Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7803
9

Не лише Мудрик. Ніколіні похвалився молодими талантами Шахтаря

Вихованці академії тепер високо цінуються у донецькому клубі

Не лише Мудрик. Ніколіні похвалився молодими талантами Шахтаря
shakhtar.com. Георгій Судаков

Помічник директора з футболу «Шахтаря» Карло Ніколіні після оцінки потенційного трансферу Михайла Мудрика розповів, що в донецькому клубі є й інші гідні таланти.

«Наприклад, Лассіна Траоре. Це дуже сильний гравець, котрий зараз повертається на свій рівень. Вочевидь, у Лассіни інша оцінка з точки зору трансферної вартості, ніж у Мудрика: в нього інша історія, в нього інший ринок».

«Також я рекомендую воротаря нашої збірної Трубіна, на його другий рік у Лізі чемпіонів немає сильніших молодих профілів. Бондар, чемпіон світу до 20 років – дуже сильний центральний захисник; Судаков, 2002 року народження, грає Іньєсту; Бондаренко – капітан U-21. Це футболісти, які грають кожні три дні та вже вигравали чемпіонати», - сказав Ніколіні.

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaha33
Судаков дуже розкрився, я критикував Шеву, і на той момент Судаков був ніяким. Але зараз він перетворюється в дуже хорошого футболіста. Бондар - нема там перспектив, сьогоднішній Шахтар його потолок за відсутності конкуренції. Бондаренко подобається, але він стає повільним, не хватає різкості
Саша Денисов
Мудрик- вихованець академії Металіста. Це так, до слова)
Alehandro
Коли Судакова Шева запрошував до Збірної, я не розумів за які такі таланти - такий собі середнього рівня як для гравця УПЛ. Зараз реально додає з кожною грою і вже вимальовується зірочка з гарною технікою, пасом і відмінним баченням поля. Бондаренко ж, як на мене, повільний як у русі, так і в прийнятті рішень. Але може і він ще дозріє. Бондар - то таке...)
Gargantua
хорошие деньги в перспективе может принести Судаков, если добавит в стабильности и больше будет работать на креатив, а не только подчищать и тащить мячик.
вратаря продать очень трудно.
Бондаренко вряд ли вырастет выше чем добротный игрок уровня УПЛ, а Бондарь лишь по счастливому стечению обстоятельств не показал себя в ЛЧ как в сборной.
там еще на подходе Очеретько, который имеет данные чтобы вырости в игрока на продажу.
Злий Глобинець
Фарина і Булеза - талановиті захисник і опорник. Криськів теж потенційна заміна Мудрику.