Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 жовтня 2022, 07:43
2985
1

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Шахтар має дуже великі шанси пройти групу»

Є хороші шанси фінішувати як мінімум на 3-му місці

| Оновлено 13 жовтня 2022, 07:43
2985
1
Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Шахтар має дуже великі шанси пройти групу»
ФК Шахтар

Наставник «Шахтаря» Ігор Йовічевіч оцінив нічию 1:1 у матчі Ліги чемпіонів проти «Реала». Команда з 5 очками займає в групі 3-є місце, але має хороші шанси на єврокубкову весну, оскільки «Селтік» набрав лише 1 пункт.

«Ми всі разом засмучені, бо отримали гол на останніх секундах. І замість великої перемоги ти втратив два очки. Але те, що ти втрачаєш два очки в матчі з «Реалом» - цим можна пишатися. Команда зіграла дуже добре, команда може пишатися. Ми по грі заслужили перемогти. Лассіна Траоре міг робити рахунок 2:0. Хлопці отримали насолоду від гри, виконали установку. Але коли заспокоїмося, то зрозуміємо, що 1 пункт – це також добре».

«Ми знаємо, що «Селтік» програв, у них 1 очко та ще матч з «Реалом» на Бернабеу. У нас дуже великі шанси пройти групу. «Реал» мав моменти, мав відчуття, що вони могли загострити, однак у першому матчі у них 35 ударів було. Нині не так. І якщо ти засмучений, що не обіграв «Реал», якщо хлопці засмучені після нічиєї...».

«Три місяці тому навіть проєкту такого не було. Мене питали, куди я йду, що «Шахтар» робитиме без бразильців. А ми показали, що команда має майбутнє, хлопці билися один за одного. Подивимося, є ще два матчі, але якщо продовжимо так грати, то шанси є», - сказав Йовічевіч.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ivan Vismutenko
Осталось выиграть очередную битву при Ватерлоо а Глазго