Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 жовтня 2022, 14:32
1456
7

Арсенал – Тоттенхем. Прогноз та анонс на матч АПЛ

Дербі Північного Лондона у дев'ятому турі АПЛ

| Оновлено 01 жовтня 2022, 14:32
1456
7
Арсенал – Тоттенхем. Прогноз та анонс на матч АПЛ
Getty Images/Global Images Ukraine

Після паузи на матчі збірних АПЛ повертається до матчів дев'ятого туру. У ньому буде одразу два явні поєдинки на звання центрального. З точки зору хайповості дербі Манчестера виглядає переконливіше. Але, якщо подивитися на поточну турнірну таблицю АПЛ, то Дербі Північного Лондона між «Арсеналом» та «Тоттенхемом» є потужнішим.

«Арсенал»

«Арсенал» став одним із головних відкриттів нинішнього сезону АПЛ. Команда Мікеля Артети видала дуже потужний старт і на початок жовтня підходить у статусі лідера сезону. «Каноніри» в 7 матчах здобули шість перемог і зазнали однієї поразки - 1:3 від «Манчестер Юнайтед».

Звичайно, багато хто в Англії справедливо задається питанням про те, чи витримає «Арсенал» такий темп і чи вистачить команди на весь сезон. Але прямо зараз «Каноніри» на ходу. Принаймні так було до паузи на матчі збірних. І, безумовно, команді, яка на піку форми, такі паузи (тут можна згадати і перенесення туру через смерть королеви Єлизавети) на користь не йдуть.

Кадрова ситуація в «Арсеналі» зараз не ідеальна. Не встиг відновитись Олександр Зінченко, також травмовані Мохамед Ельнені, Ріс Нельсон та Еміл Сміт-Роу. Під питанням участь у матчі Томаса Парті та Седріка Соареша.

«Тоттенхем»

Поки вся Англія говорить про «Арсенал» та його лідерство, «Тоттенхем» розпочав сезон приблизно настільки ж вдало, і зараз ділить у турнірній таблиці друге-третє місця, відстаючи від «Канонірів» лише на одне очко.

Антоніо Конте може скільки завгодно говорити про те, що «Шпори» ще не готові боротися на рівних із «Манчестер Сіті» та «Ліверпулем», але за втраченими очками «Червоних» вони зараз випереджають на п'ять балів. Перед паузою на матчі збірних «Тоттенхем» вдома розгромив «Лестер» 6:2.

У «Тоттенхемі» кадрова ситуація також не є ідеальною. Травмовані Уго Льоріс, Деян Кулусевскі, Бен Девіс та Лукас Моура.

Історія зустрічей

Історія зустрічей «Арсеналу» та «Тоттенхема» дуже багата. Команди провели між собою 155 офіційних матчів. Перевага на боці «Арсеналу» – 65 перемог проти 46. Ще 44 матчі завершилися внічию. Різниця голів – 242 – 206 на користь «Арсеналу».

Прогноз на протистояння

Букмекери бачать фаворитом майбутнього матчу «Арсенал», але ми вважаємо, що «Тоттенхему» під силу не програти в дербі. Наш прогноз – нічия, коефіцієнт 3,7.

1 жовтня, субота

«Арсенал» – «Тотенхем»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 2,08
  • 3,70
  • 3,50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2,12
  • 3,74
  • 3,6
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Арсеналу только победы желаю.
Вперед к лидерству.
Чемпионство пока думаю не рассматривается
Віталій Ткачук
Перемога "шпор". Конте сильніший в тактиці. 
avk2307
Красивый первый гол зашел!!!!
Вперед Арсенал!!!
pol-55
Насторожує якщо факт,що не буде Уго,це для Тотема дуже важливо,а ще коли Конте вибере тактику як з Спортінгом то пиши-пропало.