Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 жовтня 2022, 21:38
12889
34

Оце так поворот! Setanta хоче забрати у клубів телеправа безкоштовно

УПЛ направила листа до клубів, в якому пропонує переглянути умови

| Оновлено 14 жовтня 2022, 21:38
12889
34
Оце так поворот! Setanta хоче забрати у клубів телеправа безкоштовно
УНІАН

Телеканал Setanta Sports має намір переглянути умови контракту з Українською Прем'єр-лігою.

«Українська Прем'єр-ліга надіслала листа до клубів, в якому пропонує переглянути умови співпраці з Setanta. Тепер уже ні про які гроші не йдеться. Setanta не дуже готова платити за контент, який вони озвучували. Вони готові взяти на безоплатній основі права у клубів, які зараз транслюють (тільки за виробництво). І поділити між клубами лише ті гроші, які вони зароблять, продаючи міжнародні права.

Це приблизно 200 тисяч (євро) на всі клуби. Думаю, не більше. Сумніваюсь, що більше. На усі клуби. Про жодні мільйони вже не йдеться. Вже навіть про 100 тисяч для клубів не йдеться. Просто безкоштовно віддайте права, ми виконуватимемо вам виробництво. Можливо, продамо міжнародні права на ці матчі і тоді, якщо буде позитивний баланс, як написано у листі, ми цей позитивний баланс передамо вам. От і все.

А продавати підписки Setanta продовжить. Й їй уже нема сенсу платити. Вона всі підписки, які хотіла заробити, заробила за стартові тури. Тобто ті люди, які хотіли дивитись футбол, вже прийшли. І це не вважається тим, що компанія заробила. Тобто, в принципі, безкоштовно Setanta отримує права, але футбол продаватиме і зароблятиме собі гроші. Де опитування клубів? Я не знаю, як будуть реагувати клуби і що вони скажуть. Мені самому цікаво», – розповів журналіст Ігор Циганик в авторській програмі.

Раніше 5 клубів УПЛ виступили проти телепулу – «Динамо», «Дніпро-1», «Металіст», «Зоря» та «Рух». Ці клуби транслюють матчі на платформах 1+1 Media, тоді як решта клубів УПЛ мають контракт із Setanta Sports.

Оцініть матеріал
(87)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?
Футбол | 27 квітня 2024, 07:55 0
Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?

Залишається 2 варіанти суперників для України: Індонезія та Узбекистан

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Коментарі 34
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dmitriy Svistak
а якщо чесно то клубам сетанті потрібно булодоплачувати за таке уг
Vladislav Pohily
Так, а за що платити, коли їм не дали той продукт за який домовлялись?
Всі найрейтинговіші клуби (окрім Шахти) на плюсах. Якщо відмовляться, то
взагалі не зрозуміло чи буде трансляція всіх матчів.
Dmitriy Svistak
жадність-породжує бідність
Выталкиватель парашутистов
Циганик как всегда включил дурака, делая вид, что он не в курсе куда идут деньги от трансляций, если их не получают клубы. Кто рулит футболом в Украине? Правильно- ОПГ УАФ во главе с павелкой и теневым боссом ахметкой. Основные бабки от телетрансляций - им, и только им.Не забывайте, что футбол - это прежде всего БИЗНЕС, сам по себе футбол  им нужен только как источник больших денег. Эти люди живут одним днем, рвут как можно денег сегодня и сейчас, не думая что будет завтра. Пока народ не сметет эту банду с лица украинской земли, бардак будет продолжаться
avk2307
Для меня сейчас понятно, что трансляции сетанты делаем бывший коллектиф кАналов. Не очень получается, время военное, бонусов нет. Но качество ужасное. Вот транслятор и просит УПЛ содействовать в организации качества и прибыли.
А там уже все потратили .
Поэтому печалька... 
Но все равно благодарен этому каналу за то, что в непростое для Украины время они с этими мошенниками связались.Дай бог до конца сезона дотерпят, а там посмотрим
whitebell81
У меня на МЕГОГО в спорте два канала сетанты и я был ОЧЕНЬ!!! недоволен их решением транслировать УПЛ. И тут даже дело не в том, что единый телепул - это хорошо или плохо (хотя я лично считал это хорошим решением, но только в идеале, когда для каждого жителя Украины будет финансово и технически не напряжно, сейчас же бесплатные каналы - лучшее решение, но я не об этом). Дело в том, что трансляция УПЛ на сетанте в приоритете, и из-за этого я не смог посмотреть в прямом эфире куда более интересные матчи. Собрались с друзьями на субботний матч АПЛ глянуть, пива набрали а тут хера! условные Металлист - Ингулец или Рух - Заря (при всем уважении к этим клубам). На хрен такой цирк, я не хочу платить деньги за ЭТО. МанСити-МЮ не показали, зато Рух - Шахтёр. ТЬфу, бл.. УПЛ - не тот продукт, за который стоит платить деньги, по крайней мере сейчас. Пусть плюсы показывают, униан, региональные, клубные, еще кто-то, но не платные каналы. Очень надеюсь, что сетанта отдаст права клубам и откажется от трансляции УПЛ
Gregory Dnipro
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Хутин Пуйло
Aaaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa. А что случилось? Были такие умные не хотели договариваться - получите)))
Gargantua
ну так а в чем неожиданость?  рейтинговые трансляции забрал Коломойский. А то что осталось оно убыточно, кроме Шахтера. Оно скорее всего для Сетанты еще и убыточно будет. Через год вполне возможно половина матчей УПЛ вообще не будет транслироваться. А потом может и вовсе ничего транслироватьс не будет.
Шара она такая.
BARA.bass
Лично у меня СЕТАНТА для того чтобы смотреть АПЛ, UFC, теннис, и многое другое, а УПЛ это было уже как бонус, так что те кто подписан раньше был или подписался недавно я думаю останутся довольны. Ну а клубам которые без каналов, то это уже пусть определяются.
Igorrr
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
aleks8-48
Это было бы лучше,чем мегого,который перекрыл трансляции даже в интернете. Ни как не нажрутся.
Михаил Скрипка
Хлопці з сетанта, геть з України
Андрей Гончаренко
Так setanta sport и в россии и в Украине, как такое возможно в режиме войны?
Александр
Пусть берут бесплатно. Все равно там нечего смотреть но лучше чтобы вообще убрали упл с сетанты ибо они не добавили трансляции а накладывают сверху на турниры в том числе апл
ди л
З шахраями краще не мати справу, як то кажуть за державу обідно!((
Andre Chil
Та і так було зрозуміло шо ці "корпорації" на *** вертіли наші клуби, з їніми вболівальниками, благодійністю і раніше не пахло, а щас так і зовсім послали ті клуби, що з ними співпрацюють
romario1501
ТаНуНа )) І що кажуть " Свідки пулу " ?))) Вони матч Шахтар -Динамо будуть показувати тільки на платформі .
Gargantua
«На сегодняшний день я знаю: очень большая вероятность, что Setanta выйдет вообще из соглашения. И их можно понять. Я понимаю их. Все нарушено, и они ничего не получили», – сказал Денисов.
BekXan
Створення свого футбольного каналу і закрити тему.