Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 жовтня 2022, 12:52
8954
22

Дубль Буяльського, гол Ваната. Динамо на Арені Львів переграло Кривбас

За криворізьку команду знову забив Дебелко

| Оновлено 31 жовтня 2022, 12:52
8954
22
Дубль Буяльського, гол Ваната. Динамо на Арені Львів переграло Кривбас
УПЛ

Киянам вкрай була важлива перемога, оскільки, по-перше, дев'яте місце в турнірній таблиці ніколи навіть близько не відповідало амбіціям команди, по-друге, треба чимшвидше стирати з пам'яті ганьбу в Лізі Європи, по-третє, «Шахтар» втратив очки і цим варто було користуватися, хоча розрив залишається великим. А «Кривбас», навпаки, після першої перемоги в УПЛ мав намір скористатися непевним становищем «Динамо» і спробувати набрати очки.

Серйозність намірів гостей з стартових хвилин підтвердив Татарков. Спершу вся команда затиснула номінальних господарів біля їхнього штрафного, а Микита двічі бив з досить непоганих позицій. І якщо другий удар вийшов так собі, то тільки фарт допоміг Руслану Нещерету після першого не пропустити - після рикошету м'яч просто не влучив у площину.

Рівна гра перестала бути такою. Все вирішили індивідуальні помилки захисту «Кривбаса» - спершу необачний пас в центр на 20 хвилині перехопив Сидорчук, відразу віддав в штрафний на Ваната, той розхитав захисника і пробив під перекладину воріт Сарнавського.

Фото - УПЛ

Не встигли гості отямитися, як пропустили знову. І знову Ванат записав до свого активу гольову дію - Татарков обрізався біля штрафного, Буяльський вивів форварда на ударну позицію, але той вирішив віддати назад. Буяльському робити рахунок 2:0 не перешкоджав ніхто.

Відразу ж на емоціях Юрій Вернидуб зняв з поля Татаркова, що, можливо, було поспішним рішенням. А «динамівці», здобувши солідну перевагу, заспокоїлися і повернулися до звичної в цьому сезоні справи - при вигідному рахунку просто вбивати час. Здавалося, щорахунок не зміниться, але буквально на останніх доданих секундах тайму Якімець від лицьової з дозволу Кабаєва і Попова віддав на порожні ворота Дебелку, котрий, як і в попередньому матчі, знову забив. 2:1 - на нас очікував цікавий другий тайм.

Фото - УПЛ

Проте кияни посоромили скептиків. Ніяких нервів не було, а збільшувати розрив у рахунку можна було не один раз. Але то Сарнавський тягнув удар Гармаша здалеку, то Циганков бив по спершу по львівських горобцях, а потім в нижній кут під час виконання пенальті, призначеного за фол Дібанго на Буяльському. Проте Богдан Сарнавський впевнено парирував удар, викликавши шквал емоцій у партнерів.

Проте вони вщухли буквально за хвилину. Після пасу зліва Ванат дотепно пропустив м'яч, той опинився в Буяльського і Віталій оформив дубль ударом під штангу з близької відстані.

Фото - УПЛ

Впевнена гра і перевага дали можливість Мірчі Луческу випустити на поле новачків Лонвейка та Перріса. Ямаєць пішов грати на правий фланг атаки, а Циганков змістився на протилежний. Щоправда, київські легіонери нічого не показали, а от криворізький міг - Капіч регулярно робив гострі навіси, після яких партнери теж регулярно били вище. Крім одного разу - Дебелко після кутового міг робити дубль, проте влучив у стійку. Варто відзначити також дальній удар Микитишина в кут, котрий кінчиками пальців потягнув Нещерет, але рахунок не змінився.

Перемога дозволила «Динамо» піднятися на поточне сьоме місце в турнірній таблиці. В наступному турі кияни зіграють з «Чорноморцем», а «Кривбас» - з «Рухом».

Українська Прем'єр-ліга. 10 тур.

«Динамо» - «Кривбас» - 3:1.

Ванат, 20, Буяльський, 22, 59 - Дебелко, 45+7.

Тимчик, 38, Гармаш, 44, Вівчаренко, 90+2 - Дібанго, 57.

На 58 хвилині Циганков («Динамо») не забив пенальті (воротар).

«Динамо»: Нещерет - Тимчик (Кендзьора, 64), Забарний, Попов, Караваєв (Вівчаренко, 64) - Сидорчук - Циганков, Буяльський (Шепелєв, 82), Гармаш (Лонвейк, 71), Кабаєв (Перріс, 64) - Ванат.

«Кривбас»: Сарнавський - Якімець, Ловріч, Семенов, Дібанго - Банада (Д. Шевченко, 66), Капіч - Татарков (Кораблін, 35, Устименко, 87), Задерака (Микитишин, 66), Хомченовський - Дебелко.

Арбітр: Микола Балакін (Київська область).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

ДИНАМО - КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

60’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Буяльський (Динамо Київ).
45’
ГОЛ ! М'яч забив Роман Дебелко (Кривбас).
22’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Буяльський (Динамо Київ).
20’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Ванат (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
После гола в раздевалку от Кривбасса думал, что опять валидол будет , но на уивление хорошо начали второй тайм и сняли вопросы о победе.
Очки необходимо в УПЛ набирать , так что Динамо с Победой!!!!
Легионеры,кроме Кендзеры точно не хуже замененных игроков.
Далі буде...
Умник
Буя лучший бомбардир упл.
В сборную не берут.
И смешно и грустно
Ретро Футбол
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1961
Ну в любом случае уже получше. По крайней мере в атаке. В защите все также лажают (пока). Витя - продолжает деградировать. Буя - незаслуженно не играет в сборной (но там священная корова ОПГ УАФ, утвержденная ХОЗЯИНОМ (Малиновский). 
И самое главное: если бы Луческу упорно не ставил раньше бревно во всех матчах впереди - вот абсолютно я уверен, Что Ванат помог бы добиться гораздо лучших результатов Динамо (я писал об этом постоянно). Но лучше поздно, чем никогда. 
Tho
Вот вам и Ванат, ничего против не имею против Беседина. Но зачем его держат в Динамо?! Когда есть более перспективные игроки как Ванат и т.д  
avk2307
Кстати рекомендуюСоперника будующего глянуть .Истамбулспор - Фенербахче игра началась. Пока Истамбулспор по флангам проходит очень даже просто защиту Фенера
bolelschik
Выходят три на два, Думал - гол будет и должен быть, а они, оказывается, разыграть не могут
bolelschik
Вивчаренко вместо того, чтобы забить, не смог остановить мяч, а потом во всю прыть побежал в центр поля, чтобы выпросить желтую карточку. Как свой игрок в чужой команде...
Gargantua
Кривбас тоже на три гола наиграл
по игре к сожалению проблемы никуда не уходят.
единственное светлое пятно этого матча это конечно Ванат и его взаимопонимание с Буяльским. 
надеюсь эта пара надолго в нападении. Ванат наострие и Буяльский из глубины.
Гармаш в опорной зоне глупейшее решение Луческу.
4inga4gyk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил