Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 вересня 2022, 11:32
137
0

Переваги та недоліки ставок на перемогу однієї з команд у футболі

Які переваги і недоліки є у парі на перемогу у футболі? 

| Оновлено 29 вересня 2022, 11:32
137
0
Переваги та недоліки ставок на перемогу однієї з команд у футболі

У футболі матчі закінчуються внічию, причому відносно часто. Але все ж вважається, що команди, як правило, прагнуть перемогти. І, звичайно ж, саме на це робиться чимала кількість ставок. Які ж переваги та недоліки є у парі на перемогу у футболі? 

Багатьом подобається, що це - результат, який досить легко передбачати навіть гравцям-початківцям. Умовно кажучи, коли "Ліверпуль" грає з "Шеффілд Юнайтед", простіше зрозуміти, що саме перший і має виграти. На те, щоб передбачити точно, скільки буде забито голів, яку кількість кутових можна чекати в зустрічі тощо, йде набагато більше сил. І навіть фору в голах, на відміну від ставок на гандикап, не потрібно визначати. Перемога в ставці буде вже тому, що правильно вкажуть "П1" або "П2". Тож відсутність складних розрахунків робить цей варіант привабливим. 

Другий безумовний плюс у тому, що даних для аналізу море. Це більш спеціалізовану статистику потрібно шукати і вивчати. А для того, щоб робити прогноз на переможця, цілком може бути достатньо дізнатися результати останніх зустрічей і актуальну історію протистоянь. І те, і інше широко доступне на практично будь-якому футбольному ресурсі. Максимум залишиться перевірити, яких кадрових втрат зазнали колективи. Але і це вказується в новинах, якщо, звісно, йдеться про серйозні "пробоїни", про лідерів, які вибули з ладу з тієї чи іншої причини. 

Є й недоліки, зокрема досить часто замість перемоги сильніший обмежується нічиєю. Або сам не особливо наполягаючи на тому, щоб узяти 3 очки, або пропускаючи гру-відповідь ледь не в єдиній контратаці аутсайдера пари - будь-який гравець легко назве ті випадки, коли "верняк" "згорав" через подібне. На відміну від варіантів з "Х" (не програють) або хоча б "форою 0", тут будь-який результат, окрім перемоги сторони, на яку розміщувалося парі, веде до втрати грошей.

Та й у простоті аналізу є небезпека. Занадто часто гравці припускаються простих помилок, не враховуючи ті чи інші чинники, надмірно поверхнево вивчаючи суперників. Як підсумок, шанси команд на переможний результат оцінюються неправильно, за що доводиться розплачуватися своїм банком. Або, як часто буває, просто "заряджають" на той клуб, за який уболівають, що експерти робити категорично забороняють. 

Та все ж новачкам краще починати саме з цього, зі ставок на перемогу. Звичайно ж, ретельно їх підготувавши. Це може бути стартом, тренажером перед переходом до чогось складнішого. 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.