Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
12132
2

Бою Ломаченко - Хейні не буде? Експерти не впевнені, що Девін зробить вагу

Чи зможе Хейні повернутися до 135 фунтів?

Бою Ломаченко - Хейні не буде? Експерти не впевнені, що Девін зробить вагу
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий американський ресурс BoxingNews24 висловив сумнів у тому, що поєдинок за всі пояси легкої ваги між Василем Ломаченком та Девіном Хейні відбудеться.

Причиною названо габарити Хейні, якому буде дуже важко зробити вагу в 135 фунтах. Навіть Ломаченко після бою з Джемейном Ортісом був здивований розмірами Хейні, назвавши його важковаговиком.

Експерти вважають, що Девін легко вкладеться у напівсередню вагу, але робити вагу для бою з Ломаченком може бути небезпечно. Правила кажуть, що при перевищенні ваги перед боєм Хейні втратить свої пояси, хоча все одно матиме можливість битися з Ломаченком.

Нещодавно схожа ситуація була у Шакура Стівенсона, який не зумів зробити вагу в 130 фунтах і втратив свої титули. Стівенсон якраз переходить у вагу Ломаченка.

При цьому Василь, на думку більшості експертів, занадто маленький для 135 фунтів, а проти велетня Хейні матиме мало шансів, навіть якщо бій відбудеться.

Оцініть матеріал
(122)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BARA.bass
Лома и против Ортиса казался меньше, а Хейни я уверен что после боя с Ломаченко будет подыматься выше по весу, так как он молод ещё, а туловище будет рости в объёме)))
John Wick
Какой великан, там см 5 разница.)