Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 вересня 2022, 18:00
62
0

Особливості хокею з шайбою як поля для ставок

Хокей, як сфера для ставок на спорт: великий вибір подій, широкий розпис

| Оновлено 27 вересня 2022, 18:00
62
0
Особливості хокею з шайбою як поля для ставок

Хокей із шайбою - напевно, найпопулярніший зимовий вид спорту. І одна з найвідоміших командних ігор загалом. Тож не дивно, що матчі на льоду користуються неабиякою популярністю не тільки серед звичайних глядачів, а й як сфера для ставок на спорт: великий вибір подій, широкий розпис, щоправда, і в поєднанні з непростим прогнозуванням. При цьому в розрізі беттінгу прийнято виділяти такі важливі особливості:

  • У лінії багато подій, але це багато в чому "компенсується" сезонністю. Літо - це традиційний період паузи в грі з шайбою практично скрізь. Хоча нинішній рівень техніки дає змогу в аренах підтримувати лід 365 днів на рік, все ж традиційно після травня, а особливо в липні, тримається майже повне затишшя. Тільки в серпні все оживає - і то спочатку у вигляді передсезонки, з товариськими матчами. Зате потім інтенсивність ігор радуватиме своєю насиченістю до самого кінця весни. 
  • Велика кількість ігрових стратегій, що присвячені саме хокею. Гравці, особливо досвідчені, не схильні до необдуманих, імпульсивних дій. Вони віддають перевагу стабільності, орієнтованій на свій прибуток, тому шукають у кожному з видів спорту шаблонність дій, певні тренди. Таких у хокеї чи не більше, ніж скрізь. Одні гравці використовують стандартні, загальні математичні та/або фінансові стратегії, інші намагаються розробити або адаптувати спеціалізовані тактики;
  • Широка можливість переглядати матчі та ставити в онлайн-режимі. Хокей не дарма має назву "найшвидшої гри" - це динамічний вид спорту, і в матчах може все змінюватися дуже швидко. Якщо ти стежиш за поєдинком, то можна передбачати, куди може далі піти його перебіг, і, отже, спрогнозувати результат. Тим паче що хокей популярний, і часто матчі показують безпосередньо по телебаченню. Деякі обмежуються тільки тим, що в режимі live стежать лише за динамікою коефіцієнтів, але це може дати невірні враження, оскільки відображає те, як ставлять на гру беттори;
  • Привабливі коефіцієнти. На топ-чемпіонатах на поєдинки ставлять багато, і букмекери часто зменшують маржу, щоб залучити більше гравців. Крім того, можна знаходити чимало зустрічей, де на чисту перемогу однієї з команд (а то й обох) коефіцієнт перевищує позначку в 2-0 - і, провівши хорошу аналітику, беттор може зрозуміти, в кого вищі шанси виявитися сильнішим, і зловить "валуйну" ставку.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.