Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2022, 15:40
1312
0

Кривбас – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Раніше ця пара команд вважалася інтригуючою, але в сучасних реаліях у неї є явний фаворит

| Оновлено 09 листопада 2022, 15:40
1312
0
Кривбас – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Кривбас

У середу, 9 листопада, у Львові на стадіоні «Україна» відбудеться матч дванадцятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють криворізький «Кривбас» та полтавська «Ворскла». Стартовий свисток рефері Віталія Романова з Дніпра пролунає о 13:00 за київським часом.

Кривбас


Досить довго серед причин невдач криворізького «Кривбасу» на старті нового сезону називалася банальна відсутність перемог та відповідна психология, і коли перший успіх таки був здобутий у грі проти петровського «Інгульця» (2:1), здавалося, що саме зараз команда Юрія Вернидуба заграє так, як хоче того досвідчений головний тренер. Насправді ж виявилося, що всі небайдужі до «біло-червоно-чорних» помилилися цього разу так само, як і при складанні прогнозів перед початком футбольного року. І якщо у грі проти «Динамо» (1:3) шансів зачепитися за результат від самого початку було небагато, із урахуванням сили суперника, то матч проти львівського «Руху» минулими вихідними (1:2) став черговим провалом у виконанні криворіжців. Вони навіть вели у рахунку протягом п'яти хвилин другого тайму, але суперники взяли своє.

До початку чемпіонату світу-2022 у «Кривбасу» буде дуже важкий та неоднозначний графік, який завершиться регіональним дербі проти «Дніпра-1». Два харківські клуби, «Металіст» та «Металіст 1925», не дадуть перевести подих після майбутнього поєдинку, тому чергова спроба награти певний набір виконавців стартового складу Вернидубу не вдасться. «Кривбас» провів багатообіцяючу трансферну кампанію цього року, а його склад із виконавцями рівня голкіпера Богдана Сарнавського, захисника Віталія Вернидуба, півзахисника Євгена Банади та нападника Дениса Устименка цілком потягне і на топ-місця УПЛ. Однак жоден із вищеназваних не відіграє на свій колишній рівень, а команда йде на передостанньому місці за кількістю м'ячів.

Ворскла


Результати виступів «Ворскли» на старті сезону чимось корелювалися з «Кривбасом», проте Віктор Скрипник виявився успішнішим на порівняно тривалій дистанції. Полтавці чудово розуміють, що означає грати без здобутих перемог в активі, тож зараз намагаються зачепитися за найменшу можливість набрати три очки. Очевидно, що нічия проти київського «Динамо» (1:1) додала їм впевненості у власних силах, після чого були обіграні дві команди із західної частини країни – «Минай» (2:0) та «Львів» (1:0). Що найважливіше у цих результатах – «Ворскла» не пропускала голів, що відбувається з нею досить нечасто цього сезону.

Проблема результативності є однією із багатьох тем, які турбують колектив на даний момент. Маючи в своєму складі форвардів рівня Руслана Степанюка, Дениса Олійника, Тауляна Сефері та Марлісона, команда з Полтави забила менше, аніж пропустила у власні ворота. Утім, усі четверо з перерахованих лідирують за кількістю голів серед решти партнерів по команді. Непогано влився в колектив і лівий захисник Василь Кравець, який відзначив повернення до УПЛ уже двома асистами та голом. Не такі чудові показники, як в Андрія Цурікова з «Олександрії», але теж нічого. На «Ворсклу» до кінця року чекає божевільний календар із матчами проти «Дніпра-1», «Шахтаря» та «Колоса», тому, якщо не в майбутній грі брати очки, то коли?

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Кривбасу» та «Ворскли» раніше перетиналися 50 разів у рамках УПЛ, Кубка України, Перших ліг України та СРСР. Спостерігається незначна перевага за кількістю перемог з боку гостей – 17 успішних ігор для «Кривбасу», 15 нічиїх, 18 перемог «Ворскли». Востаннє, до реінкарнації «Кривбасу», суперники грали в офіційному матчі у листопаді 2012 року – гра в Кривому Розі завершилася перемогою господарів із рахунком 3:2. У криворіжців відзначались Олексій Антонов (2) та Володимир Прийомов, а у гостей голи забивали Ахмед Янузі та Роман Безус.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 42-річний дніпрянин Віталій Романов, який має вже 120 матчів у рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Володимир Висоцький та Володимир Володін, а резервним арбітром відпрацює Олександр Дердо. Романов не має досвіду проведення матчів за участю «Кривбасу», а з «Ворсклою» він перетинався 14 разів (4 перемоги, 6 нічиїх, 4 поразки).

Орієнтовні склади


«Кривбас»: Сарнавський – Дібанго, Стецьков, Ловрич, Понєдельнік – Волошин, Капіч – Хомченовський, Устименко, Задерака – Дебелко.

«Ворскла»: Різник – Кравець, Зайков, Яворський, Пердута – Скляр – Степанюк, Юрченко, Олійник, Сефері – Марлісон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гості будуть ближчими до перемоги за нерезультативного футболу. Нашою ставкою буде позиція – «Ворскла» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.75 за лінією Parimatch.

9 листопада, середа

«Кривбас» – «Ворскла»
Львів. «Україна». 13:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал, YouTube-канал та платформа Setanta Sports
КРИВБАС – ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Parimatch
  • 3.65
  • 3.45
  • 2.05
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3.64
  • 3.44
  • 2.07
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 3.64
  • 3.44
  • 2.07
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Мілевський влаштував партнерам «рознос» у роздягальні
Футбол | 30 квітня 2024, 18:16 7
ВІДЕО. Мілевський влаштував партнерам «рознос» у роздягальні

Артем за короткий термін став капітаном команди

Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині
Футбол | 01 травня 2024, 00:36 0
Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині

Лука Модрич вийшов замість Джуда Беллінгема у матчі проти «Баварії» (2:2)

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.