Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 жовтня 2022, 15:11
1071
0

Чорноморець – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команда Романа Григорчука вже зголодніла через відсутність перемог

| Оновлено 02 жовтня 2022, 15:11
1071
0
Чорноморець – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

У неділю, 2 жовтня, у селі Ковалівка на стадіоні «Колос» відбудеться матч п'ятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють одеський «Чорноморець» та «Олександрія». Стартовий свисток рефері прозвучить о 15:00 за київським часом.

Чорноморець


Аури домашнього стадіону одеському «Чорноморцю» вистачило лише на те, щоб здобути один бал у домашній грі проти петровського «Інгульця» (1:1), який досі складає половину загальної кількості очок «моряків» на старті нового сезону. Тривожна обстановка на півдні нашої країни знову змушує команду Романа Григорчука перебратися до тимчасового притулку на домашній арені ковалівського «Колоса», де перед нею стоятиме завдання аж ніяк не легше за те, яке ставила перед собою команда в матчі проти донецького «Шахтаря» (1:2).

Три тижні поза грою – достатній термін для того, щоб привести колектив до належного стану за умов відсутності необхідності для більшої частини футболістів відвідувати розташування своїх національних команд. Роман Григорчук, очевидно, очікував побачити зовсім інший розклад справ, коли погоджувався на повернення до Одеси, проте історія вирішила розпорядитись ситуацією по-своєму. Як підсумок, «Чорноморець» зараз перебуває у зоні претендентів на виліт, не маючи на своєму рахунку жодної перемоги – ситуація для команди не нова, оскільки вона, у принципі, не набирала трьох очок із початку грудня минулого року.

Олександрія


Потужний старт із двох перемог у виконанні команди Юрія Гури дав привід ненадовго заговорити про «Олександрію» як про одного з претендентів, хоча б, на зону єврокубків після завершення поточного сезону. Однак, коли слідом ми спостерігали за тим, як «поліграфи» роздають дорогоцінні очки «Металісту» (1:3) та «Ворсклі» (0:0), то можна було звернути увагу на той факт, що представники Кіровоградської області до цього обігравали досить скромні «Інгулець» та «Минай» (двічі по 2:1). Усе пізнається відносно – «Олександрія» власними зусиллями вкотре підтвердила коректність цієї приказки.

Міжнародна пауза прийшла вчасно для багатьох команд УПЛ. У тому числі – для футболістів Юрія Гури. У «поліграфів» немає необхідності бігти стрімголов рятувати критичну ситуацію, оскільки вона просто не має місця. «Олександрія» на поточний момент розташовується на сьомому рядку в турнірній таблиці, і попереду у неї протистояння проти «Металіста 1925», «Кривбасу» та «Львова». Прекрасна смуга для подальшого розгону, старт якому можна дати у майбутній зустрічі.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Чорноморця» та «Олександрія» раніше перетиналися 26 разів у рамках УПЛ, Кубка України та Першої ліги. Спостерігається перевага кількості перемог з боку гостей – 11 успішних ігор для «Олександрії», 8 нічиїх, 7 перемог «Чорноморця». Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулого літа – матч в Одесі завершився нічиєю з рахунком 2:2. За господарів голами відзначилися Артур Авагімян та Владислав Ванат, а в гостей забивали Максим Третьяков та Денис Устименко.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане львів'янин Роман Блавацький, який має вже 6 матчів у рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Володимир Думенко та Тарас Клименко, а резервним арбітром відпрацює Анатолій Абдула. Блавацький має досвід проведення матчів за участю «Чорноморця» – 4 зустрічі (3 перемоги, 1 нічия), а з «Олександрією» він перетинався лише одного разу – перемога над «Металістом 1925» восени минулого року (2:0).

Орієнтовні склади


«Чорноморець»: Непогодов – Селін, Єрмаков, Джеймс, Путря – Плакса, Політіло, Бобко – Брагару, Гладкий, Наумець.

«Олександрія»: Білик – Цуріков, Бондаренко, Бабогло, Мірошниченко – Рибалка, Дрішлюк, Демченко – Кожушко, Кобзар, Калитвинцев.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гості будуть ближчими до перемоги при результативному футболі. Нашою ставкою буде позиція – «Олександрія» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.40.

2 жовтня, неділя

«Чорноморець» – «Олександрія»
с. Ковалівка. «Колос». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports
ЧОРНОМОРЕЦЬ – ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Прогноз Sport.ua – 1:3
Parimatch
  • 3.15
  • 3.65
  • 2.18
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3.14
  • 3.64
  • 2.20
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?
Футбол | 27 квітня 2024, 07:55 0
Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?

Залишається 2 варіанти суперників для України: Індонезія та Узбекистан

Слот тренуватиме Ліверпуль? Що про це відомо прямо зараз
Футбол | 28 квітня 2024, 06:30 0
Слот тренуватиме Ліверпуль? Що про це відомо прямо зараз

Схоже, «червоні» знайшли наступника для Юргена Клоппа…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.