Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 жовтня 2022, 15:21
498
0

Ворскла – Минай. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Битва команд з глибини турнірної таблиці

| Оновлено 29 жовтня 2022, 15:21
498
0
Ворскла – Минай. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Вікіпедія

В суботу, 29 жовтня, відбудеться матч 10 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть полтавська «Ворскла» та «Минай». Гра пройде в селі Минай Закарпатської області на полі однойменного місцевого стадіону, початок - о 13:00.

«Ворскла»

Вже вкотре доводиться констатувати, що «Ворскла» провалює сезон. Нещодавно довелося прочитати інтерв'ю функціонера «Металіста 1925», в якому той серед іншого сказав, що з колегами приймали ставки, кого з головних тренерів клубів УПЛ звільнять першим. Така доля спіткала Валерія Кривенцова, хоча його кандидатура явно не була найочевиднішою.

Те саме можна сказати і про Віктора Скрипника. Хто б міг подумати, що під його керівництвом «Ворскла» виглядатиме так невиразно? Ранній виліт з єврокубків, дванадцяте місце в турнірній таблиці - не для цього Скрипника запрошували в Полтаву. Та й серія з трьох матчів без перемог на фоні минулорічного досить пристойного виступу в чемпіонаті виглядає зовсім непритаманною гордій полтавській команді. Цього не згладжує навіть той факт, що серед даних трьох матчів був нічийний з київським «Динамо», який відбувся в попередньому турі.

Тоді «Ворскла» пропустила першою після голу Буяльського, але зуміла зрівняти рахунок ще в першому таймі завдяки влучному удару Юрченка. І навіть язик не повернеться назвати рахунок 1:1 сенсацією - що «Динамо» зараз ніяке, що «Ворскла».

«Минай»

Закарпатська команда знаходиться на дві сходинки вище «Ворскли» і має на очко більше, хоча зіграла на матч менше - донецький «Шахтар» попросив перенести гру 9 туру через свою єврокубкову зайнятість. В принципі, до «Минаю» питань немає - ніхто від нього не очікував особливих звершень перед початком сезону, тому поточне десяте місце - непоганий результат.

В активі клубу серія з трьох матчів в УПЛ без поразок (вчасно, мабуть, «Шахтар» попросив перенести матч) - перемога та дві нічиї. В останньому на даний момент матчі «Минай» мінімально переміг «Металіст 1925». В заявці клубу досі присутній Євген Селезньов, але, схоже, його бомбардирська мрія так і залишиться нездійсненною. Євген не те що не виходить в старті команди, а взагалі отримує досить мало ігрового часу. Про зустріч його на полі з одинадцятиметровим ударом теж поки мова не йдеться.

Статистика зустрічей

Всього команди зіграли між собою три матчі - +2=1-1 на користь «Ворскли», різниця м'ячів 5-2.

Орієнтовні склади

«Ворскла»: Різник, Кравець, Зайков, Пердута, Скляр, Сефері, Чеснаков, Челядін, Бацула, Марлісон, Юрченко.

«Минай»: Бандура – Рогозинський, Нємчанінов, Горін, Гончар – Хахльов, Вітенчук – Кулієв, Твердохліб, Воробчак – Вишневський.

Прогноз на протистояння

Спрогнозуємо перемогу «Ворскли» з різницею в один м'яч в матчі, не надто багатому на події, зате з традиційною наявністю великої кількості боротьби.

29 жовтня, субота

«Ворскла» – «Минай»
Минай. Стадіон «Минай». 13:00
ТБ-трансляція на платформі «Setanta Sports+» і на YouTube
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ).
ВОРСКЛА - МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
Parimatch
  • 1.73
  • 3.85
  • 4.60
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.75
  • 3.84
  • 4.64
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.