Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 жовтня 2022, 12:55
1187
0

Інгулець – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи здобуде хтось першу перемогу у сезоні?

| Оновлено 01 жовтня 2022, 12:55
1187
0
Інгулець – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
upl.ua

У суботу, 1 жовтня, відбудеться матч 5 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться петровський «Інгулець» та полтавська «Ворскла». Гра пройде у Києві на полі стадіону НТК ім. В. Баннікова, початок – о 13:00.

Інгулець

Не можна сказати, що команда з Петрового вдало розпочала сезон. У чотирьох турах «Інгулець» заробив лише 2 очки. Причому обидві нічиїх – з «Металістом» та «Чорноморцем» – були виїзними та з однаковим рахунком (1:1). А ось умовно «домашні» поєдинки підопічні Сергія Лавриненка програли. Теж, до речі, з ідентичним рахунком (1:2) – «Олександрії» та «Минаю».

Як бачимо, команда і забиває, і пропускає у кожній грі. Керівництво зробило висновки і днями оголосило про підписання одразу трьох футболістів. Причому один із них – воротар (Роман Підківка), один – форвард (Данило Кравчук), і прибув він якраз із «Ворскли». Напевно, напередодні зустрічі із полтавцями Данило поділиться якимись особливостями суперника. А поки що «Інгулець» із двома очками знаходиться поблизу небезпечної зони, ділячи 13-14 місця з «Чорноморцем».

Ворскла

Якщо «Інгулець» стартував невдало, то Ворскла, можна сказати, провально. Полтавці вилетіли з Ліги конференцій, а у чемпіонаті країни розпочали з трьох поразок. У першому турі «Ворскла» поступилася «Зорі» (1:3), після чого програла два матчі, в яких вела в рахунку. Причому вирішальні голи пропускала у компенсований час. «Вересу» підопічні Віктора Скрипника поступилися з рахунком 1:2, «Металісту 1925» – 2:3. І лише в четвертому турі команді вдалося заробити перший і поки що єдиний бал у таблицю: «Ворскла» розписала «суху» нічию з «Олександрією».

Отже, «Ворскла» знаходиться на дні турнірної таблиці з одним очком. Стільки ж – у «Кривбасу», і ці два колективи ділять 15-16 рядок. Тому, напевно, полтавці налаштовані лише на перемогу. Немає сумнівів, що футболісти у команді зібрані непогані, досвідчені. І колись треба починати вигравати, то чому не зараз?

Статистика команд

Суперники провели між собою три матчі в УПЛ. Два домашні поєдинки виграли полтавці, причому останній за часом рік тому завершився розгромом – 3:0. На полі «Інгульця» команди зустрічалися лише раз, і тоді було зафіксовано бойову нічию – 2:2.

Слід також зазначити, що команди у чотирьох турах забили по 4 м'ячі. Але при цьому «Інгулець» пропустив 6, а «Ворскла» 8 – це найгірший показник у Прем'єр-лізі на даний момент.

Прогноз на протистояння

Букмекери надають перевагу гостям. Ризикнемо припустити, що «Ворскла» нарешті здобуде першу перемогу в сезоні. Але й «Інгулець» без забитих м'ячів з поля не піде. Наш прогноз – 2:1 на користь полтавців.

Орієнтовні склади:
«Інгулець»:
Паламарчук, Смоляков, Ченбай, Поспєлов, Нагієв, Кучеренко, Запорожець, Козак, Клименко, Марусич, Сітало.
«Ворскла»: Різник, Зайков, Яворський, Пердута, Кравець, Скляр, Толі, Олійник, Феліпе, Сефері, Степанюк.

1 жовтя, субота

«Інгулець» – «Ворскла»
Київ. Стадіон НТК ім. В. Баннікова. 13:00
ТБ-трансляція платформа Setanta Sports
Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
ІНГУЛЕЦЬ - ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦіЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
Parimatch
  • 3.50
  • 3.70
  • 2.02
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3.46
  • 3.70
  • 2.04
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.