Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 жовтня 2022, 13:06
1166
0

Чудовий вечір. Індзагі дуже радий перемозі над Барсою. У гравців звело ноги

Головний тренер «Інтера» прокоментував матч 3-го туру Ліги чемпіонів

| Оновлено 05 жовтня 2022, 13:06
1166
0
Чудовий вечір. Індзагі дуже радий перемозі над Барсою. У гравців звело ноги
УЄФА. Сімоне Індзагі

Головний тренер «Інтера» Сімоне Індзагі прокоментував матч 3-го туру Ліги чемпіонів проти «Барселони» (1:0):

«Чудовий вечір: ми перемогли одну із найсильніших у світі команд. Коли кожен готовий жертвувати собою, подібними вечорами можна насолоджуватися, жити ними. Ми граємо без Брозовича та Лукаку. Сподіваюся, інших втрат не буде, хоча сьогодні наприкінці кількох гравців судомою зводило м'язи.

Команда чудово провела матч проти дуже сильного суперника з високим рівнем майстерності. Ми разом стримували тиск, ми добре вели на полі комбінаційну гру. Нам вдалося чудово її провести. Радий і за своїх гравців, і за клуб, і за вболівальників. Прекрасний вечір, але поки що ми нічого не досягли. Нехай навіть перемоги над «Барселоною» трапляються не так часто».

Нападник «Інтера» Лаутаро Мартінес:

«Сьогоднішній вечір – особливий, оскільки нам потрібна була ця перемога. Від того, як ми її здобули, насолоджуємося ще більше. Ми мали період, у якому не було результату. Сьогодні ми потребували перемоги, і ось вона. Із цього моменту все зміниться. З цією перемогою і таким командним духом ми сподіваємося все почати заново. Ця перемога здобута особистісним внеском, усім серцем. Я задоволений зробленою нами роботою, навіть коли немає віддачі у вигляді результату. Сьогодні ми в потрібний момент забили та виграли у важливому матчі!»

Воротар «Інтера» Андре Онана:

«Як я і говорив перед матчем, нам протистояла чудова команда, але ми ні на секунду не втрачали прагнення перемоги. Я задоволений, як спрацювалася команда. Невипадково ми вийшли переможцями – ми цього заслужили. У футболі, як і в житті, трапляються складні моменти. Сьогодні я за кожного дуже радий – це була перемога, якої хотіли всі ми. Весь всесвіт «Інтера» хотів перемогти і переламати себе в ці важкі часи».

Гравець матчу Хакан Чалханоглу:

«Сьогодні ми бачили, як кожен бореться і за себе, і за того хлопця. Таке ставлення і стало ключем до перемоги. Ми відіграли так, як цього хотіли. Ми довели свою спроможність: кожен відпрацював на славу навіть у оборонних діях. Ми завжди – з тренером. Він бачив, що перед ним команда, яка бореться за нього».

Автор забитого м'яча Хакан Чалханоглу був визнаний УЄФА найкращим гравцем матчу рішенням групи технічних спостерігачів УЄФА, яка особливо підкреслила високу важливість його голу.

Події матчу

45’
ГОЛ ! М'яч забив Хакан Чалханоглу (Інтер Мілан).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.