Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2022, 14:49
756
0

Рух – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дебютна очна зустріч львів'ян та криворіжців

| Оновлено 06 листопада 2022, 14:49
756
0
Рух – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух

У неділю, 6 листопада, у матчі 11-го туру «Рух» на «Арені Львів» прийматиме турнірних сусідів із «Кривбасу», з яким раніше не зустрічався в жодних офіційних турнірах.

Рух

«Рухівці» повертаються до чемпіонату, де востаннє виступали ще 23 жовтня і також на «Арені Львів». Минулий тур львівська команда пропускала, оскільки кілька гравців основного складу було задіяно у другому раунді Юнацької ліги УЄФА, де «Рух» зумів двічі перемогти ровесників із турецького «Галатасарая».

До матчу з «Кривбасом» підопічні Леоніда Кучука готуються у хорошому настрої. Зокрема, на одному із тренувань воротаря Юрія Паньківа команда привітала зі своєрідним ювілеєм – 250-м матчем на рівні УПЛ, вручивши футболку з відповідним номером. Спеціальну нагороду отримав і півзахисник Олексій Довгий. Вболівальники визнали його найкращим футболістом «Руху» за підсумками жовтня. Зазначимо, що Довгий забивав по одному голу у кожному з попередніх трьох поєдинків рухівців.

До загальної групи приєдналися Фабрісіо Альваренга і Валерій Федорчук, які відновлюються після травм. Перед найближчим матчем своєї команди досвідчений Федорчук сказав наступне: «В особі головного тренера «Кривбасу» Юрія Вернидуба все зрозуміло і з командою – має характер, вони завжди грають на перемогу. Зараз «Кривбас» знаходиться не в такій хорошій ситуації, щоб десь розкуто приїжджати до нас. Тому ми дуже серйозно поставимося до майбутнього суперника, точно не буде недооцінки. Старатимемося, граючи вдома, перемогти його».

Кривбас

«Кривбас» після матчу минулого туру з «Динамо», що відбувся у Львові, в середу почав підготовку до матчу з «Рухом». На одному з тренувань два гравці криворізького клубу, Дмитро Хомченовський та Володимир Якимець, отримали футболки з нагоди своїх ювілейних зіграних матчів в УПЛ – відповідно до їхньої кількості «250» та «50».

До «Руху» червоно-білі готувалися у режимі одноразових тренувань. У середу команда відпрацьовувала командну взаємодію з ударами по воротах. У четвер футболісти грали один в один, а потім були поділені тренерами на три команди та зіграли у футбол на пів поля. Наставник «Кривбасу» Юрій Вернідуб наголосив, що футболісти готувалися до чергового важливого матчу з повною самовіддачею. До речі, у неділю Вернидуб проведе десятий поєдинок на чолі криворізького клубу.

Статистика зустрічей

«Рух» та «Кривбас» у неділю розпочнуть історію своїх зустрічей. Для «рухівців» криворізька команда стане вже 18 суперником в УПЛ.

Феміда

Арбітром матчу призначено одного з найдосвідченіших українських арбітрів - Ярослава Козика (Мукачеве), який провів уже 118 ігор в УПЛ. Раніше «Кривбас» за Козика провів дві гри в чемпіонатах і ще не перемагав – нічия та поразка. «Рух» за цього арбітра проведе другу гру в УПЛ, а в першій зіграв внічию 23 жовтня з «Металістом 1925».

Прогноз на протистояння

«Кривбас» не може відсвяткувати гостьову перемогу протягом семи матчів, зазнавши при цьому п'яти поразок. «Рух» намагатиметься не втратити домашніх очок. Спрогнозуємо у майбутньому поєдинку мінімальну перемогу «рухівців».

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Роман, Дідик, Слюсар, Лях, Таллес, Сапуга, Довгий, Соломон, Мисик, Климчук.

«Кривбас»: Сарнавський, Якімець, Ловрич, Семенов, Дібанго, Капич, Хомченовський, Задерака, Татарков, Банада, Дебелко.

Parimatch
  • 2.37
  • 3.30
  • 3.05
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.39
  • 3.30
  • 3.04
Зробити ставку Зробити ставку

6 листопада, неділя

«Рух» – «Кривбас»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
РУХ — КРИВБАС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.