Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 жовтня 2022, 15:04
1150
3

Ворскла – Рух. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

В минулому турі обидві команди програли з рахунком 2:3 і хочуть поправити турнірне становище

| Оновлено 19 жовтня 2022, 15:04
1150
3
Ворскла – Рух. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В середу, 19 жовтня, відбудеться поєдинок 8 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть полтавська «Ворскла» та львівський «Рух». Гра пройде в селі Минай Закарпатської області на полі однойменного стадіону, початок - о 13:00.

«Ворскла»

Вже можна сказати, що полтавська команда провалила старт сезону. На даний момент єврокубкові амбіції команди не підтверджуються ніяк. Свої перші очки в чемпіонаті команда Скрипника набрала аж в четвертому турі, коли зіграла внічию з «Олександрією». До цього полтавчани тричі програли - спершу Віктор Скрипник поступився своїй колишній команді (луганській «Зорі»), тоді на останніх секундах була втрачена нічия з «Вересом», а після того й «Металіст 1925» засмутив полтавських вболівальників.

Щоправда, згадана вище нічия з «Олександрією», здавалось, вивела полтавців зі ступору. Після неї були дві перемоги - хоча й мінімальні, але шість очок набрати вдалося (постраждали «Інгулець» та «Чорноморець»).

В сьомому турі проти команди Скрипника грав обезкровлений перед початком сезону «Металіст». Здавалося, що «Ворскла» повинна зачепитися за очки, але на ужгородському «Авангарді» в бойовій перестрілці виявилися сильнішими харків'яни - 3:2. Цей результат призвів до того, що «Ворскла» перед матчем з «Рухом» перебуває на десятому місці в турнірній таблиці.

«Рух»

За дещо схожим сценарієм рухався (вибачте за тавтологію) в сезоні і «Рух». Жодних набраних очок в перших стартових матчах проти «Металіста», «Колоса» і «Шахтаря», тоді несподівана перемога над «Зорею» (3:1 з хет-триком Таллеса). Після того на оновленому стадіоні в Рівному вдалося поділити очки з «Вересом», а тоді був матч з «Динамо».

Деякі експерти та вболівальники говорили, що «Рух» матиме досить пристойні шанси в боротьбі з киянами, які потрапили в ігрову кризу. Але «динамівці» зібралися і вчергове не дозволили «рухівцям» собі забити - 3:0 на користь підопічних Луческу.

Була надія і на очки в матчі сьомого туру з «Дніпром-1». Це звучить парадоксально, оскільки суперник йшов по турнірній дистанції з стовідсотковою кількістю турнірних балів. Але практично всі легіонери клубу з Дніпра не захотіли їхати у Львів, тому проти «Руху» грала команда з українцями в складі та Максом Валефом на воротах.

Як і матч «Ворскли», гра вийшла бойовою (в прямому значенні - спортдиректори Дедишин та Красніков не дадуть збрехати) і закінчилася з тим же рахунком - 3:2, причому очки «Рух» втратив вже на останніх хвилинах після голу Логінова, коли грав вдев'ятьох. Як результат - чотири очки і тринадцяте місце в турнірній таблиці.

Статистика зустрічей

«Рух» тільки третій сезон грає в УПЛ. Тому його зустрічі з «Ворсклою» обмежилися чотирма матчами, в яких львів'яни ще не вигравали - дві перемоги у «Ворскли», дві нічиї, різниця м'ячів 8:3 на користь зрозуміло кого.

Орієнтовні склади

«Ворскла»: Різник – Кравець, Зайков, Яворський, Пердута – Скляр, А. Кравчук – Сефері, Юрченко, Олійник – Степанюк.

«Рух»: Паньків – Лях, Дідик, Довгий, Мисик – Сапуга, Карабін – Соломон-Отабор, Таллес, Б. Бойчук – Климчук.

Прогноз на протистояння

Припустимо, що команди старатимуться забити і грати на контратаках. Але захист обох колективів не є безгрішним, тому спрогнозуємо бойову нічию.

19 жовтня, середа

«Ворскла» – «Рух»
Минай. Стадіон «Минай». 13:00
ТБ-трансляція на платформі «Setanta Sports» та на YouTube
Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
ВОРСКЛА - РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:2
Parimatch
  • 1.95
  • 3.55
  • 3.90
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.97
  • 3.54
  • 3.88
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Вперед, полтавці! Треба обійти Динамо, поки воно ніяке!
А то раптом "оклигає".
Gargantua
два неудачника.
но думаю все же Ворсклу должно прорвать. У Руха все печально.