Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:57
73
0

Стратегії ставок на настільний теніс

Кілька моделей, які гарні для використання в ставках на пінг-понг

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:57
73
0
Стратегії ставок на настільний теніс

Настільний теніс завжди цікавий - як для тих, хто безпосередньо в нього грає, так і для глядачів. Останні ще й заробляти на ставках можуть чимало, але, звісно, для цього потрібно добре готуватися. Бажано взагалі всі свої парі підпорядковувати тій чи іншій стратегії. Досвідчені гравці виокремили кілька моделей, що є досить хорошими для використання в ставках на пінг-понг.

Ставка на фаворита, який програє в партії

Для цього шукають поєдинок, у якому є явний фаворит. До таких відносять пари, у яких на виграш одного зі спортсменів виставлено приблизно коефіцієнт 1,3. Після цього чекають, щоб андердог зміг виграти стартову партію. А в ідеалі ще й почав вести і в наступній, доходячи до різниці 0-4 або 1-5. Тоді коефіцієнт на перемогу номінально сильнішого суперника починає досягати дуже симпатичних розмірів. Але все ж є у стратегії і мінуси. По-перше, далеко не завжди андердоги виграють у 1-му поєдинку події. По-друге, якщо все йде не за планом, то далеко не кожен фаворит за таких обставин усе-таки знаходить сили, щоб переломити хід невдалої зустрічі.

Ставки на фору

Ідея в тому, що левова частина спортсменів просто кидають боротьбу в партії (тільки не у вирішальній), якщо серйозно відстають у рахунку, а в супротивника залишилося набрати всього 1 очко. Той, хто поступається, наприклад, 5-10, найімовірніше, вже буде думати про наступний сет, сконцентрований на ньому, і не захоче витрачати сили на спроби наздогнати. Але ставити на те, що той, хто виграє, переможе з форою, можна ставити максимум за рахунку 10-8 на його користь, а бажано - за 10-7. Якщо в опонента більше, він повинен чіплятися за шанси взяти все-таки перемогу в партії. Тобто можна за рахунку 10-7 ставити на те, що буде перемога з форою "-3,5". У разі, якщо ця ставка не зайде, її повторюють, використовуючи класичні правила "наздоганяння" (тобто зі збільшенням суми, щоб у разі успіху перекривати програш). Але потрібно враховувати й інші рекомендації: не ставити на вирішальні партії, не грати проти спортсмена, відомого тим, що завжди бореться до кінця.

Ставки на тотал у сеті

Гравець аналізує, як спортсмени грали в останніх попередніх іграх, особливо звертаючи увагу на те, скільки вони в середньому очок набирали в сетах. Виходячи з даних по обох, знаходимо тенденцію, що характерна обом, і розміщує парі на "тотал". І це повторюється доти, доки цей варіант не зіграє - як правило, мінімум одного разу ставка на "менше" або "більше" спрацює, головне її не змінювати після невдачі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.