Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 вересня 2022, 14:14
56
0

Фактори, що враховують під час підготовки ставок на фори у футболі

Детальний розбір і підготовка ставок на фори у футболі: думки експертів

| Оновлено 26 вересня 2022, 14:14
56
0
Фактори, що враховують під час підготовки ставок на фори у футболі

Як і будь-яка спортивна ставка, футбольна фора потребує детального розбору і підготовки. У кожного виду своя специфіка, і свої фактори, і ексклюзивні чинники, що потрібно врахувати. Але є й ті аспекти, що беруть до уваги, вивчаючи будь-який показник результативності.

  • Кадровий склад; У футболі багато що залежить від гравців. Без хорошого нападника, що вилетів через травму, неминуче впаде кількість голів, а без основного голкіпера є ризик зростання пропущених м'ячів. Можливо, у підсумку команда і виграє, а ось на форах це може добре позначитися. Так само потрібно враховувати, чи є провідні дриблери і тафгаї, роздумуючи про ставки на фори за порушеннями: другі часто полюють на перших.
  • Історія особистих зустрічей; Це не означає, що гравець перед підготовкою парі вивчає період між Світовими війнами. Але те, як грали ці клуби в останні роки, за нинішніх наставників особливо, знати потрібно обов'язково.
  • Результати останніх матчів, проведених обома супротивниками; Класично рекомендують за тим аспектом, на який Ви готуєте ставку на фору, вивчити уважно не менше 5 крайніх зустрічей. Хоча якщо є час і можливість, то і більше.
  • Мотивація; Вона здатна долати різницю в класі. Тож якщо андердогу перемога потрібна більше, ніж фавориту, то це вважається оптимальною ситуацією для "плюсової" фори на нього. Якщо ж команди ні за що не борються і просто відбувають номер, то навряд чи варто на цей матч брати будь-які фори.
  • Особистість арбітра; Попри те, що зараз цей фактор у чомусь нівельовано дедалі ширшим використанням технологій (фіксація голу, VAR), все одно рішення судді можуть вплинути на перебіг зустрічі. Особливо стиль роботи рефері позначається на таких показниках, як порушення і попередження. Особливо уважно потрібно вивчити, чи проявляє суддя лояльність до приймаючої сторони.
  • Погода. Коли йде дощ або, навпаки, стоїть пікова спека, фавориту складніше розвивати атаки. І в андердога є шанс зачепитися хоча б за нічийний результат - оптимальні умови для "плюсових" і "нульових" фор на результат. 

Експерти рекомендують для правильних ставок зосередитися на максимально вузькому секторі для вибору ігор. Для початку бажано збирати інформацію щодо 1, максимум кількох чемпіонатів, в ідеалі не топових. Навчившись фіксувати там тренди, можна цілком знайти цікаві варіанти і поступово навчитися розміщувати на цих ринках вигідні парі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.