Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2022, 00:27
5789
5

Динамо – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суперники у пошуках своєї гри

| Оновлено 24 жовтня 2022, 00:27
5789
5
Динамо – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю у Києві київське «Динамо» зустрінеться з полтавською «Ворсклою» у рамках чергового туру Української Прем'єр-ліги. Цього сезону обидві команди не демонструють гру, на яку розраховують їхні шанувальники. У турнірній таблиці кияни на два очки випереджають полтавців.

Динамо

«Біло-сині» знаходяться на незвичному для себе місці в середині турнірної таблиці. Свій попередній матч національної першості кияни програли донецькому «Шахтарю» з рахунком 1:3, отримавши від принципового суперника ще один удар по чемпіонським амбіціям. Після цього команда Мірчі Луческу мала зустрітися з харківським «Металістом», але цей матч поповнив список перенесених протистоянь. Поєдинки у Києві заборонили проводити у зв'язку з посиленням обстрілів росії, але потім УПЛ знову одержала дозвіл на проведення матчів чемпіонату України у столиці України. Тож з «Ворсклою» динамівці зіграють на своїй домашній арені.

У майбутньому матчі своїй команді не зможе допомогти Ілля Забарний, який отримав червону картку у зустрічі з «гірниками». Тому, найімовірніше, у центрі оборони київського клубу вийде Попов. Припустившись фатальної помилки у гостьовому матчі проти «Ренна», захисник потрапив у немилість тренерського штабу «біло-синіх». Попова було замінено наприкінці поєдинку з «червоно-чорними», а за діями своїх партнерів у матчі проти «Руху» він спостерігав із лави запасних. Не потрапив центрбек у стартовий склад і на зустріч із «Шахтарем», вимушено вийшовши на поле після вилучення Забарного.

А ось відповідь на запитання, кого ми побачимо на вістрі атаки «Динамо», зараз навряд чи вдасться знайти. У поєдинку із «Шахтарем» на цій позиції діяв Ванат, який зіграв цілком гідно і навіть відзначився результативним ударом. Можливо, черговий шанс отримає Бесєдін, від якого вболівальники «біло-синіх» поки що марно чекають на забиті голи. А може, ми нарешті зможемо оцінити майстерність Діалло: молодий сенегалець все ще чекає на можливість дебютувати за основу киян.

Ворскла

Керівництво полтавського клубу пов'язувало великі надії з приходом на тренерський місток команди Віктора Скрипника, але поки що полтавці демонструють невиразні результати. Поступившись шведському АІК у кваліфікації Ліги конференцій, «Ворскла» розпочала новий український чемпіонат із трьох поразок. У наступних трьох матчах полтавці набрали сім очок і, здавалося, що справи у команди Скрипника починають налагоджуватися. Але потім «зелено-білі» зазнали ще двох поразок.

Останню з них, від «Руху», навіть можна назвати сенсаційною. Перший тайм цього поєдинку перервала повітряна тривога, а після поновлення гри львів'яни забили гол, який зрештою і приніс їм перемогу. Матч проти «Руху» став знаковим для півзахисника «зелено-білих» Артема Челядіна, який вийшов на заміну у другому таймі та провів 50-й поєдинок в УПЛ.

Зазначимо ще один примітний момент: у поточному чемпіонаті полтавці забили на один гол більше за динамівців.

Статистика зустрічей

«Динамо» має значну перевагу в історії протистоянь із «Ворсклою». Команди провели 57 очних дуелей: 42 рази перемогу святкували кияни, 5 зустрічей виграли «зелено-білі», ще у 10 матчах було зафіксовано нічию. У попередньому поєдинку «Динамо» та «Ворскли», який відбувся у листопаді минулого року, полтавці зуміли обіграти більш статусного суперника. Тоді Рангел та Олів'є Тілль забили два голи у ворота команди Луческу, на що динамівці зуміли відповісти лише одним результативним ударом, якого на п'ятій компенсованій хвилині завдав Вітіньо.

Найкращим снайпером «Динамо» у поєдинках із «Ворсклою» є Віталій Буяльський, який забив шість голів у ворота полтавського клубу. Цікаво, що ще одного результативного удару у поєдинку із полтавцями Буяльський завдав, виступаючи за «Говерлу».

Прогноз на протистояння

Обидві команди перебувають у пошуках своєї гри та мають намір поповнити очковий багаж. При цьому і полтавці, і динамівці зазнають труднощів у атакуючій лінії, що позначається на показнику забитих голів. Тому цілком можливо, що долю майбутньої зустрічі вирішить один точний удар. І припустимо, що завдадуть його господарі поля.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Нещерет, Дубінчак, Попов, Сирота, Тимчик, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Кабаєв, Ванат, Циганков

«Ворскла»: Різник, Кравець, Чеснаков, Зайков, Пердута, Скляр, Сефері, Олійник, Юрченко, Степанюк, Марлісон

Parimatch
  • 1.55
  • 4.40
  • 5.50
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.57
  • 4.40
  • 5.35
Зробити ставку Зробити ставку

23 жовтня, неділя

«Динамо» – «Ворскла»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В.Лобановського. 13:00
ТБ-трансляція на платформі «2+2»
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
ДИНАМО – ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перец
Динамо виграє 3:0
Саша Денисов
Киянам дуже потрібна впевнена перемога. Вперед Динамо, ми з тобою!!!
BekXan
У обох команд великі проблеми.Але на фоні Динамо то Ворскла взагалі суцільна проблема.Тому буде погром.Ворскла на жаль просто ніяка яку гру.
4inga4gyk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил