовто-чорних» Ростислава Ляха: «Львів» – бойова команда, дуже висока, добре грає на стандартах в атаці, в них хороші контратаки та сильні силові гравці. Ми дуже багато уваги звертаємо на ці аспекти. Але ми не будемо дивитися на їхню гру, а хочемо показати свій футбол, нав’язати гру першим номером, показати себе з найкращого боку і перемогти».

Статистика зустрічей

Львівське дербі нараховує вже три матчі, і рухівці в попередніх поєдинках один раз перемагали та двічі завершували зустрічі внічию. Востаннє «Львів» приймав «жовто-чорних» у квітні минулого року на «Арені Львів» і тоді переможця виявлено не було – нічия 1:1. Рахунок відкрили номінальні господарі (після удару Ернеста Антві), на що рухівці відповіли влучним ударом Данила Кондракова. До речі, обох авторів голів у своїх клубах вже немає.

Феміда

Арбітром матчу призначено одного з найдосвідченіших українських арбітрів – Євгена Арановського (Київ), який провів вже 133 гри в УПЛ. Раніше «Львів» за Арановського провів чотири гри в чемпіонатах: одна перемога, дві нічиї та одна поразка. «Рух» же за цього арбітра проведе четверту гру в УПЛ, а в попередніх лише програвав.

Прогноз на протистояння

«Львів» не може відсвяткувати перемогу в чемпіонаті впродовж шести матчів, зазнавши при цьому чотирьох поразок. «Рух» в останніх матчах виступає досить успішно. У майбутньому львівському дербі спрогнозуємо мінімальну перемогу рухівців.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Ільющенков, Муравський, Никитюк, Крушинський, Мильченко, Мишенко, Грисьо, Бугай, Полегенько, Нич, Васильєв,

«Рух»: Паньків, Роман, Дідик, Слюсар, Лях, Таллес, Федорчук, Довгий, Соломон, Альваренга, Климчук.

Parimatch
  • 2.85
  • 3.20
  • 2.55
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.85
  • 3.20
  • 2.55
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 2.85
  • 3.20
  • 2.55
Сделать ставку Зробити ставку

10 листопада, четвер

«Львів» – «Рух»
Львів. Стадіон «СКІФ». 13:00
Пряма ТБ-трансляція – ОТТ платформа Setanta Sports
ЛЬВІВ – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Євген Арановський (Київ)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.