Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2022, 18:55
2035
1

Ще одна вольова за день. Рух переграв Кривбас

Львівська команда зуміла перевернути хід матчу та втримати перемогу в меншості

| Оновлено 06 листопада 2022, 18:55
2035
1
Ще одна вольова за день. Рух переграв Кривбас
УПЛ

Мабуть, більше перемога в цьому матчі потрібна була «Кривбасу». «Рух» уже мав у чемпіонаті на своєму рахунку дві вікторії, а в криворізької команди така була тільки одна. Відповідно, і місце львів'яни займали трохи вище, але при поразці якраз помінялися б місцями з «Кривбасом».

Команди вибрали на матч різні тактики. Львів'яни зробили ставку на швидкі контратаки, які розганяв Соломон. Забігаючи вперед, можна сказати, що він був найпомітнішим гравцем своєї команди. Легіонер «Руха» не соромився йти в обіграш відразу кількох суперників, причому йому це регулярно вдавалося. А партнера завжди підтримати були готові Таллес, Альваренга та інші.

А «Кривбас» зробив ставку на закидання в штрафний «рухівців». Там за м'яч мав чіплятися Дебелко, а другим темпом йому мали допомагати Волошин, Татарков, Задерака.

Фото - УПЛ

Мабуть, більших успіхів в реалізації плану на гру досягли львів'яни. Не в плані голів, а в плані створення моментів. Тільки завдяки Сарнавському, який сьогодні знову провів непоганий матч, та неточності при завершальній стадії не вдалося забити ні Таллесу з забійної позиції, ні Климчуку з такої ж. Формально «Кривбас» теж в першому таймі мав два непогані моменти (Волошин і Татарков не змогли нормально пробити), але на загальному фоні вони виглядали винятками.

Другий тайм Юрій Вернидуб розпочав з того, що зняв з гри Якімця, який відверто не справлявся з Соломоном. І майже відразу вдалося забити - Назар Волошин після сумбуру в штрафному отримав м'яч на правому куті штрафного і сильно та точно пробив у дальню дев'ятку. Паньків буз безсилий, захисник на лінії головою не дострибнув.

Фото - УПЛ

«Рухівці» рвонули вперед - відіграватися, а криворіжці, здалося, виключилися з гри. Їх туди всіма силами старався повернути Сарнавський, який нейтралізував кілька ударів, але не зумів - провали в центральній зоні захисту закінчилися врешті-решт двома розстрілами впритул. І якщо удар Довгого Сарнавський потягнув, то проти добивання Слюсаря був безсилий.

І майже відразу пропустили гості ще раз - Сапуга, здавалося, невдало обробив м'яч, запустивши свічку, але вирішив бити з розвороту другим дотиком і не прогадав. З гострого кута йому вийшло зліва прошити всіх - 2:1.

Фото - УПЛ

Сценарій гри нагадав інший сьогоднішній матч - «Минай» спершу забив «Дніпру-1», а потім відразу ж пропустив двічі. Тільки там ужгородці були декласовані, а в звітній грі «Кривбас» дав бій і зробив все можливе, щоб зрівняти рахунок. Задача йому полегшилася, адже за дві жовті картки достроково пішов відпочивати Сапуга. Проте за двадцять хвилин, що залишилися, підопічні Кучука витримали навалу і грамотно довели матч до перемоги.

2:1 - в наступному матчі «Кривбас» гратиме проти «Ворскли», а «Рух» проведе дербі проти «Львова».

Українська Прем'єр-ліга. 11 тур.

«Рух» – «Кривбас» – 2:1.

Слюсар, 53, Сапуга, 57 - Н. Волошин, 48.

Сапуга, 11, Роман, 69, Лях, 83 - Дебелко, 71, Стецьков, 90.

Сапуга, 76 (дві ЖК).

«Рух»: Паньків, Слюсар, Довгий, Дідик, Роман, Лях, Таллес (Федорчук, 78), Сапуга, Климчук, Соломон (Карабін, 85), Альваренга (Бойчук, 64).

«Кривбас»: Сарнавський, Якімець (Понєдєльнік, 46), Ловріч, Стецьков, Дібанго, Капіч, Н. Волошин (Банада, 88), Хомченовський, Задерака (Микитишин, 67), Татарков (Устименко, 67), Дебелко.

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

РУХ - КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

76’
Sapuha Marko Andriiovych (Рух Львів) отримує червону картку.
57’
ГОЛ ! М'яч забив Марко Сапуга (Рух Львів).
53’
ГОЛ ! М'яч забив Денис Слюсар (Рух Львів).
48’
ГОЛ ! М'яч забив Назар Волошин (Кривбас).
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Кучук красавчик, с такой зеленой командой давать результат это круто.
а Вернидубу надо искать нормальных защитников, эти не тянут.