Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 жовтня 2022, 15:04
1792
1

Дніпро-1 – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Дніпро-1» перемагає, Довбик забиває. Чи зможе «Інгулець» зупинити лідера?

| Оновлено 19 жовтня 2022, 15:04
1792
1
Дніпро-1 – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У середу у рамках чергового туру Української Прем'єр-ліги лідер нашого чемпіонату зустрінеться з одним із аутсайдерів. «Дніпро-1» в Ужгороді зіграє з «Інгульцем» та спробує продовжити свою переможну серію у національній першості.

Дніпро-1

Дніпровський клуб видав просто приголомшливий старт чемпіонату, здобувши перемоги у всіх проведених шести матчах. При цьому всіх суперників підопічні Олександра Кучера обігравали впевнено, лише «Вересу» забивши менше трьох голів. Так було до попереднього туру, в якому запеклий опір дніпрянам несподівано чинив львівський «Рух». Незважаючи на два вилучення у суперників, футболісти «Дніпра-1» вирвали перемогу лише на п'ятій компенсованій хвилині зустрічі. Поєдинок у Львові запам'ятався не лише наполегливою боротьбою, а й масовою післяматчевою бійкою, у якій взяли участь спортивний директор «Дніпра-1» Євген Красніков та генеральний директор «Руха» Ігор Дедишин.

На даний момент «Дніпро-1» є командою, яка найбільше забила і найменше пропустила (рухівці першими змогли розпечатати ворота дніпрян у поточному чемпіонаті). Примітно, що спортклубівці чудово провели і кінцівку минулого року, тож переможна серія дніпрян налічує 12 матчів. Це рекорд для дніпровського клубу. Чотири гри поспіль розписується у воротах суперників форвард Артем Довбик (6 голів), який очолює список найкращих бомбардирів Прем'єр-ліги. Майбутня зустріч може стати ювілейною для Олексія Гуцуляка, який у разі виходу на поле проведе 150-й матч в УПЛ.

Інгулець

Петрівці ще не відчули смаку перемог у поточному чемпіонаті (3 нічиї та 3 поразки). При цьому минулого вік-енду «Інгулець» не грав: поєдинок 7-го туру проти «Олександрії» команда Сергія Лавриненка провела ще наприкінці серпня, поступившись суперникам з рахунком 1:2. Таким чином, петрівці протягом тижня цілеспрямовано готувалися до протистояння з лідером чемпіонату та розраховують перервати переможну серію дніпрян. У попередньому матчі футболісти команди з Петрового вивезли нічию з Ковалівки, що цілком можна вважати прийнятним результатом для «Інгульця».

Статистика зустрічей

В УПЛ суперники провели три матчі: 2 перемоги «Дніпра-1» та нічия. Ще дві дуелі команди провели у Першій лізі. Тоді в гостях спортклубівці здобули перемогу з рахунком 2:1, а на полі «Дніпра-1» було зафіксовано надбойову нічию – 3:3. Єдину перемогу над дніпрянами «Інгулець» здобув у 1/8 фіналу Кубка України сезону 2019/2020. До речі, Артем Довбик забивав по голу у двох попередніх протистояннях «Дніпра-1» та «Інгульця». Саме результативний удар форварда приніс дніпрянам перемогу у листопаді минулого року.

Прогноз на протистояння

«Дніпро-1» лідирує в турнірній таблиці і точно не збирається втрачати очки в матчі проти одного з аутсайдерів. Непроста перемога над «Рухом» має стати сигналом для дніпрян: просто так очки їм ніхто постачати не збирається. «Інгульцю» потрібно вибиратися з підвалів турнірної таблиці, але навряд чи петрівці зможуть хоча б не програти у майбутньому поєдинку. Нашим прогнозом буде впевнена перемога «Дніпра-1».

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Валеф, Горбунов, Сваток, Сарапій, Адамюк, Рубчинський, Бабенко, Танчик, Піхальонок, Гуцуляк, Довбик

«Інгулець»: Кучер, Ченбай, Кучеренко, Поспєлов, Нагієв, Коробенко, Саків, Клименко, Запорожець, В. Блізніченко, Козак

Parimatch
  • 1.30
  • 5.60
  • 9.90
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.30
  • 5.60
  • 9.60
Зробити ставку Зробити ставку

19 жовтня, середа

«Дніпро-1» – «Інгулець»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 13.00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 – ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Олександр Шандор (Львів)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Скандал навколо збірної. ФВУ хоче покарати відмовників
Волейбол | 04 травня 2024, 10:21 12
Скандал навколо збірної. ФВУ хоче покарати відмовників

Голова національної федерації – про кадрову ситуацію в збірній України

Оболонь – ЛНЗ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 04 травня 2024, 13:30 0
Оболонь – ЛНЗ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Київська команда спробує перервати чотириматчеву нічийну серію, перемога їй вкрай потрібна

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Дніпро мінус 1 не зможе - суддя (за крадені гроші Коломойського) допоможе!