Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 жовтня 2022, 22:01
2361
0

Інтер – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Центральний матч ігрового дня у Лізі чемпіонів

| Оновлено 04 жовтня 2022, 22:01
2361
0
Інтер – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

Центральним матчем вівторка у Лізі чемпіонів по праву можна назвати матч у Мілані – «Інтер» приймає «Барселону». Дуже гучна вивіска, але обидві команди потрапили до групи смерті разом із «Баварією», і, швидше за все, розігруватимуть лише друге місце у групі.

«Інтер»

Для «Інтера» початок нинішнього сезону виходить якщо не провальним, то, як мінімум, дуже невдалим. У восьми турах Серії А «нерадзуррі» здобули лише 4 перемоги при 4 поразках. Відставання від головних конкурентів у боротьбі за Скудетто не є критичним, але ігрові проблеми очевидні, і в італійських ЗМІ все активніше обговорюється тема відставки головного тренера команди, Сімоне Індзагі. Пишуть навіть про те, що найближчі два матчі проти «Барселони» та «Сассуоло» стануть визначальними в долі Індзагі-молодшого.

У суботу «Інтер» у восьмому турі Серії А вдома програв 1:2 «Ромі», хоча провів дуже солідний перший тайм і загалом на нічию точно награв. Із захисною лінією великі проблеми, чергування голкіперів між Саміром Хандановичем та Андре Онаною теж не додає надійності.

Якщо в захисній лінії «Інтер» страждає від ігрового спаду ключових виконавців, то у півзахисті та нападі причина проблем набагато банальніша – травми. На місяць вибув фундаментальний гравець команди – Марцело Брозович. Не кращі справи і в атаці: повернення Ромелу Лукаку відкладається, а тут ще й у Лаутаро Мартінеса м'язові проблеми виникли, через що висока ймовірність побачити в основі на «Барселону» Хоакіна Корреа, чий рівень гри у складі «Інтера» після переходу з «Лаціо» не витримує жодної критики.

«Барселона»

А ось «Барселона» певною мірою зараз переживає ренесанс після кількох кризових сезонів. Так, заради масштабного посилення складу влітку керівництву клубу довелося поставити під сумнів фінансову стійкість клубу в довгостроковій перспективі, але тут і зараз великого значення це не має. За підсумками семи турів Ла Ліги «Барселона» вперше за майже два роки очолила турнірну таблицю.

Втім, кадрових проблем та травмованих у «Барселони» не менше, ніж у «Інтера». Особливо постраждала лінія захисту. Не вирушили на матч у Мілан Рональд Араухо, Жуль Кунде, Ектор Бельєрін, а також Мемфіс Депай та Френкі Де Йонг.

Історія зустрічей

На даний момент «Інтер» та «Барселона» зустрічалися між собою в єврокубках 14 разів. Істотна перевага на боці каталонців – 8 перемог проти 2. Ще 4 матчі завершилися внічию. Різниця голів – 24:11 на користь «Барселони».

Прогноз на протистояння

Букмекери закономірно вважають «Барселону» фаворитом майбутнього матчу. Перемога каталонців не виглядає абсолютно очевидною, але як мінімум нічию підопічні Хаві мають забрати з Мілана. Наш прогноз – Х2, коефіцієнт – 1,25.

4 жовтня, вівторок

«Інтер» – «Барселона»
Початок матча – в 22:00
Арбітр: Славко Вінчич (Словенія)
Пряма ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 4,20
  • 3,90
  • 1,83
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 4,26
  • 4,26
  • 1,83
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»
Футбол | 24 квітня 2024, 21:47 13
МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»

Екс-форвард «Динамо» хоче повернутися лише до київського клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.