Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2022, 00:26
729
0

Рух – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Вимушене повернення «Руху» на «Арену Львів»

| Оновлено 24 жовтня 2022, 00:26
729
0
Рух – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух

У неділю, 23 жовтня, в матчі 9-го туру «Рух» на «Арені Львів» прийматиме «Металіст 1925», який у липні минулого року дебютував в УПЛ саме у протистоянні з рухівцями.

Рух

У минулому турі львівський клуб переміг «Ворсклу», перервавши два негативних для команди серіали в чемпіонатах. Підопічні Леоніда Кучука завершили безвиграшну гостьову серію, яка тривала 5 ігор (дві нічиї та три поразки) та пропускну - 8 ігор (15 голів). До недільного протистояння «жовто-чорні» підійшли з новим клубним рекордним серіалом. Домашня пропускна серія «Руху» триває в УПЛ 4 гри (7 голів).

Щодо круглих цифр навколо матчу, то капітан та воротар «Руху» 37-річний Юрій Паньків у складі різних клубів може провести 250-й (!) матч в УПЛ. «Рух» повертається на «Арену Львів», бо на стадіоні «Україна» в суботу «Карпати» проводитимуть свій матч в рамках Першої ліги. Побоюючись, що газон «України» за добу може не відновитись, керівництво рухівців вирішило провести зустріч на головній футбольній арені Львова.

Металіст 1925

Напередодні протистояння «Металіста 1925» у Львові з'явилася новина, як мінімум, дуже несподівана. Харківський клуб припинив співпрацю з тренерським штабом Валерія Кривенцова, під керівництвом якого «Металіст 1925» із Першої ліги вийшов до УПЛ.

Харківська команда вийде на поле «Арени Львів» зі своїм клубним рекордним серіалом. Безвиграшна серія «Металіста 1925» на полях суперників продовжується в чемпіонатах 6 ігор: нічия та п’ять поразок.

Перед початком нинішнього сезону Андрій Борячук та Ярослав Мартинюк перейшли до «Металіста 1925» саме з «Руху», що додає інтриги поєдинку. Раніше виступав за рухівців і Ростислав Русин, який у нинішньому чемпіонаті забив вже два голи за харківський клуб. Крім того, воротар «Металіста 1925» Олег Мозіль є вихованцем львівського футболу.

Статистика зустрічей

«Рух» та «Металіст 1925» починали історію своїх зустрічей ще у Першій лізі, після чого у всіх турнірах провели 6 ігор. І наразі маємо рівний баланс протистоянь: по дві перемоги суперників та дві нічиї. При цьому рухівці на своєму полі ще не програвали «Металісту 1925» - дві перемоги та нічия. В УПЛ суперники провели дві гри, обмінявшись домашніми перемогами. Востаннє рухівці приймали харківський клуб 28 листопада минулого року і здобули перемогу з рахунком 2:0. Голи на «Арені Львів» забивали Андрій Борячук та Юрій Климчук.

Феміда

Арбітром матчу призначено одного з найдосвідченіших наших арбітрів – Ярослава Козика (Мукачеве), який провів вже 117 ігор в УПЛ. Раніше «Металіст 1925» за Козика провів одну гру в чемпіонатах, перемігши у цьому сезоні вдома «Ворсклу». «Рух» же за цього арбітра проведе першу гру в УПЛ.

Прогноз на протистояння

«Металіст 1925» не може відсвяткувати гостьової перемоги впродовж шести матчів, зазнавши при цьому п’яти поразок. «Рух» після полтавської вікторії намагатиметься здобути три очки і у Львові. Нашим прогнозом буде мінімальна перемога львівського клубу.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Роман, Дідик, Слюсар, Лях, Таллес, Сапуга, Довгий, Соломон, Мисик, Климчук.

«Металіст 1925»: Мозіль, Жичиков, Безуглий, Курило, Капінус, Мартинюк, Русин, Габелок, Кравченко, Ременюк, Пономар.

Parimatch
  • 2.50
  • 3.45
  • 2.75
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.50
  • 3.44
  • 2.75
Зробити ставку Зробити ставку

23 жовтня, неділя

«Рух» – «Металіст 1925»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 15:00
ТБ-трансляція на платформі «Уніан»
Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
РУХ – МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.