Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 жовтня 2022, 02:25
4374
5

ВЕРНИДУБ: «Кривбас – перша команда, до якої я не можу достукатися»

Наставник Кривбасу – про поразку від «Олександрії» (0:2)

| Оновлено 19 жовтня 2022, 02:25
4374
5
ВЕРНИДУБ: «Кривбас – перша команда, до якої я не можу достукатися»
ФК Кривбас Кривий Ріг

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб дав оцінку грі 8-го туру УПЛ із «Олександрією», в якій його команда поступилася з рахунком 0:2. Фахівець не виключив своєї відставки з посади.

«У мене вже немає бажання приходити на післяматчеві конференції та щось тут розповідати. Про що розповідати, якщо команда не може забити, не може виграти. Це складно. У мене таке відчуття, що тут є два варіанти. І я завжди беру перший варіант: тобто, тренер поганий, і настав час щось міняти в цьому житті. Всю команду не зміниш, а краще поміняти тренера. Я, тобто, не заслуговую. Мені легше було їздити та допомагати, коли я був на фронті, ніж тут, у «Кривбасі». Якось все це тяжко, я не можу зрозуміти, з чим це пов'язано.

По грі. Ми ані в чому не поступалися. Втім, поступилися лише в одному – не змогли забити, а «Олександрія» забила. У першому таймі суперник мав два «підходи», і один вони змогли забити. Ми ж начебто володіли ініціативою, атакували, але так і не забили. У другому таймі трапилося все те саме. Другий гол забили по суті самі собі: ні, щоб вибити м'яч в аут, а гравець вибиває його на кутовий. Потім йде подача, а де знаходяться два наші центральні захисники – незрозуміло. І нам забиває найвищий гравець «Олександрії» Третьяков, зріст якого 170 сантиметрів.

Що тут ще можна розказати? Сумно. Але треба жити, життя продовжується. Дивитимемося, що далі. Думаю, поспілкуємось із президентом та з керівництвом клубу. У моїй практиці це перша команда, до якої я не можу достукатися, не можу дати результату. Тим більше, що пройшло вже 7 турів. У цьому випадку тренер має брати провину на себе. Я нічого поганого не говорю у бік своїх футболістів. Вони просто футболісти, а за результат відповідаю я, як головний тренер команди. З мене насамперед найсуворіший і найсерйозніший попит. Решта – це життя», – розповів Вернидуб після матчу.

Раніше повідомлялося, що «Кривбас» в УПЛ-2022/2023 ніяк не може здобути прем'єрну перемогу.

Події матчу

80’
Гравець команди Кривбас отримує червону картку.
74’
Гравець команди Олександрія отримує червону картку.
61’
ГОЛ ! М'яч забив Максим Третьяков (Олександрія).
7’
ГОЛ ! Автогол забив Дмитро Хомченовський (Кривбас).
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gregory Dnipro
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
PETP0
Дуже дивно, що не може достукатись, адже бегатьох із них запрошував саме Вернідуб.
Gargantua
в таких случах надо терпеть и продолжать работать. Отставка только усугубит ситуацию.
Вернидуб уже оказывал как он умеет работать, от кризисов не застрахован никто. Надо продолжать работать.То же касается и Григорчука, и Скрипника, и Кучука, и Луческу. Надо перетерпеть.