Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2022, 14:48
7341
13

Чорноморець – Динамо Київ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Наскільки ефективним є молдовський детокс?

| Оновлено 06 листопада 2022, 14:48
7341
13
Чорноморець – Динамо Київ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

У неділю, 6 жовтня, в Одесі на стадіоні «Чорноморець» відбудеться матч одинадцятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють одеський «Чорноморець» та київське «Динамо». Стартовий свисток полтавського рефері Андрія Коваленка прозвучить о 15:00 за київським часом.

Чорноморець


Уже закінчилися ідеї щодо того, які ще ритуали має застосувати досвідчений український фахівець Роман Григорчук, щоб одеський «Чорноморець» уперше після повернення свого культового головного тренера до УПЛ здобув перемогу. Якийсь час існувала думка, що «морякам» важко грати далеко від дому, проте можливістю надолужити втрачене в матчі проти петровського «Інгульця» вони не так і не скористались (1:1). Говорити про проблеми із підбором кадрів також не доводиться. Кістяк команди вже сформовано, ключові виконавці уникають травм і вже награли разом достатньо часу. Однак результат ніяк не приходить.

У таких ситуаціях справді можна говорити про тотальну невдачу для окремо взятого колективу, чим іноді грішать наставники, але в контексті футболістів Григорчука такий аргумент звучить цілком обґрунтовано. Узяти хоча б попередній матч проти дніпровського «Дніпра-1» – начебто і лідер чемпіонату, а з «моряками» йому довелося дуже достатньо повозитись заради єдиного голу Піхальонка (1:0).

Але й були раніше близькі за рівнем інтриги матчі проти «Колоса» (1:1), «Ворскли» (1:2), «Олександрії» (1:2) і, особливо, «Шахтаря» (1:2), коли одесити взагалі пропустили на восьмій компенсованій хвилині. Напевно, ключовою проблемою «Чорноморця» є відсутність результативного нападника, оскільки з п'ятьма забитими м'ячами можна розраховувати лише на позицію на рівні 13-го рядка «Кривбасу», але не більше. Утім, із підвалу турнірної таблиці й такі місця мають цілком непоганий вигляд.

Динамо Київ


Персональні антирекорди, глибоке розчарування в команді з боку вболівальників, відсутність міжнародного досвіду під час весняної частини сезону – усі ці наслідки невдалих виступів київського «Динамо» в Лізі Європи УЄФА необхідно залишити за межами власної уваги якнайшвидше. Уже розігріються чутки про можливу відставку головного тренера, Мірчі Луческу, і при цьому становище команди в турнірній таблиці на внутрішній арені вимагає термінового втручання.

Діючі віце-чемпіони України зараз розташовуються на дев'ятому місці, і рятує їх лише те, що ще дві гри залишаються в запасі. Із урахуванням щільності між командами, лише ця пара потенційних перемог дозволить команді вийти, щонайменше, на п'яту сходинку. Підготовчий короткочасний період у Молдові мав відволікти колектив від минулих невдач, проте внутрішня кухня столичного колективу все одно перебуває за сімома печатками.

Однак, для виконання стрімкого виходу з глибокої кризи, кожному гравцеві «Динамо» доведеться перебороти свої індивідуальні проблеми окремо. Що вже казати, якщо навіть голкіпер Георгій Бущан, який повернувся після травми, і ключовий центральний захисник Ілля Забарний дозволяють собі припускатися помилок в іграх рівня протистояння проти турецького «Фенербахче» посеред поточного тижня (0:2).

Нападник Віктор Циганков також зникає з поля зору об'єктивів у найбільш відповідальних моментах, і в результаті виходить, що команді приносять результати епізодичні вибухові виступи Віталія Буяльського, а також результативна гра Владислава Ваната, якому нарешті почали довіряти місце на футбольному полі. Виліт півзахисника Миколи Шапаренка через тяжку травму вплинув на рух, тоді як пошкодження Владислава Дубінчака, Дениса Бойка та Владислава Супряги зменшили ротацію в кожній із ліній.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Чорноморця» та «Динамо» Київ раніше перетиналися 108 разів у рамках УПЛ, Кубка України, чемпіонату та Кубка СРСР. Спостерігається перевага кількості перемог з боку гостей – 67 успішних ігор для «Динамо», 22 нічиїх, 19 перемог «Чорноморця». Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулої осені – матч в Одесі завершився перемогою киян із рахунком 1:6. За господарів голом відзначився Євген Ісаєнко, а у гостей забивали двічі Віталій Буяльський та Вітіньо, а також Денис Гармаш та Владислав Кулач.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 34-річний полтавець Андрій Коваленко, який на своєму рахунку має вже 22 матчі в рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Володимир Журбіда та Володимир Думенко, а резервним арбітром відпрацює Віталій Романов. Коваленко має досвід проведення матчів за участю «Чорноморця» – 2 зустрічі (1 нічия, 1 поразка), а з «Динамо» Київ він перетинався чотири рази (2 перемоги, 1 нічия, 1 поразка). Зокрема, цього сезону «біло-сині» програли «Дніпру-1» (0:3), а «моряки» зіграли внічию проти «Інгульця» (1:1).

Орієнтовні склади


«Чорноморець»: Непогодов – Селін, Єрмаков, Джеймс, Путря – Кравченко – Брагару, Політіло, Бобко, Наумець – Гладкий.

«Динамо» Київ: Бущан – Вівчаренко, Сирота, Забарний, Кендзьора – Андрієвський, Сидорчук – Діалло, Буяльський, Циганков – Ванат.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гості відведуть душу у майбутній грі. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Динамо» (-2.0) з коефіцієнтом 3.50 за лінією Parimatch.

6 листопада, неділя

«Чорноморець» – «Динамо» Київ
Одеса. «Чорноморець». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports
ЧОРНОМОРЕЦЬ – ДИНАМО КИЇВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua – 0:3
Parimatch
  • 7.00
  • 4.40
  • 1.47
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 6.90
  • 4.40
  • 1.47
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Динамо справится с Черноморцем так же,  как Шахтёр справился с Ингульцом.   Ничего особенного не произойдёт.))
Gargantua
Бущан - Тимчик, Бурда, Забарный, Караваев - Цыганков, Сидорчук, Лонвейк, Диалло - Буяльский,  Ванат.
Alexander Belogubko
Кравченко- Бобко - Гладкий в запас --выпускайте Юсова-Кузика-Кевина может что то и получиться а иначе очередной проиграш--хватит позорить Одессу 
vovei
Скажите,что Суркис не прав.
BestOf
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andrey
Черноморец должен победить  
Vik Tor
ні, цигане, без бєсєдіна діла не буде
Злий Глобинець
А чи не пора Чорноморцю зі славного міста Одеси, та на своєму домашньому стадіоні, та здобути нарешті першу перемогу в УПЛ? Суперник для цього дуже підходящий - кризове Динамо після програного єврокубкового матчу, втомлене, розібране і ніяке.
zelc006
Сьогодні, мабуть, Одеса помститься білим лебядям за минорічну надругу. Момен самий найкращій!
Фанькин кот
Прогноз какой-то странный. Динамка не забьёт Черноморцу 3. Это прошлогоднему Дыромордцу, фарму своему позорному, они могли закатывать скоко хотели, для улучшения разницы забитых/пропущенных. 
Михаил Френкель
матч 1:6 відбувся в Києві на прохання Динамо