Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
538
0

Юрій ВЕРНИДУБ: «Коли всі віддаються на сто відсотків, тоді є результат»

Головний тренер «Кривбасу» відповів на питання журналістів після гри проти «Зорі»

Юрій ВЕРНИДУБ: «Коли всі віддаються на сто відсотків, тоді є результат»
uefa.com

Головний тренер криворізького «Кривбасу» прокоментував бойову нічию проти «Зорі» (2:2).

– Хороша гра проти хорошого суперника. «Живий» матч, адже обидві команди забили по два голи. У першу чергу, звісно, радий, що нарешті «Кривбас» забив та не поступився. І не просто не програв, а не програв хорошій команді, постійному учаснику єврокубків. Нам треба рухатись далі.

Коли всі бʼються за результат, віддаються на всі сто відсотків, тоді є результат. Гра була дуже швидка: могли забити ще як ми, так і «Зоря». Моментів було багато. Думаю, футбол усім сподобався.

Якщо порівнювати перший та другий тайми, який вам більше сподобався?

– І перший, і другий. У першому, коли відкрили рахунок, могли забивати одразу ще. Хорошу комбінацію розіграли. Прикро, що так. Й одразу покарання: пропустили один, потім другий. Ще й перший тайм програли. У другому хлопці діяли так, як ми просили. У «Зорі» теж були моменти, але здорово зіграв наш воротар, капітан команди (Сарнавський).

Ми ж свій шанс використали, забили. Хоча у компенсований час мали нагоду. Микитишин… Він взагалі міг двічі після того, як вийшов на заміну, забивати. Одного разу перетримав мʼяча, потім взагалі: навіщо цей простріл… Бий. Це молодість, є ще над чим працювати.

Наскільки гра «Зорі» відрізняється від тієї, коли ви тренували команду?

- Команда дуже непогано виглядає теж, у складі багато хорошої молоді. Але знову стали на шлях, коли у складі багато орендованих. З іншої сторони, команда молода, швидка. Є свій стиль. Тренер непогано попрацював. Нинішня «Зоря» грає 4-3-3 або 4-1-4-1. Сильна лінія атаки, адже у 5 матчах забили 12 голів. Але є і немалі проблеми з обороною: пропустили 10 мʼячів. Команда на своєму шляху становлення. Не сумніваюсь, «Зоря» буде боротись за призові місця.

Коли від «Кривбасу» слід очікувати першої перемоги?

– Ви знаєте, я на неї очікую пʼять турів. І до цього прийдемо. Працюємо дуже багато. Розумієте, «Кривбас» після довгої паузи повернувся до УПЛ. Команда збиралась «з нуля». Кажу, як є. Потрібен час, аби створити цю команду. Хоча у порівнянні з попередніми чотирма матчами є якийсь малюнок гри. І в атаці моменти зʼявились.

Найважливіше, аби скоріше футболісти усе зрозуміли, виходили на поле та не боялись грати. Я буду не я, якщо я не створю тут справжню боєздатну команду рівня УПЛ. Потрібен час, – сказав Вернидуб.

Після п'яти турів «Кривбас» з двома очками продовжує замикати турнірну таблицю УПЛ.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.