Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:58
63
0

Навіщо потрібно вести облік ставок?

Для чого вести облік ставок і як за допомогою цієї статистики готувати наступні ставки

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:58
63
0
Навіщо потрібно вести облік ставок?

Ставки не втрачають своєї популярності навіть не роками і десятиліттями, а століттями. Але саме по собі парі, якщо ставитися до беттінгу серйозно, - це така собі верхівка айсберга. З одного боку, кожен крок потрібно максимально ретельно готувати. По-друге, фахівці радять і про кроки, що вже пройшли, пам'ятати, тобто вести облік ставок.

Багато хто недооцінює сенс цього

Кожен може почути від своїх приятелів, або прочитати на форумах, що все це - банальна марна трата часу. Але, як правило, це не думка професійних, серйозних гравців - тих, хто якщо і не приречені на банкрутство, то приходять на гральні сайти просто розважитися, полоскотати свої нерви. Звісно, таким людям немає жодного сенсу псувати собі настрій.

Потрібно врахувати всі парі, як успішні, так і невдалі

Так, останні неприємні. І ніхто не любить згадувати власні програші. Але варто просто подивитися на це під іншим кутом. Усі помилки - це уроки, які Ви вже оплатили - сумою "згорілої" ставки. Щоб це пішло на користь, слід зафіксувати, що було обрано, як у підсумку завершилася подія, і спробувати зрозуміти, що пішло не так і чому не "зайшов" прогноз.

Облік ставок - це теж статистика

Безумовно, ставки - не математика. І в них не все так очевидно, якісь прості, арифметичні формули тут не працюють. Але все ж завжди вивчаються перед парі суперники, їхні останні матчі й те, що там вони показували. Експерти радять додати до цього і якийсь самоаналіз. Підсвідомо ніхто не любить згадувати невдачі - про них дуже швидко забувають. А ось якщо всі ставки враховані, є матеріал для аналізу причин фінансових збитків. Наприклад, гравець дуже вже часто вірить у певну команду - а вона його підводить. Або використовує "чисті" перемоги, які його і підводять, хоча "нульова" фора хоча б дала змогу повернути вкладене в парі.

Головне - сприймати це як допомогу

Негативна статистика може викликати песимізм, невіру у свою компетенцію, у свої перспективи як прогнозиста. Це так само неправильно, як і відмахуватися від історії своїх ходів на сайті букмекера (або, що буває точно не рідше, на сайтах кількох контор). Головне - розуміти, що це матеріал, який, за правильного аналізу, допоможе щонайменше уникнути повтору таких самих помилок. А вже це - крок до того, щоб мінімізувати кількість нових програшів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини
Футбол | 23 квітня 2024, 19:32 12
Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини

Очікується, що проти «Реал Сосьєдад» зіграє Кепа Аррісабалага

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.