Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 листопада 2022, 08:22
41512
68

Карколомний стрибок у таблиці. Динамо в Одесі розібралось із Чорноморцем

Колектив Мірчі Луческу за рахунок однієї перемоги піднявся одразу на три сходинки

| Оновлено 07 листопада 2022, 08:22
41512
68
Карколомний стрибок у таблиці. Динамо в Одесі розібралось із Чорноморцем
ФК Динамо Київ

Останніми роками важко було й пригадати моменти, щоб київське «Динамо» з нетерпінням плекало очікування від повернення до України з полів міжнародних баталій, бо в національній першості на нього б очікувала відносно легка здобич. Проте цього сезону колектив Мірчі Луческу своїми виступами в Лізі Європи УЄФА не залишив узагалі ніяких шансів для схвального сприйняття з боку вболівальників, тож під час подорожі до Одеси через Молдову на матч проти «Чорноморця» в рамках одинадцятого туру української Прем’єр-ліги «біло-сині» добирались доволі охоче.

Колектив Романа Григорчука було вивчати доволі просто, бо досвідчений український спеціаліст усе ніяк не дійде до ладу зі своїми новими підопічними, а від того й малюнок гри в «моряків» зберігається на доволі примітивному для сприйняття суперниками рівні. Власне, саме через це одесити жодного разу й не перемагали в новому сезоні, і мали лише обережні сподівання зупинити цю невдалу серію виступів у звітній грі.

Однак «Динамо» з помітною легкістю змусило господарів поля грати виключно від оборони, і при цьому киянам для виконання цього завдання не потрібно було особливо витрачати зусиль. «Чорноморець» вряди-годи виконував спроби контратак, проте виключний момент у вигляді неточно пострілу з лівого флангу штрафного в дальній кут від Брагару ще до завершення першої чверті ігрової години так і залишився найліпшим шансом одеситів забити м’яч.

У складі суперників тим часом поступово пристрілювався з дальньої відстані Циганков, однак забити лідеру атак «Динамо» вдалось виключно з пенальті, який він сам і заробив на правому фланзі штрафного за підсумком стінки з Кабаєвим, яка завершилась фолом від Селіна. Потужний постріл Циганкова в центр воріт цього разу голкіпер суперників не розгадав завчасно.

Ще однією цікавою та помітно активною постаттю в складі команди був новачок Джастін Лонвейк, якого постійно можна було побачити в боротьбі на чужій половині поля та поблизу завершальної стадії атак власної команди. Виключно схвальні відгуки щодо своєї гри отримував нідерландець, а його партнери тим часом сходили в черговий результативний наступ на початку другого тайму. Знову стінка за участі Циганкова на правому фланзі, проте цього разу зі завершальним пострілом Віталія Буяльського.

Важко було назвати намагання «Чорноморця» ходити до атак реальними спробами відігратись. Моменти зі завершеннями головою від Гладкого були поодинокими виключеннями, тоді як більшість м’ячів губилась ще на підступах до штрафного Нещерета. Якщо статистика та пам’ять не помилились, ми дійсно не побачили жодного влучання в площину від «моряків» за матч.

На цьому тлі геть не дивною виглядала виключна перевага «Динамо» над суперниками, і зрештою ігрові події завершувались знову ж таки на половині поля «Чорноморця». Кияни заробили в компенсований час ще один пенальті, коли Ванат на правому фланзі штрафного впав від фолу Білого проти себе, одразу схопив м’яч, підвівся, і вже за кілька миттєвостей пострілом у лівий кут установив остаточний рахунок.

Посеред наступного тижня одеський «Чорноморець» гратиме в гостях у закарпатського «Миная», а на київське «Динамо» очікуватиме домашня гра проти «Олександрії».

Українська Прем'єр-ліга. 11-й тур.

«Чорноморець» – «Динамо» Київ - 0:3

Циганков, 25 (пен.), Буяльський, 48, Ванат, 90+2 (пен.)

Джеймс, 30, С. Кравченко, 33, Білий, 88 – Лонвейк, 19, Сидорчук, 53

«Чорноморець»: Непогодов – Селін (Салюк, 69), Джеймс, Білий, Путря – С. Кравченко (Войтіховський, 81), Політило (Плакса, 46) – Кузик, Бобко (Наумець, 46), Брагару – Гладкий (Кубемба, 69).

