Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2022, 23:52
3246
3

Металіст у Рівному обіграв Верес

Харків'яни реабілітувалися за 1:6 від донецького «Шахтаря»

| Оновлено 07 жовтня 2022, 23:52
3246
3
Металіст у Рівному обіграв Верес
УПЛ

«Верес» у попередньому турі відкрив домашній стадіон «Авангард» після реконструкції, але обіграти «Рух» не зміг – нічия 2:2. А «Металіст» отримав гарного прочухана від донецького «Шахтаря» у вигляді великої поразки з рахунком 1:6. Не дивно, що зустріч команди розпочали обережно – ціна результату гри для них була дуже високою.

Втім, у прагненні не програти гору все ж таки брало бажання досягти успіху. Як наслідок, арбітру до перерви довелося активно попередженнями гасити емоції у гравців – він сім разів показав їм жовту картку. Лише на 25-й хвилині виник перший момент, коли Рибка ціною пошкодження зміг відбити прицільний удар Дахновського. Костик, що тут же замінив Рибку, допоміг «Металісту» відбитися після кутового, а продовжилося все контратакою, точку в якій поставив Прядун. 0:1. Під завісу першого тайму вже Костик врятував харків'ян, коли воротам «Металіста» погрожував М.Шестаков.

Після відпочинку гравці «Вереса» спробували заволодіти ініціативою, але на 57-й хвилині вдруге пропустили. І знову, як і тоді, коли забивав Прядун, у обороні підопічні Юрія Вірта зіграли, м'яко кажучи, дуже ввічливо. Чи не жарт, голом відзначився захисник Каплієнко, якому дозволили зручно прикластися до м'яча метрів із 8-ми. 0:2.

На честь господарів поля, вони раніше часу не капітулювали, і на гол престижу цілком обґрунтовано награли. Його автором став Кльоц, який на 79-й хвилині реалізував пенальті. 1:2 – «Металіст» реабілітувався за приниження від «гірників». Перемігши, харків'яни здобули третю звитягу в сезоні, набрали 10 очок та попередньо посіли 7 місце. «Верес» має шосту позицію та також 10 пунктів.

Українська Прем’єр-ліга. 6-й тур

«Верес» – «Металіст» – 1:2

Кльоц, 79 пенальті – Прядун, 29, Каплієнко, 57.

Лебеденко, 8, Дахновський, 9, М.Шестаков, 23, Мірошник, 34, Вірт, 75 (за межами поля) – Чідомере, 6, Федорів, 35, Романюк, 45.

«Верес»: Когут – Гагун, Мірошник, Вовченко, Квасний (С.Шестаков, 46), Кльоц, Кучеров, Дахновський (Сергійчук, 72), Лебеденко (Ст.Шарай, 62), Г.Пасіч (В.Шарай, 62), М.Шестаков (Гайдучик, 46).

Запасні: Ющишин, Курко, Поворознюк, Коркодим.

«Металіст»: Рибка (Костик, 28) – Мизюк, Федорів (Ралюченко, 46), Романюк, Каплієнко – Чайковський (Книш, 85), Чідомере (Демченко, 46), Танковський, Підлепенець, Картушов (Клименчук, 90+1)– Прядун.

Запасні: Книш, Шопін, Рязанцев, Порох.

Арбітр: Віктор Копієвський

Стадіон: «Авангард»

ВЕРЕС – МЕТАЛІСТ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

79’
ГОЛ ! З пенальті забив Дмитро Кльоц (Верес).
57’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Каплієнко (Металіст).
29’
ГОЛ ! М'яч забив Максим Прядун (Металіст).
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mad_Fer_it
МХ з перемогою, пенальті - лівак. Комментатор ссався казати очевидне, не треба так.
VitosKH
Ох и пенальти..Копиевский тебе не стыдно чучело?
Andr_Egor
Уровень игры и уровень судьи... Срывал столько атак... Могли 0:3 и больше выиграть, но судья... Когда Металлист атаковал и было опасно, то он свистел и штрафной назначал. В моменте с Чидомере я вообще... Мяч у нас остался и, вероятно, был бы гол, но нет, он свистит И ДАЕТ ЖЕЛТУЮ ЕМУ! Про пенальти я вообще молчу... Голы Металлиста сделали защитники Вереса. Судью на мыло! И да, Металлист и Ярославского всегда будут преследовать и пытаться помешать ему... То типа ДТП, то теперь типа неуплата 20 млн. Тьфу на футбол без любимого Металла!