Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 жовтня 2022, 15:07
1119
1

Олександрія – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Час перемагати ще не настав?

| Оновлено 18 жовтня 2022, 15:07
1119
1
Олександрія – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

У вівторок, 18 жовтня, в Олександрії на КСК «Ніка» відбудеться матч восьмого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Олександрія» та криворізький «Кривбас». Стартовий свисток рефері прозвучить о 15:00 за київським часом.

Олександрія


Шість набраних очок у двох стартових поєдинках – для «Олександрії» поточний сезон розпочинався з визначного результату, який змусив суперників уважніше придивлятися до колективу Юрія Гури. І вже перший серйозний виклик, який кинув «поліграфам» харківський «Металіст» на тлі скромніших закарпатського «Минаю» та петровського «Інгульця» викликав серйозні проблеми у клубу з Кіровоградської області (1:3). Перша невдача викликала великий резонанс у колективі, а гальмівний шлях «Олександрії» виявився несподівано довгим.

Нічия проти полтавської «Ворскли» перед початком міжнародної паузи (0:0) змусила тренерський штаб додати до календаря товариський матч проти луганської «Зорі» (1:1), і доки гравці національних команд займалися відстоюванням честі своїх країн, «поліграфи» знову намагалися знайти свій футбол. Утім, допомогло – після тривалої перерви «Олександрія» повернулася з перемогою над одеським «Чорноморцем» (2:1), проте одразу отримала перенесення матчу шостого туру проти харківського «Металіста» через дії країни-окупанта, а гру сьомого туру провела проти «Інгульця» ще у серпні, тому відпочивала останні два тижні.

Кривбас


На жаль, криворізький «Кривбас» у минулому турі спіткала схожа доля, тому більш ніж тижнева пауза для команди Юрія Вернидуба була чудовою нагодою вкотре подумати над своїми виступами на старті сезону. Великі очікування були від «біло-червоно-чорних», проте вони їх зовсім не виправдали. Жодної перемоги у шести іграх – окрім «Кривбасу», таким «здобутком» можуть похвалитися лише «Інгулець» та одеський «Чорноморець», які становлять найближчу кампанію для футболістів Вернидуба на дні турнірної таблиці.

У криворізького колективу зараз є все необхідне для того, щоб демонструвати якісний футбол, проте немає ключового компонента неосяжного типу – характеру переможців. Очевидно, що з першим успіхом цей недолік буде компенсований, але де відшукати ці бажані три очки, якщо календар то рясніє перенесеннями матчів, то підкидає суперників рівня «Олександрії», львівського «Руху», полтавської «Ворскли» чи київського «Динамо». Як би не завершилася майбутня гра, у «Кривбасу» буде запасний аеродром у вигляді зустрічі з «Інгульцем», проте навряд чи зголоднілий колектив захоче чекати ще тиждень.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Олександрії» та «Кривбасу» раніше перетиналися 8 разів у рамках УПЛ, Кубка України та Першої ліги. Відсутня перевага за кількістю перемог із боку обох команд – 1 успішна гра для «Олександрії», 4 нічиї, 3 перемоги «Кривбасу». Востаннє суперники грали в офіційному матчі навесні 2012 року, коли ще старий «Кривбас» грав у «еліті» – матч у Кривому Розі завершився перемогою «Олександрії» з рахунком 2:1. За господарів голом відзначився Олексій Антонов, а у гостей забивали Ігор Чередниченко та Віталій Гавриш.

Орієнтовні склади


«Олександрія»: Білик – Цуріков, Бондаренко, Бабогло, Мірошниченко – Рибалка, Дришлюк, Демченко – Кожушко, Кобзар, Калитвинцев.

«Кривбас»: Сарнавський – Стецьков, Семенов, Ловрич, Якимець – Капіч, Хомченовський – Волошин, Татарков, Задерака – Хобленко.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі будуть ближчими до перемоги при результативному футболі. Нашою ставкою буде позиція – «Олександрія» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.40 за лінією Parimatch.

18 жовтня, вівторок

«Олександрія» – «Кривбас»
Олександрія. КСК «Ніка». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports
ОЛЕКСАНДРІЯ – КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 3:1
Parimatch
  • 1.76
  • 3.75
  • 4.60
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.75
  • 3.80
  • 4.62
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
"Поліграфістам" успіху в цьому матчі. Треба вже боротися за зону єврокубків.