Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 жовтня 2022, 01:59
68021
74

За 50 млн не подзвонимо Ахметову. В Шахтарі розповіли про ціну на Мудрика

Молодий український талант потенційно може стати рекордним вихідним трансфером для «гірників»

| Оновлено 28 жовтня 2022, 01:59
68021
74
За 50 млн не подзвонимо Ахметову. В Шахтарі розповіли про ціну на Мудрика
ФК Шахтар. Михайло Мудрик

Помічник директора з футболу «Шахтаря» Карло Ніколіні розповів про погляди клубу на вартість потенційного трансферу Михайла Мудрика.

«На Мудрика зараз спрямовані всі погляди, але я кажу, що італійці завжди приходять пізніше. Нині вони можуть лише спостерігати, але раніше могли щось зробити. Італійці надсилають низькі пропозиції, ми навіть не сідаємо за стіл переговорів. Є багато покупців з Англії, є клуб з Іспанії, а також із Франції, але тепер потрібно багато грошей, щоб його купити. Разом із Мбаппе, Леао та Вінісіусом Мудрик є найсильнішим гравцем на цій позиції».

«Чи вистачить 40 мільйонів, щоб його купити? Ми не вестимемо переговори навколо такої суми. Навіть якщо буде п'ятдесят мільйонів, ми не подзвонимо президенту, щоби розповісти про пропозицію. Ми цінуємо Мудрика більше, ніж Антоні з «Манчестер Юнайтед», за якого заплатили 100 мільйонів. Інтерес з боку «Арсенала» та «Манчестер Сіті»? Це дві команди, які виявили інтерес до гравця. Але є й інші клуби, які здатні зробити такий трансфер. Ми не зобов'язані продавати, ми не хочемо робити феномени, ми не хочемо вимагати нереалістичні суми. Але в цій команді він є ключовим гравцем. Якщо ви хочете порівнювати його з певними гравцями, які мають значення у топ-клубах, то вам також потрібні правильні гроші», - сказав Ніколіні.

Нагадаємо, що зараз рекорд вихідного трансферу в «Шахтарі» належить бразильцю Фреду, який влітку 2018 року перейшов до «Манчестер Юнайтед» за 59 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(641)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 10
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги
Футбол | 27 квітня 2024, 02:32 0
ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги

Королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0, єдиний гол забив Арда Гюлер

Коментарі 74
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
І вже про 100 млн. говорять! Прям торгують як той самий сонцем
GloryUkraine
 Мудрику поки не стабільний гравець. Головне щоби він продовжував прогресувати тому, що весь цей ціновий галас навколо нього може погано вплинути.
Хотілося би щоби Мудрик став супер-форвардом але поки ще до цього далеченько.
Побачимо.
Слава Чебан
головне щоп пацан грав в тому клубi куди його продадуть
Анатолий Басов
Хлопець талановитий, це факт, але саме страшне те, що він як речі, на яку вішають ціну, захотів Ахметов продав, не захотів сиди, їх ні як не навчило те, як всі іноземці безоплатно покинули клуб та втекли.
Kain_X_Rain
Когда добавляют частицу "НЕ" и при этом озвучивают сумму,становится все понятно,для сборной нужна практика,а не скамейка в условном Реале и Манчестере,многое зависит от решения Миши,яркий пример правильных действий Квара в Наполи
Злий Глобинець
В чомусь італієць правий, в чомусь ні. Дійсно, Мудрик покраще Антоні буде. Але то такий собі трансфер, разовий. Щодо 50 мільйонів - хай не бреше, подзвонять і переговори вести будуть. Чи стане Мудрик трансферним рекордом Шахтаря - побачимо. За результативністю в ЛЧ він краще Фреда. Якщо Лейпцигу парочку заб'є - цілком може бути!
Gargantua
контракт кажется до лета 2024. Если зимой не удет, то летом будет год до окончания контракта, то есть ситуация как у Циганкова этим летом... ну вы понимаете. Начнутся игры агентов по поводу не подписывай контракт и перейди свободным агентом. Ну и можете представить сколько он может получить разово переходя как свободный агент.
vbolz
Я ще пам'ятаю "безцінного" Коваленка, якого прийшлось ледь не з доплатою продавати... Так, хлопчина дуже талановитий, але на 50 лямів потрібна серйозніша репутація 
Умник
Как может продать клуб игрока, если сейчас реально нет ему замены?
Плюс это главный актив.
Через него строится вся тактика.
McLay
Дайте нехай хоч до середини сезону дограє, ато всі наші "суперзвьйозди" згасали, як навколо них зчинявся ейфорійний галас, та навішувались захмарні цінники.😁
OKs100
Если быстро не продадут, повторится ситуация как с Цыганковым и Ярмоленко.
lenares85
Вінісіус бігає до останньої хвилини, а Мудрик 3-4 рівка і після 30 хвидин видихаеться так що рівнять ну , Мбапе тоже, йому до них ще рости але в нашоу чемпіонаті тількт деградує требя уходити
imgrnt
Кацапський підхід у Шахти як завжди, там теж докладують і запитують у вождя що можно робити, а що ні. Донецька земля завжди шукає володаря, був проффесор, тепер рінат.
Це робота менеджера вирішвати кого продати, а кого купити.
Bulba_sumkin
Один Мудрик в ЛЧ забил больше чем весь дынамовский сброд. Какие еще вопросы о цене могут быть?))
Злий Глобинець
Давайте порадіємо всі, що через стільки років після Андрія Шевченка, з'явився наш, український хлопець, який має усі задатки і шанси стати зіркою європейського і світового футболу. І головне, що нашого Михайла належно оцінюють. Далі все залежатиме від нього самого.
Knushovka
Ще годик два і даром нікому не нужен буде
ди л
Он действительно стоит тех денег, потенциал неограниченный!
ZloyDeda
Да скільки можна з ним носитися?! Одне бла-бла заполонило всі українські футбольні стрічки! Зрозуміло, що кишенькові ЗМІ Ахмєта набивають ціну і створюють таку-собі картину, що це супер-пупер в українському футболі, щоб потенційних покупців заманювати - звична практика Але конкретики немає і ніхто ні з якими пропозиціями поки не звертався!
Viktor Tarator
ясно мудрик в шахті якмінімум 2 сезони ,сука йобнуті у нас клуби