«Динамо» Київ: Нещерет – Караваєв (Вівчаренко, 63), Попов (Сирота, 46), Забарний, Кендзьора (М. Кравченко, 69) – Сидорчук (Перріс, 80) – Кабаєв (Гармаш, 46), Лонвейк, Буяльський, Циганков – Ванат.

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

Удари (у площину): 5 (0) – 17 (10)
Кутові: 2 – 5
Офсайди: 0 – 0.

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ДИНАМО КИЇВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 12°C

Події матчу

90’
ГОЛ ! З пенальті забив Владислав Ванат (Динамо Київ).
48’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Буяльський (Динамо Київ).
25’
ГОЛ ! З пенальті забив Віктор Циганков (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(385)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 68
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
В турі забито аж 29 голів!
DK1961
ВСЕМ КРОТАМ: НЕ ВИДАТЬ ВАМ ЧЕМПИОНСТВА В ЭТОМ СЕЗОНЕ! Как бы вы не писали здесь всякую ахинею, не обзывались по любому поводу. Не Динамо, так Днепр 1 станет чемпионом. А вы будете и дальше писать здесь всякие гадости, бросая в бессильной злобе на вентилятор сами знаете что
Remark
С победой, Киев! Надеемся игра наладится и борьба за чемпионство будет интересной.
Gargantua
пожалуй лучшим был Лонвейк.
но это никак не замена Шапаренко. Это классический опорник альтернатива Сидорчуку.
Александр Чернов
Программа для Сетанты одинакова для всех платформ независимо где вы смотрите на сетанта ком или в приложении мегого .Но жулики Павелко с грузинами с этого года захватили сетанту и чтоб.была нажива причем повторно на тех же зрителях которые 4 года смотрели просто в программу вставляют свои матчи причем не спрашивая что кому то может теннис важнее а Динамо Киев который по их словам они ненавидят под шумок убирают с мегого и предлагают смотреть у них за 109.Это принцип отсутствия морали .Динамо не любят но на нём наживают 
mayakovskiy1
Ну вот, а вы ругали команду. Посмотрите на фото какие пацаны счастливые. Буяльский, Сидорчук улыбаются, обнимаются.  
саня лысый
Не розумію як можна взяти гроші і показати гру без крментатора. Це нове слово в футбольних трансляціях!! Слава великому павелку ,телепулу і сетанті!!!!
Выталкиватель парашутистов
Удивляют коменты многих болел Черноморца, которые напрасно верят в скорейшее возрождение своей команды... наивные... Черноморец сейчас- полное дно,даже хуже Миная и Ингульца, там хоть какая - то мысль присутствует в игре, а в Черноморце даже этого нет... Команда со своим распиаренным Григорчуком, явно играет на контору. Ходят упорные слухи в Одессе, что игрокам давно не платят зарплату... Если это так, то не стоит ждать от них игры на поле, будут сплошные договорняки, футболистам ведь тоже хочется хорошо и безбедно жить.
Владислав Рейский
Заголовок это стёб?
Andrey
Нє ну а шо, гра грою а рахунок на табло!
Mamay
Першого пенальті не було, їх тільки в Динамо то і вчать шоб падати і симулювати
Avengo-74
Да Динамо  це сила. Скачок неймовірний. Тільки в слабкої групі ЛЄ був на скачок а присіст!
avk2307
Динамо з Пермогою!!!
Далі буде...
Вражає кількість ботів шахти які коментують . 
Ви подивіться на цих персонажей на грі Шахтаря, їх же там немає.
Зберегли кількість ботів  шахтарі.Навіщо?
Тут треба єднатися а вони як завжди....
Sasha Panda
З аутсайдером два пенальті...???
mayakovskiy1
Карколомний стрибок с 9 го места на 6 ое))) Но глорики судя по плюсикам в комментах счастливы. 
Crimea
П'яте місце в цьому сезоні максимум для ДК... Суркіс має подати у відставку! 
Mykhailo Stepanov
карколомний?! ги-ги-ги...
BestOf
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил