Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 09 жовтня 2022, 22:09
640
0

Барселона – Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

За крок від цунамі кадрових проблем

| Оновлено 09 жовтня 2022, 22:09
640
0
Барселона – Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 9 жовтня, у Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч восьмого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють каталонська «Барселона» та «Сельта» з Віго. Стартовий свисток арбітра Хосе Луїса Мунуера Монтеро прозвучить о 22:00 за київським часом.

Барселона


І начебто проводилася якась робота на трансферному ринку у відповідному напрямку, і тільки-но встиг початися сезон, проте каталонська «Барселона» вже змушена зіштовхнутися із серйозною кризою на позиції центральних захисників. Рональд Араухо, Андреас Крістенсен, Жуль Кунде – якщо ще один травмований гравець центру оборони буде доданий до цього переліку, Хаві доведеться залучати когось із молодіжної академії клубу. Саме за таких реалій «блаугранас» підходять до чергового туру іспанської Ла Ліги, де вони з недавніх пір очолюють турнірну таблицю вперше за тривалий час.

Навряд чи проблеми в атаці «Барси» у матчі Ліги чемпіонів УЄФА проти міланського «Інтера» посеред поточного тижня (0:1) були пов'язані саме з кадровим дефіцитом на позиції центральних захисників, проте тепер каталонцям доведеться тримати в голові ще й матч у відповідь проти «змій», який відбудеться вже за кілька днів на «Камп Ноу». Уже в грі проти «Мальорки» (1:0) було помітно, що з «синьо-гранатовими» зараз не все гаразд – падає результативність, та й загалом гра в атаці залишає бажати кращого, за проблем в обороні, які нікуди не поділися. Однак тоді вони перемогли, а у Мілані – програли. А що буде на рідній арені?

Сельта


Останні кілька років «Сельта» з Віго є одним із найнезручніших суперників для «Барселони», що з кожним разом підтверджується непоступливим характером протистояння цих двох команд. Наприклад, варто згадати торішні 3:3 на домашній арені «кельтів», хоча цього результату вони досягли ще за Серхі Баржуана на чолі суперників. Хаві вже за кілька тижнів після цього результату перехопив управління клубом, і в одному з останніх турів минулого сезону взяв повноцінний реванш (3:1).

Після цього команди пішли на міжсезонну підготовку, під час якої кожен міг задуматися про власні перспективи. «Сельта» вирішила зберегти Едуардо Коудета навіть незважаючи на те, що за нього команда регресувала з восьмого до одинадцятого рядка всього за один рік. На додачу, аргентинського фахівця додатково підкріпили ще й свіжими трансферами, лише один з яких був справді витратним – нападник Йорген Странд Ларсен прийшов з «Горінгена» за 11 млн євро і вже віддав один гольовий пас за 4 матчі. Самі «кельти» тим часом обіграли «Бетіс» минулими вихідними (1:0), проте до цього поступалися «Валенсії» (0:3), «Атлетіко» та «Реалу» (двічі по 1:4).

Орієнтовні склади


«Барселона»: тер Штеген – Бальде, Гарсія, Піке, Серхі Роберто – Педрі, Бускетс, Гаві – Фаті, Левандовськи, Дембеле.

«Сельта»: Маркесін – Галан, Нуньєс, Айду, Мальо – Бельтран – Соларі, Вейга, Родрігес – Аспас, Ларсен.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команда Хаві якісно підготується до матчу Ліги чемпіонів. Нашою ставкою буде позиція – «Барселона» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.67 за лінією Parimatch.

9 жовтня, неділя

«Барселона» – «Сельта»
Барселона. «Камп Ноу». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хосе Луїс Мунуера Монтеро (Андалусія, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Parimatch
  • 1.29
  • 5.80
  • 11.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.