Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2022, 00:36
8233
0

Три вилучення, два пенальті. Кривбас мінімально обіграв Ворсклу

Команди на славу зарубалися заради переможного результату

| Оновлено 10 листопада 2022, 00:36
8233
0
Три вилучення, два пенальті. Кривбас мінімально обіграв Ворсклу
ФК Кривбас Кривий Ріг

«Кривбас» підійшов до матчу із серією з двох поразок, а «Ворскла», навпаки, одразу у трьох останніх своїх іграх гіркоти поразок не знала (1 нічия та 2 перемоги). Не дивно, що матч активніше розпочали підопічні Юрія Вернидуба. Проте вже на 3-й хвилині матчу їхні атакуючі пориви було перервано – повітряна тривога.

Пауза майже у півтори годині негативно на настрої гравців «Кривбасу» не далася взнаки, і тільки-но зустріч відновилася, як вони заробили 11-метровий. Зайков у штрафному майданчику «Ворскли» уклав на газон Волошина. Виконати пенальті взявся Хомченовський, але переграти Різника не зміг. Впорався голкіпер полтавської команди і з добиванням.

Епізод із незабитим пенальті також не збив криворізький колектив із атакуючого курсу. Втім, на 29-й хвилині його гравці отримали по своїм амбіціям ще один удар – з поля у їхньому складі було вилучено Понєдєльніка. Меншість обіцяла команді Вернидуба проблеми. Але гравці «Ворскли» не змогли, користуючись моментом, перехопити ініціативу. Вона так і залишилася у гравців «Кривбасу». А під завісу першого тайму склади зрівнялися – Сефері за симуляцію отримав повторне попередження та пішов передчасно відпочивати.

Після відпочинку гра відновилася попередженням Бацули та гарним ударом Капіча зі штрафного, який приніс кутовий. Його ж розіграш дозволив «Кривбасу» здобути право на другий у матчі 11-метровий – Яворський зіграв рукою у штрафному майданчику. До м'яча біля крапки цього разу підійшов Капіч, після чого холоднокровно розвів Різника і м'яч по різних кутках. 1:0.

Гол «Кривбасу» пристрасті на полі ще сильніше розжарив. Невдовзі здали нерви у Марлісона, і «Ворскла» залишилася вдев'ятьох. Але полтавська команда, залишившись одразу без двох гравців, помітно змінилася. Ймовірно, їй у чомусь допоміг простір, що з'явився на полі. Загалом, наприкінці зустрічі підопічні Віктора Скрипника були помітно активнішими, ніж хлопці Вернидуба.

У чомусь гравцям «Ворскли» навіть не пощастило, що вони вдев'ятьох не змогли у підсумку уникнути поразки. Можна згадати хоча б момент Кравця на 87-й хвилині, коли Сарнавський парирував м'яч майже з лінії своїх воріт. В результаті, «Кривбас» здобув перемогу 1:0. Мінімальну, але по праву заслужену. А сама гра сюжетом, напругою і рівнем боротьби перевершила всі очікування.

Українська Прем’єр-ліга. 12-й тур

«Кривбас» – «Ворскла» – 1:0

Капіч, 50 пенальті

На 7-й хвилині Хомченовський не реалізував пенальті (воротар)

Ловріч, 52, Стецьков, 54, Устименко, 90+1 – Сефері, 18, Кравець, 32, Бацула, 48, Яворський, 49, Феліпе, 90+1

Понєдєльнік, 29 – Сефері, 38, Марлісон, 53

«Кривбас»: Сарнавський, Понєдєльнік, Ловріч, Вернидуб (Стецьков, 26), Дібанго, Капіч, Хомченовський, Банада, Микитишин (Задерака, 63), Дебелко (Устименко, 71), Волошин (Татарков, 71).

Запасні: Кліщук, Зотько, Семотюк, Шевченко, Рябов, Задерака, Опанасенко, Кораблін.

«Ворскла»: Різник, Зайков, Пердута, Скляр (А.Кравчук, 85), Олійник (Степанюк, 58), Яворський (Феліпе, 58), Сефері, Кравець, Бацула (Толі, 77), Марлісон, Юрченко (Челядін, 77).

Запасні: Ісенко, Домолега, Павлюк, Мельничук, Тотре, Козиренко, Кулаковський.

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)

Стадіон: «Україна» (м.Львів)

КРИВБАС – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному
Футбол | 10 травня 2024, 13:35 30
Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь киян

Космос у Леверкузені. Баєр відігрався з 0:2 і вийшов у фінал Ліги Європи
Футбол | 10 травня 2024, 00:03 39
Космос у Леверкузені. Баєр відігрався з 0:2 і вийшов у фінал Ліги Європи

«Рома» не зуміла втримати перемогу та перервати неймовірну серію німецької команди

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.