Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 жовтня 2022, 16:03
6024
10

Динамо – Рух. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Колись киян має прорвати...

| Оновлено 09 жовтня 2022, 16:03
6024
10
Динамо – Рух. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Динамо Київ

В неділю, 9 жовтня, відбудеться матч 6 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть київське «Динамо» та львівський «Рух». Гра пройде у Львові (через напружений графік киян та мінімізацію їх переїздів) на полі «Арени Львів», початок - о 17:00.

«Динамо»

Перед стартом сезону кияни проводили багато товариських матчів. Гра тоді виглядала так собі, але хто звертає увагу на передсезонні результати? Вважалося, що невиразність у діях «біло-синіх» спричинена, по-перше, відсутністю нормальної ігрової практики через російсько-українську війну, по-друге, самим фактом товариських ігор. В УПЛ прогнозувалося, що завоювання сімнадцятого чемпіонського титулу в сезоні - справа неминуча.

Ці прогнози, здавалося, підтвердилися з початком єврокубків. Були пройдені міцний «Фенербахче», якого всі вважали фаворитом протистояння, та австрійський «Штурм». Виліт від «Бенфіки» в Лігу Європи був сприйнятий як неприємну, та все ж закономірність, оскільки португальці виглядали явно сильнішими.

Очікувалося, що «Динамо» своє почне брати в УПЛ. Проте на старті відразу були дві поразки від команд, які прийнято вважати «добрими друзями» для киян. «Дніпро-1» та «Зоря» почергово відвантажили у ворота підопічних Луческу по три голи і відкинули їх на самий низ турнірної таблиці.

Звідти вдалося дещо піднятися завдяки вимученим перемогам над «Львовом» та «Минаєм», тому зараз команда перебуває на дев'ятому місці турнірної таблиці. А от в Лізі Європи - суцільний жах. Поразки від того ж таки «Фенербахче», АЕКа та «Ренна» ставлять під сумнів єврокубкову весну.

В останній грі з французами особливо «начудив» Денис Попов, якого Луческу демонстративно замінив на останніх хвилинах з, як сам потім сказав, виховною метою. Повиховувати варто б не одного Попова, тому очікуватимемо в матчі з «Рухом» в основі появи недавніх новачків команди - Лонвейка та Перріса.

«Рух»

Команда зі Львова зуміла вивести перед початком сезону свою юнацьку команду в Юнацьку лігу УЄФА, тому пора вже було б і дорослій команді почати показувати прагнення до високих задекларованих цілей.

Старт сезону вийшов зовсім невдалий. Перша гра - перша поразка від знекровленого «Металіста». Тоді львів'яни нічого не змогли зробити з «Колосом», а потім поступилися і донецькому «Шахтареві». Здалося, що і в наступному матчі проти тодішнього лідера - «Зорі» - очок набрати не вдасться, але легіонер «рухівців» Таллес видав феєричний матч, забив тричі і приніс своїй команді впевнену перемогу.

Забив Таллес і в наступному матчі. «Верес» нарешті добудував свій стадіон і відкривав його, приймаючи підопічних Кучука. Досить бойова гра закінчилася з чотирма забитими голами, які команди поділили порівну. Відзначимо, що на рахунку Таллеса, крім голу, була і результативна передача.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели три матчі і в усіх «Динамо» було сильнішим за суперників. Більше того, «рухівцям» поки не вдалося забити жодного голу у ворота голкіперів киян, натомість їхні воротарі діставали м'яч з сітки сім разів. Найкращим бомбардиром протистояння є Олександр Караваєв, який відзначився двічі.

Орієнтовні склади

«Динамо»: Бойко – Вівчаренко, Забарний, Сирота, Кендзьора – Сидорчук, Лонвейк – Циганков, Буяльський, Перріс – Бєсєдін.

«Рух»: Паньків – Лях, Слюсар, Дідик, Роман – Сапуга, Федорчук – Б. Бойчук, Таллес, Соломон-Отабор – Климчук.

Прогноз на протистояння

З кількох варіантів - вимучена перемога «Динамо», втрата ними очок або впевнена за рахунком вікторія - ризикнемо спрогнозувати сценарій, який в УПЛ пройшов «Шахтар» цього сезону. «Гірники» довго обігрували суперників з мінімальними рахунками чи й зовсім втрачали очки, а тоді показово розтрощили «Металіст». Припустимо, що таке саме зроблять і кияни, хоча таке припущення ґрунтується виключно на інтуїції.

9 жовтня, неділя

«Динамо» – «Рух»
Львів. «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
ДИНАМО - РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 4:1
Parimatch
  • 1.30
  • 5.60
  • 9.60
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.30
  • 5.60
  • 9.30
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сергій РЕБРОВ – про матч з Бельгією, Циганкова, Миколенка та регламент Євро
Футбол | 25 червня 2024, 18:22 2
Сергій РЕБРОВ – про матч з Бельгією, Циганкова, Миколенка та регламент Євро

На команду чекає вирішальний поєдинок групового етапу

Мален став автором найранішого автоголу в історії Euro
Футбол | 26 червня 2024, 11:54 0
Мален став автором найранішого автоголу в історії Euro

Свої ворота форвард нідерландців вразив вже на 6-й хвилині матчу з австрійцями.

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
ОПГ УАФ все меры принимает, чтобы клуб их ХОЗЯИНА имел бесспорный отдых перед матчем с Динамо - поэтому киевляне сегодня играют, а клуб ИХ ХОЗЯИНА - пропускает тур. И судью (наверное) перед игрой 16-го числа максимально ХОЗЯИН спонсирует, а верные ему павелки проинструктируют КАК НАДО СУДИТЬ. Ну посмотрим, во что ИХ СТАРАНИЯ выльются. Сегодня - главное для Динамо - победить без валидола. Дальше будет видно.
Умник
Очень.хотелось бы увидеть с первых минут диалло периса  лонвейка сироту кулача.
Удачи Динамо,  не простое время у команды, но все команды мира такое переживают.
.Zport
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1961
А если в сегодняшней игре купленные легионеры и/или Диалло не появятся - значит действительно Луческу УМЫШЛЕННО хоронит Динамо. При полном попустительстве суркисят. 
Фанькин кот
Ничейку б неплохо ...