Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 листопада 2022, 12:43
530
0

Олександрія – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

До топ-3 УПЛ залишився останній ривок

| Оновлено 05 листопада 2022, 12:43
530
0
Олександрія – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

У суботу, 5 листопада, в Олександрії на КСК «Ніка» відбудеться матч одинадцятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють «Олександрія» та ковалівський «Колос». Стартовий свисток рефері прозвучить о 13:00 за київським часом.

Олександрія


Цього сезону кожна з команд української Прем'єр-ліги має досить унікальний досвід та свій власний шарм. Наприклад, підопічні Юрія Гури лише обережно декларували свої амбіції потрапити до трійки найкращих за підсумками поточного футбольного року, проте наразі «поліграфи» демонструють чи не найпривабливіший футбол серед усіх учасників чемпіонату. Їхній матч проти донецького «Шахтаря» минулими вихідними (2:2) виявився справжньою окрасою туру, та й загалом переможна серія з трьох поєдинків проти «Львова», «Кривбасу» та «Чорноморця» до цього залишила винятково приємне враження.

Варто також зазначити, що стабільність стартового складу «Олександрії» підкуповує – очевидно, що Гура вже знайшов оптимальне поєднання футболістів, а мати на лаві запасних виконавців рівня Кирила Ковальця, Дениса Костишина чи Вікентія Волошина хотіла б половина команд УПЛ. Окрім того, у колективу з Кіровоградської області в обоймі є надрезультативний лівий захисник Андрій Цуріков, на рахунку якого вже чотири божевільні постріли цього сезону. Помітно розігрався і Сергій Рибалка, який становить основу трикутника у центрі поля, а постійна загроза зі стандартів у виконанні Владислава Калітвінцева не давала розслабитись жодному із суперників.

Колос


Коли ковалівський «Колос» стартував у новому сезоні з двох перемог поспіль над «Кривбасом» та «Рухом», до команди Ярослава Вишняка почали з побоюванням придивлятися конкуренти. Однак відсутність довжини лави досить швидко зробила «колосків» досить передбачуваним суперником, через що смуга хороших результатів досить швидко змінилася на затяжну серію невдач. І якщо в поразках від «Шахтаря» та «Металіста 1925» ще за Валерія Кривенцова шукати підводного каміння не було приводів, то втрати очок в іграх проти «Інгульця» та «Чорноморця» було вже досить складно пояснити.

Очевидно, що взимку клуб із Ковалівки повинен буде подумати над хоч якимось посиленням кадрової обойми, бо навіть трансфер Дениса Безбородька лише спочатку виявився корисним з точки зору атаки. Природжений мисливець у чужому штрафному майданчику не забивав аж від моменту свого дебютного виступу за клуб, після якого минуло вже два місяці. Та й загалом, «Колос» забив всього вісім голів цього сезону – найближча команда з аналогічною результативністю посідає 10 рядок, а футболісти Вишняка впевнено вгризлися в п'яте місце. Ба більше – мають визначну серію з восьми матчів без поразок на своєму полі. Але чи надовго вистачить цих зусиль? Виліт навіть одного з футболістів основного складу обіцяє створити команді величезні проблеми. На щастя, перед майбутнім матчем тренерський штаб не має зайвого клопоту.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Олександрії» та «Колоса» раніше перетиналися 9 разів у рамках УПЛ. Спостерігається невелика перевага за кількістю перемог з боку гостей – 2 успішні ігри для «Олександрії», 2 нічиї, 4 перемоги «Колоса». Востаннє суперники грали в офіційному матчі влітку 2021 – матч у Ковалівці завершився перемогою «Олександрії» з рахунком 1:0. За гостей голом відзначився Владислав Бабогло.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 38-річний харків'янин Дмитро Кривушкін, який має вже 37 матчів у рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Євген Гашков та Олексій Миронов, а резервним арбітром відпрацює Дмитро Панчишин. У Кривушкіна є досвід проведення матчів за участю «Олександрії» – 6 зустрічей (3 перемоги, 1 нічия, 2 поразки), а з «Колосом» він перетинався чотири рази (2 перемоги, 1 нічия, 1 поразка), у тому числі – зустріч проти «поліграфів» зразка сезону-2019/20 (1:1).

Орієнтовні склади


«Олександрія»: Білик – Цуріков, Бабогло, Мельник, Мірошниченко – Дришлюк, Рибалка, Демченко – Третьяков, Кожушко, Калітвінцев.

«Колос»: Волинець – Ємець, Чоботенко, Новак, Зозуля – Мілько, Оріховський – Болбат, Смирний, Ільїн – Попов.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі впевнено продовжать успішну серію. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Олександрія» (-1.0) з коефіцієнтом 3.05 за лінією Parimatch.

5 листопада, субота

«Олександрія» – «Колос»
Олександрія. КСК «Ніка». 13:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports та телеканал Setanta Sports
ОЛЕКСАНДРІЯ – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.88
  • 3.45
  • 4.30
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.90
  • 3.44
  • 4.26
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.