Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 жовтня 2022, 00:55
4098
0

ГРИГОРЧУК: «Ми бачили Чорноморець на іншому місці у турнірній таблиці»

Наставник одеської команди прокоментував велику поразку від «Зорі»

| Оновлено 19 жовтня 2022, 00:55
4098
0
ГРИГОРЧУК: «Ми бачили Чорноморець на іншому місці у турнірній таблиці»
ФК Чорноморець. Роман Григорчук

Головний тренер одеського «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку від луганської «Зорі» (0:4) у 8-му турі УПЛ:

«Не вистачило цілої низки речей та складових. Зараз ніяк не хочеться щось аналізувати та говорити. Просто такий стан, що я все це залишив би без коментарів. Звичайно, нам є над чим думати та працювати.

Якби вдалося забити на старті матчу, все пішло б інакше, я впевнений. І так у нас емоційний стан, м'яко кажучи, не дуже. Ми бачили себе на іншому місці у турнірній таблиці, а складається так, як складається. Ми мали набирати більше очок, ніж маємо зараз. Сьогоднішню гру не беремо до уваги, звісно.

На початку гри я мав найкращі надії. Треба було забивати на початку матчу. Коли ми пропустили гол, почали діяти гірше. Ми пропустили після помилки, якої неможливо було припускатися. А у наступних голах ми взагалі допомагали супернику. Втрачали м'яч біля свого штрафного майданчика, а суперник такі моменти не прощає.

Можна програти і 0:6, і 0:7, але найбільший негатив від того, що більшість людей не здатні спробувати подолати цю ситуацію. А це дуже важливо у спорті. Не можна припиняти грати.

Не можна нічого загадувати наперед. Команда має подолати цю смугу, бо якщо ні – у спорті важко таким людям. Думаю, разом ми можемо з цим впоратися. Нам треба здобути перемогу. Гра із «Зорею» вийшла найгіршою із семи, які ми зіграли. Але не думаю, що це те, до чого ми прагнули йти.

Якщо в наступному матчі пропустимо на першій хвилині, то команда має бути здатною долати таку ситуацію. Не може бути так, щоб опускати руки та переставати грати після пропущеного голу».

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.