Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 жовтня 2022, 07:42
7181
10

Нічия справедлива? Стали відомі показники xG Шахтаря та Реала

У мадридців він виявився навіть дещо вищим

| Оновлено 13 жовтня 2022, 07:42
7181
10
Нічия справедлива? Стали відомі показники xG Шахтаря та Реала
shakhtar.com

Компанія Wyscout підрахувала ключову статистику вчорашнього поєдинку 4-го туру групової стадії Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Реал» (1:1).

Показник очікуваних голів (xG) донецької команди у цьому матчі становив 0,93. У «Реала» він дорівнював 1,26.

Українська команда завдала по воротах суперника 10 ударів, з них 2 – у площину. Іспанці пробивали 17 разів, 5 – у площину воріт.

Індивідуально найвищий показник xG у стані «Шахтаря» зафіксований у автора гола Олександра Зубкова - 0,43. Вінгер «гірників» для цього завдав 5 ударів, 2 – у площину, причому тільки він з табору донецької команди зумів влучати у площину воріт.

Найвищий показник xG у складі «Реала» має центрфорвард Карім Бензема - 0,48. Француз чотири рази пробивав по воротах, і двічі його удари припадали у площину.

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року
Футбол | 28 квітня 2024, 12:05 2
Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року

Український захисник «Борнмута» не пропустив жодної хвилини в цьому сезоні АПЛ

Зоря – Оболонь. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 28 квітня 2024, 11:30 0
Зоря – Оболонь. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Команди розділяють лише п'ять очок, тож перемога киян наблизить їх у таблиці до суперників

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andr Jackson
Вибачте за оффтоп, нижче додаю пропозицію від Олега Гороховського:
"Ми провели «мовний експеримент» у підтримці Монобанку.⠀Вибрали 1000 звернень наших клієнтів російською мовою, і запитали їх, чи не заперечують вони, щоб оператор відповідав на їхні запитання українською.⠀96,3% сказали, що це не є для них проблемою.⠀Вочевидь, денацифікація проходить успішно!⠀Отже, відповідь російською мовою в підтримці Монобанку тепер доступна тільки у разі наполегливого прохання клієнта і на розсуд оператора.⠀У мене запитання до власників компаній, які досі продовжують підтримувати інтерфейси російською: хіба наш приклад і цей експеримент не гарне підтвердження, що відмова від російськомовних інтерфейсів не вдарить по вашому бізнесу?⠀Я вважаю, російськомовним інтерфейсам немає місця в Україні.Російська мова – ок, це особистий вибір кожного українця.А російськомовні інтерфейси використовуються на росії. До речі, покажіть хочаб один російський сервіс, що має інтерфейси українською, і це при тому, що ми не бомбимо їхні міста і не вбиваємо їхніх жінок, літніх людей і дітей...⠀Слава Україні!"
Andr Jackson
Справа в тому що я є давнім читачем Спорт.юа, і коли з гуглу переходиш на сайт то в мене автоматично висвітлює руснявий інтерфейс. Хотілося б звернутися до адміністрації сайту. Чи не настав час залишити тільки версію українською, або замість мови терористів додати, наприклад, англійську?
DK1961
Судя по приведенным в статье показателям, ничья не то, что справедлива - Реал имел больше моментов и должен был выиграть. Но Шахтеру в этой ЛЧ неимоверно везет, поэтому - ничья. Лейпциг теперь фаворит в борьбе за вторую путевку в 1/8 плей-офф ЛЧ, и я не думаю, что немцы совершат те же ошибки, что в первой игре с Шахтером у себя дома. С другой стороны именно две победу Лейпцига позволяют Шахтеру почти 100% занять 3-е место в группе и выйти в Лигу Европы. С чем я "горняков", а особенно их главного тренера, поздравляю. Это именно его заслуга.